ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

ΑΘΗΝΑ 14-8-2013.

Η πολιτική ζωή τής χώρας μας λειτουργεί χρόνια τώρα ως το καλύτερο εκκολαπτήριο ντόπιων ανθελλήνων. Πιστοί ραγιάδες και τοποτηρητές τού «περιούσιου» νεοταξισμού και κάθε είδους διεθνισμού. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες με τα μνημόνια απλώς φέρανε στην πατρίδα μας την επίσημη δικαιολογία τού θανάτου της που έχουν αποδεχτεί να συνεισφέρουν με τον αιώνιο μισέλληνα εμποράκο των εθνών.

Οσμή σαπίλας αναδύεται όπου γυρίσει το βλέμμα του ο Έλληνας. Απαλλοτρίωση των δικαιωμάτων μας στην εργασία, στην υγεία, στην πίστη, στην υπεράσπιση τής πατρίδος μας, στη συντριβή των εχθρών μας, στην ισχύ τού Ελληνικού Έθνους. Νέα μέτρα επάνω σ’ αυτά που ξέραμε έως χθες έρχονται έως το φθινόπωρο. Ένα ψευτορωμέϊκο σκέτο κτήνος τρώει τις σάρκες ακόμη και οικογενειών με άρρωστα παιδάκια που τούς κόβει ρεύμα και στέγη.

Δίπλα σ’ όλα αυτά έρχονται δηλώσεις πολιτικάντηδων των αποκομμάτων που το παίζανε αντιστασιακοί, μετά μεταλλάχθηκαν σε κυβερνητικούς και έπειτα πάλι τάχα αντιστασιακοί για να σού ανακατέψουν το στομάχι. Παλιάτσοι τής παγκοσμιοποίησης, μαρξιστές τελειωμένοι και επομένως τύποι ανύπαρκτης ελληνικότητας, μάς λένε πως στην Ελεύθερη Θράκη μας πρέπει να αναγνωρίσουμε τις τουρκικές ενώσεις που φτιάχνουν οι πράκτορες τής Άγκυρας και τού τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Και ακόμη να αναγνωρίσουμε τους ψευτομουφτήδες, να μπάσουμε στην Πατρίδα εκείνους που απελάθηκαν λόγω τουρκικών εξυπηρετήσεων, να φέρουμε Τούρκους δασκάλους και άλλες τινές προδοτικές συμπεριφορές.

Αυτά και άλλα λοιπόν λέγονται από το κόμμα τής πρώην και νυν ουσιαστικά κυβερνητικής αριστεράς, τής ΔΗΜΑΡ που περικλείει τη γνωστή Ρεπούση που δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά ολοκαυτώματα σε Ζάλογγο, σε Ιωνία, σε Πόντο, σε κάθε τόπο ελληνικού μαρτυρίου, σε κάθε ελληνική γη, λεύτερη και σκλαβωμένη. Όμως όλα τούτα τα έχουμε ακούσει από ολάκερο τον κομματικό θίασο τής αστικής δημοκρατίας και τού συνταγματικού τόξου και των τοποτηρητών τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης μαζί με τα αφεντικά της.

Τα έχουμε δει γραμμένα στις κίτρινες φυλλάδες τής νεοταξικής προπαγάνδας. Τα έχουμε διαβάσει σε βιβλία που αξίζουν μονάχα για προσάναμμα στις δύσκολες ώρες τού χειμώνα. Χαρακτηρίζουν τον ανελέητο πνευματικό και πολιτικό χειμώνα τής ειρηνικής σκλαβιάς μας για να μάς έρθει πιο ευκολοχώνευτη τάχα η σκλαβιά των τουρκικών όπλων και τού ηλεκτρονικού ελέγχου των ψευτοσυμμάχων και «πλανηταρχών».

Μάς μιλάνε για μικρότερη Ελλάδα που θα μάς εξασφαλίσει την ηρεμία και συντόμως την οικονομία στα έξοδα τα διαχειριστικά. Να κάνουμε ειρήνη με τον αγά για να μην μάς σφάξει και για να μοιραστούμε μαζί του πλούτο και ιστορία και συνύπαρξη. Τα έχουν συνομολογήσει όλα τούτα τα μισελληνικά σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές μέσα στις φιδοφωλιές των Τούρκων στη Θράκη, σε συνομιλίες προσκυνηματικές με τούς διαμεσολαβητές και τούς διεκδικητές για την απώλεια εθνικής γης και κυριαρχίας, στους νεοταξικούς υπαλλήλους, σε πρεσβείες και άλλες εστίες υποτέλειας και υποταγής.

Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές το πρώτο που πρέπει να συνειδητοποιήσει ο λαός είναι πως πρέπει να αφαιρεθούν άμεσα τα εξουσιαστικά και πολιτικά δικαιώματα από τους ηγετίσκους που μισούν ξεκάθαρα την πατρίδα μας. Να δικαστούν για εσχάτη προδοσία και να λάβουν την ανώτερη ποινή που τούς ταιριάζει. Να πεταχτούν εκτός συνόρων οι τύραννοι δανειστές, οι λαθρομετανάστες και οι πράκτορες Εσπερίας, Ψευτοευρώπης και Τουρκίας και κάθε άλλου απαιτητή γης ελληνικής.

Να αντιστραφούν οι όροι με την επίσημη διακήρυξη τού χάρτη των ελληνικών διεκδικήσεων τής Μεγάλης Ελλάδος από Βόρειο Ήπειρο έως Πόντο. Να σχεδιαστούν οικονομική, στρατιωτική και συμμαχική πολιτική με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να γίνει η Ελλάς Μεγάλη Δύναμη. Να ανασχεδιαστεί η πολιτική ζωή τού τόπου με την επαναφορά των εξουσιών στα χέρια τού ελληνικού έθνους και λαού. Κοινοβούλιο, εστία διαρκούς ενημερώσεως, κέντρο λήψεως αποφάσεων να καταστούν η Επαναστατική Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση, ο Ελληνικός Στρατός και ο Ελληνικός λαός.

Κανείς ενδιάμεσος παράγοντας δεν θα πρέπει να παρεμβαίνει ανάμεσα στην Εθνική μας Κοινότητα. Γκρέμισμα τού παλιού και τού σάπιου. Και ταυτόχρονα χτίσιμο τού καινούργιου και τού υγιούς επάνω στην Παράδοση και τις Σύγχρονες Ανάγκες τής Ελληνικής Φυλής. Ο δικαιολογημένος θυμός τού ελληνικού λαού θα γίνει εθνικό δικαστήριο, βάση τής νέας εθνικής εξόρμησης και νίκη ενός γένους ολάκερου. Φωνή λαού οργή Θεού όπως λέγει ο Ελληνισμός μας, όπως διδάσκει η ιστορία μας και όπως έχει τραγουδηθεί πολλάκις από χείλη ελληνικά.

Τώρα πια, μέσα από την εθνική, πολιτική, ηθική και οικονομική κρίση, ξέρουμε όλοι μας πως τα εθνικά και τα κοινωνικά ζητήματα δεν είναι ξέχωρα αλλά αλληλένδετα μεταξύ τους. Και ακόμη ξέρουμε πολύ καλά πως οι πολιτικές ορθότητες είναι η γέφυρα προς την προδοσία και πως οι διαρκείς υποχωρήσεις φέρνουν και άλλες καινούργιες έως ότου χαθεί το Έθνος μας μέσα στον παγκοσμιοποιημένο κοσμοπολιτισμό και τον βιολογικό θάνατο.

Η ζωή τού Ελληνικού Έθνους είναι ένας διαρκής πόλεμος απέναντι στην κακία και στην απιστία για την υπεροχή τής ελληνικής ωραιότητας και πίστης. Το μόνο ασφαλές περιβάλλον για τον Έλληνα είναι το Έθνος, η Φυλή και ο δικός του λαός. Κι αυτή την ασφάλεια την κατακτούμε με την παλινόρθωση τής Μεγάλης Ελλάδος που επιτάσσει η Φωνή των Ελλήνων ως έκφραση τής δίκαιης Οργής τού Θεού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  




Δεν υπάρχουν σχόλια: