ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 26-8-2013.

Μάς την χαλάσανε την κοινωνία μας και τώρα πρέπει γρήγορα να την φτιάξουμε από την αρχή. Μάς την κάνανε απάνθρωπη, ανθελληνική και αντιχριστιανική. Υπεύθυνοι για τούτη την κακιά πορεία είναι οι πνευματικοί και πολιτικοί καθοδηγητές τού κράτους και πρέπει να τούς αλλάξουμε. Αλλιώτικα η ευθύνη θα πάει και στους δικούς μας ώμους, τούς τόσο χαλαρούς και ανεκτικούς ίσαμε τώρα.

Μουσεία τουρκικά και οθωμανικοί χώροι λατρείας. Θάνατοι ελληνόπουλων για ένα εισιτήριο αστικού λεωφορείου όταν η πείνα και η ανεργία θερίζουν ελληνικές ψυχές. Σχέδια νόμου για την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών με πενταροδεκάρες όταν τα νοσοκομεία και οι παιδικοί σταθμοί είναι απλησίαστοι για τούς Έλληνες.

Οι λαθρομετανάστες μεταφέρονται τζάμπα και ανενόχλητοι άνευ εισιτηρίων παντού και οι πενταροδεκάρες δεν είναι ούτε καν αυτές ελληνικές. Ευρώ τα είπαν για να μάς χώσουν πιο εύκολα στην παγκοσμιοποίηση. Και οι εκθέσεις των ψευτοσυμμάχων μάς προειδοποιούν λένε πως έρχεται κοινωνική αναταραχή. Θέλουν να μάς προλάβουν και να την φέρουν εκείνοι πριν αποκαταστήσουμε εμείς οι «κακοί» Εθνικιστές την εθνική μας κυριαρχία.

Ωραία! Το μόνο που μάς μένει είναι να στήσουμε την κεφαλή μας μονάχοι στη λαιμητόμο! Εκτός κι αν ξυπνήσαμε ήδη και πάμε να αποκεφαλίσουμε τον σπόρο τού μισελληνισμού που μάς πιάνει τόπο. Αλλά κι αυτό χρειάζεται αποδείξεις. Όχι άλλα λόγια. Πόλεμο Ιερό έχουμε. Και στον πόλεμο αυτόν πας οπλισμένος με Πίστη και Δύναμη. Πας με σκοπό και στόχο.

Θέλω να κάμω την Ελλάδα και πάλι ελληνική. Θέλω να κάνω την Ελλάδα και πάλι Ορθόδοξη. Να την κάμω να περπατεί Όρθια, Αδελφωμένη και Ελληνίδα Ηγεμόνισσα. Όμορφος σκοπός μα τω Θεώ. Έχω όμως και στόχο. Να κόψω δια παντός τις διόδους που φέρανε έως τώρα κοντά μου τούς υποχθόνιους και να δω την Ελλάδα μου να φτιάχνει μέλλον λαμπρό για τα παιδιά της. Μα αυτό θα το καταφέρω δίδοντας Σχέδιο Δράσης στα ελληνόπουλα. Σχέδιο Δράσης Εθνικό και Λαϊκό. Και αυτό είναι Εθνική Εργασία, Πίστη Θεού, Ελληνικός Πολιτισμός.

Τότε είναι σίγουρο πως θα επιτελέσουμε την οφειλόμενη αποστολή μας στο Γένος ολάκερο, στους Έλληνες που πέρασαν και σε εκείνους που έρχονται. Διότι όταν λαμβάνουμε στερεή απόφαση πως τώρα πλέον την κοινωνία μας φτιάχνουμε Ελληνική, αυτό σημαίνει πως έχουμε καταστρώσει Εθνικό Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Να μείνουμε Έλληνες ή να αφανιστούμε κρίνοντας ανάξιο να ζούμε σκυφτοί. Αλλά εμείς θα νικήσουμε αφανίζοντας τους εχθρούς μας ιστάμενοι στην κορυφή τού κόσμου, διότι αυτό θέλουν ο Θεός και οι Έλληνες.

Θα κάνουμε την Ελλάδα μας Απάτητη Καστροπολιτεία και Θεοβάδιστο Προσκύνημα. Κοινωνία εθνοφυλετικής αλληλεγγύης και εργαστήρι ελληνικής παραγωγικότητας. Σπουδαστήριο ελληνικής γνώσης και στρατώνα σιδερόφρακτων πολεμιστών τού Έθνους. Η Ελλάς θα γίνει μια κοινωνία που θα λούζεται στο φως που θα σκορπάνε τα χαμόγελα των παιδιών μας.

Η καλαισθησία, η αρμονία και η ωραιότητα τής Ελληνικής Δημιουργίας  δεν θα ανακατώνεται με τα βάρβαρα ήθη και δεν θα έχει μικρά δείγματα δήθεν ελληνικότητας, αλλά θα είναι ΕΛΛΑΣ. Η Νέα Ελλάδα τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.

Η γη θα ανθίσει από χέρια ροζιασμένα και ελληνικά. Τα προϊόντα που θα βγάζει θα ανήκουν μονάχα στο λαό της. Και τα νομίσματα που θα γίνονται οι συναλλαγές μας θα είναι κι αυτά ελληνικά. Θα έχουν ελληνικό το καλούπι, τις ανάγλυφες παραστάσεις, την διαχείριση των αποφάσεων. Θα έχουν πάνω τους Μεγαλέξανδρο κι όχι Εσπερία.

Δεν θα χάσουμε τίποτα αν βρούμε τη γενιά μας. Δεν θα χάσουμε τον δήθεν παράδεισο ασφάλειας κατά πως μάς λένε οι αστικοδημοκράτες, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές. Οι ψεύτικοι αυτοί παράδεισοι θα καταπέσουν για να ανοίξουν το δρόμο στην «περιούσια» κόλαση τής παγκοσμιοποίησης. Εκεί μάς πάνε. Γι’ αυτό μάς θέλουν ολιγοστούς και πειθήνιους. Οι λίγοι και πιστοί οικουμενιστές θα ζήσετε. Οι πολλοί και πιστοί Έλληνες που μάς αμφισβητείται θα πεθάνετε, μάς λένε.

Την Πατρίδα μάς έδωσαν Ελληνική και Ελληνική θα την κρατήσουμε. Εμείς οι Εθνικοκοινωνιστές στεκόμαστε Αλληλέγγυοι Στρατιώτες τού ελληνικού λαού. Μάς την χαλάσατε την Πατρίδα μα κι εμείς θα χαλάσουμε εσάς. Θα την ξαναφτιάξουμε πιο όμορφη, πιο γερή, πιο τρανή από πρώτα. Θα την κάνουμε πάλι την Ελλάδα τού Αριστοτέλη, τού Μεγαλέξανδρου, τού Κολοκοτρώνη, τού Μεταξά. Θα τής δώσουμε την αίγλη που τής αρμόζει και θα λέμε πως αυτή την Πατρίδα την φτιάξαμε εμείς!

Ποιος δεν το θέλει μωρέ αυτό το όραμα να γίνει απτή πράξη; Το θέλουν όλοι οι Έλληνες στην Καρδιά και στο Αίμα. Τούς άλλους μην τούς υπολογίζετε, σκόνη είναι κάτω από τα υποδήματά μας. Στην Νέα Εθνικιστική Ελλάδα το σφυρί και το αμόνι θα γίνουν ένα πράμα με τον τίμιο ελληνικό ιδρώτα για να φτιάξουν πάλι τέχνες που θα βγάζουν κτήρια και έργα αιώνια.

Οι επιστήμες θα μαζευτούν στον τόπο που γεννήθηκαν δίδοντας ζωή και πατριωτισμό. Ο αθλητισμός, τα θέατρα, η ψυχαγωγία θα βγάζουν οσμή ελληνικότητας κι όχι βρωμιά διεθνιστική. Η ελληνική ζωή θα γίνει ιερή και απαραβίαστη μακριά από την φκιασιδωμένη και προσκυνημένη ορθότητα. Και τα ιερά ελληνικά όπλα θα γίνουν προστάτες του λαού και ελευθερωτές Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: