ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ



ΑΘΗΝΑ 15-8-2013.

Πολλά είναι τα εμπόδια και άλλες τόσες οι κακοδοξίες και οι παλιανθρωπιές που συναντάνε στο διάβα τους η Πίστη και η Πατρίδα μας. Σπασίματα εκκλησιών στη Θράκη μας με κακοποίηση εικόνων από τουρκικά ενεργούμενα. Κόψιμο τού ρεύματος και εξώσεις φτωχών ελληνικών οικογενειών από τα σπίτια τους. Μέτρα διώξεως σε βάρος αγίων μορφών τής Ορθοδοξίας σαν τούς Εσφιγμενίτες μοναχούς. Κατάσκοποι που αλωνίζουν στην πατρίδα μας.

Κλαίει η ψυχή τής γλυκιάς μας Παναγίας για τις σκληρές δοκιμασίες τού Αποστολικού Ελληνικού Γένους. Σκίζεται η καρδιά κάθε αληθινού Έλληνα που καταλαβαίνει τι μάς συμβαίνει. Οργίζεται ο Γλυκύς Χριστός μας για το χάλι τής ανθρωπότητος και την αμετροέπεια των ταγών, πολιτικών και θρησκευτικών. Θέλει ο Αρχηγός τής Πίστης μας να αποδώσει δικαιοσύνη αμείλικτη. Όμως η Μητέρα Παναγία Τον παρακαλεί να δώσει στους άρχοντες κάποιες ευκαιρίες να βρουν τον σωστό δρόμο.

Η Υπέρμαχος Στρατηγός τού Γένους μας Παναγία είναι βέβαιο πως θα σταθεί στο πλευρό μας και θα μάς χαρίσει Θεία καθοδήγηση, όπως συνέβη τόσες και τόσες φορές στην μακραίωνη ιστορία μας σε κάθε επιδρομή αλλοφύλων που δεχτήκαμε. Από την πτώση τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης και τούς δύσκολους χρόνους τής τουρκικής κατοχής μέχρι την επανάσταση τού Εικοσιένα. Και ακόμη όταν στον καιρό τής γερμανικής κατοχής επιχειρήθηκε η κατάληψη και το κάψιμο τού Ορχομενού, όταν εμφανίστηκε η Παναγία και βούλιαξαν τα γερμανικά τεθωρακισμένα άρματα λόγω τής υποχώρησης τού εδάφους.

Ο μήνας Αύγουστος είναι συνδεδεμένος με τις παρακλήσεις προς την Μητέρα Χριστού μα και ανθρώπων στην πορεία για την Κοίμηση τής Παναγίας τον δεκαπενταύγουστο. Ολάκερος ο ελληνισμός ανοίγει την καρδιά και την ψυχή του γυρεύοντας παρηγοριά και λόγο μεσιτικό προς το Θεό για να γίνουν καλά κάποια αγαπημένα πρόσωπα, να απαλύνει η προσωπική μας πνευματική και ψυχική ερήμωση από τα δεινά που σπέρνουν οι μισητές μας, για να πάρουμε ευχή και δύναμη στους δικούς μας αγώνες. Γιατί είναι ιερό μας καθήκον να μην παραδώσουμε την Πατρίδα μας στους αλλόδοξους και αλλόφυλους βαρβάρους. Λαθρομετανάστες, τοκογλύφους, προσωρινούς γείτονες και ελληνόφωνους πολιτικάντηδες.

Καμία από τις ακρίδες που μάς ζώνει δεν βρέθηκε τυχαία στο δρόμο μας. Κανείς από τούς διορισμένους από το νεοταξικό κτήνος δεν έχει κάποιο κοινό σημείο με τον ελληνισμό μας. Από λαλιά μέχρι θρησκεία και από πολιτισμό έως πολιτική στάση ζωής είναι όλοι τους τα ενεργούμενα τής αντίχριστης νέας τάξης πραγμάτων που επιδιώκουν να επιτύχουν τον τελικό σκοπό τής καταλήψεως τής Πατρίδος μας που είναι η βιολογική μας εξόντωση.

Το ξεπούλημα τής Ελλάδος, οι δολοφονίες των Ελλήνων και οι αυτοκτονίες τους, οι ανεγέρσεις ξένων «ναών», οι πολεμικές ετοιμασίες τής Τουρκίας, όλα είναι συνέχεια των παλιών αλώσεων τού «περιούσιου» εμπόρου των εθνών σε βάρος τού Στρατεύματος Χριστού και Παναγίας που λέγεται Ελλάς.

Η βούληση τής Παναγίας μας είναι εκείνη που αρμόζει σε φιλεύσπλαχνη Μάνα που έχει δει το Γιο της να υποφέρει. Είμαι όμως σίγουρος πως το θράσος των υποχθόνιων σε βάρος των γιων και των θυγατέρων τού Φωτός που έχει εκθρέψει η ανοχή έχει δημιουργήσει στην Παναγιά μας το αίσθημα καθοδηγήσεως τού Έθνους μας στην οδό τής λυτρώσεως και τής αναγεννήσεως. Από εδώ και μπρος θα δώσουμε την αναμέτρηση για Πίστη, Πατρίδα και Οικογένεια με την Γαλανόλευκη Σημαία με τον σταυρό στην μέση και την φράση Νίκη ή Θάνατος ως κορωνίδα.

Πολλές φορές έχω παρακαλέσει το Χριστό μας να συντομεύσει το χρόνο για το μεγάλο ξεκαθάρισμα με τον Άνομο. Δεν με φοβίζει διόλου να κάμω όποια θυσία χρειαστεί προκειμένου να δω τα προσκυνήματα απάτητα από βέβηλα ποδάρια και συλλείτουργα, την πατρίδα μου μεγάλη και εθνικά αποκαταστημένη, το λαό και τα γεννήματά μας λεύτερους στο σώμα και την ψυχή. Αυτό που με φοβίζει και πάντως με πειράζει είναι να βλέπω δάκρυ και σκυμμένα κεφάλια. Να ακούω ακόμη πολλούς λόγους ανανήψεως αλλά μηδενικά έργα.

Γι’ αυτό και παρακαλώ και τούτη τη φορά όπως και τόσες άλλες φορές την Υπέρμαχο Στρατηγό τού Ελληνισμού μας να μεσιτεύσει στον Κύριό μας υπέρ τής αποκαταστάσεως ημών ευρισκόμενη στην πρώτη γραμμή τής Εθνικής μας Σταυροφορίας. Τώρα πια είναι καιρός να στεγνώσουν τα δάκρυα εκείνα που χύθηκαν στον Γολγοθά και εκείνα τα δάκρυα που έρευσαν όταν έπεσε η Κωνσταντινούπολη και η Αγία Σοφία στα χέρια των Τούρκων απόβλητων τής μογγολικής στέπας. Και μαζί μ’ αυτά τα αγιασμένα δάκρυα να στεγνώσουν και εκείνα τα ελληνικά που έρευσαν στην Μικρασία, στην Κωνσταντινούπολη του 1955, στην Κύπρο, στην Ελλάδα των μνημονίων.

Από την μια πλευρά βρίσκονται ο Χριστός, η Μητέρα Του και η Ελλάς. Και από την άλλη πλευρά είναι ο Αντίχριστος, ο σιωνισμός και τα βάρβαρα υποζύγιά τους. Ακούμε τον πένθιμο ήχο τής καμπάνας και τους Θρήνους για την Θεοτόκο. Όμως ο επόμενος ήχος θα είναι θριαμβευτικός για μια Μεγάλη, Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάδα που θα ακουστεί από την Αθήνα έως την Κωνσταντινούπολη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: