ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


 ΑΘΗΝΑ 19-8-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ασκήσεις εφαρμογής τής παγκόσμιας τυραννικής διακυβέρνησης λαμβάνουν χώρα. Από την μία πλευρά το θεόσδοτο δώρο του νερού πωλείται στο Υπερταμείο των διεθνών τοκογλύφων και το επεισόδιο τής παρακολουθήσεως των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων συνεχίζεται με το αφήγημα των δήθεν κομματικών αντεγκλήσεων τού συστήματος.

 

Την ίδια στιγμή σημειώνεται μια άκρως προσχεδιασμένη και σκοπίμως επιδεικνυόμενη έξαρση τής λαθραίας εγκληματικότητας στην Τήνο στον Ιερό Ναό τής Παναγιάς μας και σε άλλα μέρη τής Πατρίδος μας μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες, με λαθροεισβολείς να απειλούν με κόψιμο λαιμού Έλληνες. Τελευταία περίπτωση η επιχείρηση εκκένωσης τής λαθραίας δομής στον Ελαιώνα Αττικής από τις δυνάμεις ασφαλείας, όταν λαθροεισβολείς απείλησαν ότι θα κόψουν λαιμούς Ελλήνων για πολλοστή φορά. Την επόμενη μέρα λαθροεισβολείς και αλληλέγγυοι διαφόρων εθνικοτήτων εμπόδισαν τούς υπαλλήλους ακόμη και με συνοδεία ΜΑΤ να μπουν στη δομή. Οι δε Τούρκοι με πρώην επικεφαλή τού τουρκικού πολεμικού ναυτικού απείλησαν την Πατρίδα μας ανοικτά με νέα εισβολή εκατομμυρίων λαθροεισβολέων στα νησιά την ίδια στιγμή που ο Έβρος πιέζεται διαρκώς από νέα κύματα ισλαμιστών πεμπτοφαλαγγιτών εκ Τουρκίας.

 

Θα βγουν οι ρέμπελοι να κυνηγήσουν τούς Έλληνες είχε προφητέψει ο Άγιος Πατέρας Κοσμάς ο Αιτωλός. Και η λύση είναι ένα εθνικό και Λαϊκό Κράτος με τον Λαϊκό Εθνικισμό και τον Πιστό Ελληνισμό στην Εθνική Εξουσία μαζί με τον Εθνικό Στρατό να διασφαλίζει την απομάκρυνση κάθε λαθραίου εισβολέα. Η Πατρίδα μας χρήζει απελευθερώσεως από το καθεστώς τής νεοταξικής υποδούλωσης. Να λάβουμε άμεσα πίσω όλες τις ελευθερίες μας με πρώτη την ζωή τού Ελληνισμού μας και την εθνική μας κυριαρχία. Να λάβουμε πίσω άμεσα την Πατρίδα μας. Όλοι μαζί αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ να φέρουμε την Χρυσή Αυγή στον ελληνικό ορίζοντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: