ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙ



ΑΘΗΝΑ 7-8-2013.

Ο αληθινός Έλληνας υπερασπίζεται την πατρίδα του, την οικογένειά του, τον ιδρώτα του και την πίστη του. Είναι απροσκύνητος και δεν τού αρέσει να τον διατάζουν απόβλητοι τής φύσης και τής οικουμένης. Ο Έλλην απαιτεί και δεν ζητιανεύει μήτε πωλεί τα ιερά του κειμήλια. Διατάζει και δεν διατάζεται. Χτίζει γερά θεμέλια για το κράτος και φτιάχνει το έδαφος έτσι ώστε να απλωθούν οι ρίζες τού Ελληνικού Έθνους.

Αυτόν τον Έλληνα φοβάται στον ίδιο βαθμό τόσο ο νεοταξίτης όσο και ο ελληνόφωνος πολιτικάντης. Τον φοβούνται διότι είναι Πιστός Ορθόδοξος και Εθνικιστής. Αυτό σημαίνει πως γνωρίζει άριστα το πραγματικό πρόβλημα τής Φυλής μας. Το  πραγματικό μας πρόβλημα είναι πως η Ελλάς δέχεται έναν σκληρό και αδυσώπητο πόλεμο δίχως αύριο. Δεν έχει καμία σημασία ότι δεν έχουν σηκωθεί ακόμα τα όπλα, γιατί αυτό σύντομα θα συμβεί.

Σημασία έχει πως το πολεμικό σκηνικό έχει ήδη στηθεί. Οι προετοιμασίες γίνονται και οι στρατοί είναι στη θέση τους. Ίσως δεν το καταλάβει αμέσως, στις πρώτες ώρες ο λαός μας. Έτσι άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση των Ιμίων, όταν οι μεν Ένοπλες Δυνάμεις μας παρακολουθούσαν τις προκλήσεις και περίμεναν την επίθεση τής Άγκυρας, η δε προδοτική κυβέρνηση είχε ήδη γκριζάρει το Αιγαίο ετοιμάζοντας το σκηνικό για τις εμετικές συγκυριαρχίες και τις τοκογλυφικές προδοσίες.

Αυτός ο πόλεμος στον οποίο αναφέρομαι έχει γίνει γνωστός στα εθνοφυλετικά μας αδέρφια μέσα από τους κεφαλικούς φόρους, το ρήμαγμα τής ελληνικής επιχείρησης, την ανεργία, τα παιδάκια που δεν έχουν ψωμί να φάνε, τα νοσοκομεία και τα σχολεία που κλείνουν. Ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός έλεγε πριν ακόμη ξεκινήσει η Επανάσταση τού Εικοσιένα πως πρέπει να ανοίξουν ελληνικά σχολεία. Να μάθει ο ραγιάς ποιος είναι για να ελευθερωθεί και να ελευθερώσει. Και οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες που θάψανε την Μεγάλη Ιδέα κλείνουν τώρα τα σχολεία για να θάψουν και την έως τώρα ελεύθερη Ελλάδα.

Ξέρει ο λαός μας ότι δέχεται χτυπήματα από έναν δούρειο ίππο. Το κατοχικό καθεστώς. Πρέπει ωστόσο να συνειδητοποιήσει πως η νέα κερκόπορτα που ανοίγεται τούτη τη φορά μοιάζει πολύ με την παλιά, τότε στον καιρό τής πτώσης τής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Έχουμε και πάλι πολιτικούς και θρησκευτικούς επίορκους που χειραγωγούν το λαό για να δεχτεί τα δεσμά του ενάντια στους δήθεν κακούς προμάχους τού Γένους μας.

Επομένως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αυτό που προτάσσει και κάμει το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Να σταματήσουμε να βλάπτουμε τους εαυτούς μας και να χαλούμε ανθρώπινες ζωές ως αυτόχειρες και να πάψουμε να παραχωρούμε χώρο στους ανθελληνικούς λύκους. Να γίνουμε εμείς λύκοι και να ξεσχίσουμε τις σάρκες των εχθρών μας. Να ισοπεδώσουμε την κατοχή και να το κάνουμε γρήγορα, γιατί την ίδια στιγμή έρχονται τα σιωνιστικά αφεντικά της και η Τουρκία και κάθε βάρβαρος να πατήσει τα αγιασμένα χώματά μας.

Στην Κύπρο τουρκικό πολεμικό σκάφος έστειλε τα χαμπέρια με απειλές και με τορπίλη επιφανείας όπως λέγεται που εξαπέλυσε κατά ιταλικού σκάφους που εκτελούσε εργασίες πόντισης καλωδίου. Οι Τούρκοι απαίτησαν από τον Ιταλό κυβερνήτη να αποχωρήσει από την υποτιθέμενη τουρκική υφαλοκρηπίδα. Και στο Πύθιο Διδυμοτείχου Έλληνες εργάτες που εκτελούσαν έργα ενισχύσεως τού αναχώματος στον ποταμό Έβρο για την αποφυγή πλημμυρών βρέθηκαν ενώπιον Τούρκων στρατιωτών που με προτεταμένα όπλα απαίτησαν να σταματήσουν και να φύγουν.

Στα νησιά μας, από Κρήτη έως Σάμο και Ρόδο, μπήκαν εξαιρετικά ύποπτες φωτιές που στρέφονται τόσο ενάντια στον τουρισμό όσο και ενάντια στις αμυντικές μας θέσεις και τις ανθρώπινες ζωές, ξυπνώντας εφιάλτες πολύ πρόσφατων ετών. Στην φωτιά τής Σάμου οι εισερχόμενοι εκ Τουρκίας δήθεν Σύριοι εμπρηστές δεν ήταν τελικά και τόσο Σύριοι.

Την ίδια περίοδο στο μεταξύ είχαμε την πλεύση τουρκικού αποβατικού γεμάτο με άρματα μάχης πλησίον τής Σάμου. Παράλληλα είχαμε πλησίον τής Χίου τη σύλληψη βάρκας με ημεδαπούς και Τούρκους κουρδικής καταγωγής γεμάτους με όπλα που πηγαίνανε στη Σμύρνη. Πίσω όμως στην Πατρίδα μας και σε διάφορα σημεία είχαν γιάφκες και σχέσεις με κάποιους ντόπιους προστάτες «προσφύγων».

Ολάκερη η αεράμυνα τής χώρας τέθηκε σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας. Από Κρήτη έως Θεσσαλονίκη τα αντιαεροπορικά συστήματα στραφήκανε στους αιθέρες και μαζί με τις μονάδες άμεσης αντίδρασης των πυραύλων Χωκ ευρίσκοντο σε θέση να προκαλέσουν τη ζημιά στον Τούρκο και κάθε εισβολέα.

Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στέλνουν αστυνομικές δυνάμεις για να εκβάλουν από την Μονή Εσφιγμένου τους απροσκύνητους μοναχούς που αντιστέκονται στον αντίχριστο οικουμενισμό. Ξεπουλάνε λιμάνια και φυσικό αέριο στους παγκοσμιοποιητές και τους «γείτονες». Ξεσπιτώνουν Έλληνες και παραδίδουν τα κλειδιά τής χώρας στον έμπορο των εθνών.

Καιρός λοιπόν να γίνουμε και πάλι ο λαός εκπολιτιστών και κατακτητών που είμαστε στην πραγματικότητα. Να στείλουμε στη φλόγα τής δικαιοσύνης τούς ντόπιους αρνητές τής ελληνικότητας και τής λευτεριάς μας. Να δώσουμε δουλειά και φως γνώσης στο λαό και τα παιδιά μας. Να φτιάξουμε συμμαχίες κατά τα συμφέροντά μας. Και στον ένδοξο Στρατό μας να δώσουμε την ιερή εντολή απελευθερώσεως γης ελληνικής ολόγυρα των συνόρων μας που τόσο πολύ ποθεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: