ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ



ΑΘΗΝΑ 28-8-2013.

Στο ψευτορωμέϊκο τής συμφοράς μας τα πάντα μεταφράζονται σε χρήμα και οικονομία. Με τη διαφορά ότι το χρήμα δεν πάει στο έθνος αλλά κλέβεται από τον ελληνικό μόχθο και η οικονομία μας δεν είναι πλέον εθνική. Η δε πολιτική διοίκηση τού αστικού κοινοβουλευτικού καθεστώτος δεν είναι ελληνική αλλά ξενοκίνητος μεταπράτης τού νεοταξισμού.

Η πραγματική εθνική οικονομία στηρίζεται στους πόρους τής ελληνικής γης και στα ελληνικά χέρια. Χρηματοδοτεί τις υποδομές τού κράτους και ανατροφοδοτείται από τα σπλάχνα του. Κάμει αυτό που θα συμβεί στην Νέα Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. Η Εθνικιστική Οικονομία είναι στήριγμα τού ελληνικού λαού. Δεν χρηματοδοτεί αλλογενείς εισβολείς μήτε υποθηκεύει και γκρεμίζει την πατρίδα για να πουλήσει την ψυχή και το σώμα της στους εχθρούς.
                                                                                                                        
Το κατοχικό καθεστώς χρησιμοποιεί τούς κανόνες τής άθλιας διεθνιστικής αγοράς για να εκτελέσει τις «περιούσιες» εντολές του φτιάχνοντας μια Ελλάδα μη ελληνική. Πρέπει να προχωρήσουμε στους πλειστηριασμούς τής πρώτης κατοικίας για να επιζήσουν οι χρεοκοπημένες τράπεζες που έδιναν τα στημένα δάνεια για να δημιουργηθεί το πλαστό στο μεγαλύτερο τμήμα του «ελληνικό» χρέος. Έτσι μάς λένε οι οικονομικοί εγκέφαλοι τού σοσιαλφιλελευθερισμού που τώρα στήνουν γέφυρες συνεργασίας από κοινού με τούς αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή το χρήμα που αφορά την παραμονή, τη στέγαση και την μονιμοποίηση των λαθρομεταναστών ρέει ασταμάτητα από ψευτοσυμμάχους και ψευτοανθρωπιστές. Το ίδιο ασταμάτητα ρέει και το ελληνικό αίμα από τούς δολοφονημένους Έλληνες σε σπίτια και άσφαλτο. Αν δεν χάνεται μια ελληνική ψυχή από κάποιον θεσμικό τού καθεστώτος, χάνεται από κάποιον λαθροεισβολέα με όπλο ή αυτοκίνητο.

Τα δε διαφυγόντα και εντελώς αφορολόγητα ποσά που φεύγουν από τη χώρα μας είναι πολλά δισεκατομμύρια από παραεμπόριο, εμπόριο τού θανάτου, εμπόριο τής λευκής σαρκός και μαύρη αγορά εργασίας. Το κακό πολύ και προδοτικό από εκείνους τούς ελληνόφωνους που δίδοντας στέγη και εργασία στους λαθρομετανάστες συνεργούν στο έγκλημα των γραικύλων πολιτικάντηδων. Τα δε προνόμια σε δάνεια, βρεφονηπιακούς σταθμούς, νοσοκομεία που κόβουν οι έμποροι των εθνών με το καθεστώς ισχύουν στο ακέραιο για τους εισβολείς των συνόρων.

Τα δανεικά των διεθνών τοκογλύφων δίδονται στα χρέη που δημιούργησαν οι πολιτικάντηδες και οι ντόπιοι χρηματάνθρωποι. Στην ουσία ολόκληρη η οικονομία τού ψευτορωμέϊκου χτίστηκε επάνω σε μια εικονική πραγματικότητα προκειμένου να μπει η πατρίδα μας σε ένα μακρύ τούνελ δίχως άκρη. Το σκηνικό τού τρόμου στήθηκε για να ξεπουληθεί η εθνική περιουσία και η γη τού λαού και για να γίνουμε εξαρτώμενοι σε ενέργεια και τροφοδοσία. Μάς στερούνται πόροι και αγαθά όταν η χώρα μπαίνει σε πλειστηριασμό και γίνεται αντικείμενο που την παζαρεύουν παγκοσμιοποιητές και βάρβαροι που μάς ζώνουν.

Η λύση είναι μονάχα μία. Η Ελλάς να γίνει ελληνική. Αυτό σημαίνει πως θα χτιστεί ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που θα παίρνει τις αποφάσεις του μονάχο και θα διαχειρίζεται τις οικονομικές του υποθέσεις για το λαό και το εθνικό συμφέρον. Οι τράπεζες θα εξυγιανθούν με βάση τα πραγματικά τους δεδομένα. Αυτό σημαίνει πως όσες μπορούν να συντηρηθούν θα συνεχίσουν. Οι άλλες θα κλείσουν. Επιπλέον τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα εθνικοποιηθούν. Θα γίνουν ελληνικά και θα γυρίσουν στον ελληνικό κι όχι στον «περιούσιο» σκοπό τους. Φύλαξη δηλαδή τού λαϊκού χρήματος και ανατροφοδότηση τής Εθνικής Οικονομίας.

Τα ξένα τρωκτικά θα φύγουν από την Ελλάδα και τα ντόπια θα υποστούν την απαλλοτρίωση τής παράνομης περιουσίας τους υπέρ τού ελληνικού κράτους και λαού. Η Εθνικοκοινωνική Οικονομία θα στρέψει την Πατρίδα μας στον φυσικό σιτοβολώνα και θησαυροφυλάκιο.

Η ελληνική γη θα συγκεντρώσει δίπλα της τα παιδιά της που θα την σκάψουν, θα την καρπίσουν, θα φτιάξουν ελληνικές παραγωγικές και βιομηχανικές μονάδες με σεβασμό στη φύση και πλούσιες προσόδους για τα ίδια, τις οικογένειές τους, το Ελληνικό Έθνος. Και οι θάλασσές μας θα αποδώσουν τον πλούτο που θρέφουν στην υγρή αγκαλιά τους από κοινού με τη γη στην αυτάρκεια και την ισχύ τού Έθνους μας.

Η Εθνικιστική Οικονομία θα επιτύχει νέες ελληνικές θέσεις εργασίας και θα εμπλουτίσει ταυτόχρονα τις υποδομές τού κράτους μας. Οι πρώτες ύλες και οι πόροι μας επαρκούν για να κλείσουν τα πραγματικά χρέη και να κάμουν τούς πιστωτές να μάς χρωστούν. Επιπλέον οι απαραίτητες δαπάνες για την υγεία, την παιδεία και την εθνική άμυνα θα αυξηθούν τόσο στο λειτουργικό όσο και στο ερευνητικό στάδιο.

Τα αποτελέσματα της δικής μας οικονομίας θα γίνουν σπίτια, νοσοκομεία, σχολεία, εκκλησίες και όπλα ελληνικά. Τα δε έσοδα που θα προκύψουν από την πραγματική οικονομία θα το φροντίσουν αφού εκεί θα πάνε κι όχι στους ψευτοσυμμάχους και στους γυρολόγους. Τα παιδιά μας θα μάθουν γράμματα ελληνικά. Οι γονείς τους θα βρουν εργασία που θα επιδοτεί το Εθνικιστικό Κράτος. Και οι Έλληνες που βρίσκονται σε γη σκλαβωμένη θα στηριχθούν για να δουν ελληνική εκκλησία και στέγη.

Η οικονομία μας θα χρηματοδοτήσει ισχυρή πολιτική παρουσία και πολιτισμό όπου βρίσκονται Έλληνες. Και στην Ομογένεια θα μιλούν για μια Δυνατή Ελλάδα που θα εκτοπίσει τον Νεοταξισμό. Η Εθνικιστική Οικονομία φτιάχνει αληθινά γερό έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
     



Δεν υπάρχουν σχόλια: