ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 13-9-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η κυβέρνηση και οι λοιποί κομματικοί της συνέταιροι στο νεοταξικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας συνεχίζουν την σκόπιμη μεταξύ τους αντιπαράθεση για τα μάτια τού κόσμου. Η δε Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης εξελίχθηκε για μια ακόμη φορά σε πεδίο αναφοράς φθηνών και ανεφάρμοστων κυβερνητικών εξαγγελιών εξαπατήσεως τού ελληνικού λαού.

 

Στο ζήτημα των τηλεφωνικών υποκλοπών ο φιλελεύθερος πρωθυπουργεύων τελικά ανακάλεσε τη συγνώμη του και αναφέρθηκε σε δικαιολογημένη παρακολούθηση τού προέδρου τού ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ για λόγους εθνικής ασφάλειας. Είναι σαφές ότι οι παρακολουθήσεις είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται σε τακτικό επίπεδο προς πάσα κατεύθυνση και μάλιστα υπό τις εντολές τού διεθνούς νεοταξικού παράγοντα και εντολέα των κατοχικών κομμάτων. Οι κατοχικοί πολιτικοί μονάχα στην εντελώς παράνομη παρακολούθηση ημών των Ελλήνων Εθνικιστών συμφωνούν. Οι δε συναλλαγές με τον τουρκικό παράγοντα και οι εκπτώσεις στα εθνικά ζητήματα δεν εφαρμόζονται από έναν φορέα αλλά από ολόκληρο το προδοτικό πολιτικό σύστημα.

 

Στο ζήτημα τού εκλογικού νόμου ο πρωθυπουργεύων μάς είπε ότι δεν σκοπεύει να τον αλλάξει τάχα μου για να μην γίνει αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης. Η εντολή που έχουν πάρει οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου από τον σιωνιστικό νεοταξισμό είναι σαφής. Να σχηματίσουν ευρύτατη οικουμενική κυβέρνηση όλων των κομμάτων τού συνταγματικού τόξου. Οι προσχηματικές αντιπαραθέσεις, ακόμη και αυτές εντός τού νεοδημοκρατικού στρατοπέδου, αποσκοπούν στην επίσπευση τής τυραννικής συνεργασίας των κατοχικών κομμάτων χωρίς λαϊκή αντίδραση.

 

Στο ζήτημα τής Τουρκίας ο πρωθυπουργεύων μάς είπε ότι πρέπει να κρατήσουμε ανοικτή γραμμή συνεννόησης με τούς Τούρκους. Αυτό ακριβώς απαίτησε και ο ίδιος ο νατοϊκός παράγοντας που στηρίζει τις εκάστοτε τουρκικές θηριωδίες σε βάρος τού Ελληνισμού που καλύπτει το ψευτορωμέϊκο τής μικρότερης Ελλάδος με τούς λιγότερους Έλληνες.

 

Στο ζήτημα τής οικονομίας ο κατοχικός πρωθυπουργός μάς είπε ότι επί των ημερών του δεν πρόκειται να πεινάσει ο ελληνικός λαός. Ωστόσο η αναίτια και εθνοβλαβής ανάμειξη τού κράτους μας στο ζήτημα τής διενέξεως Ρωσίας και Δύσης στο ουκρανικό πεδίο έχει προκαλέσει μείζον έλλειμμα στον ενεργειακό τομέα. Οι λογαριασμοί τού ρεύματος και των καυσίμων έχουν εκτοξευτεί στο κόκκινο, τα αγαθά πρώτης ανάγκης ακριβαίνουν διαρκώς και οι μισθοί δεν επαρκούν για τις βασικές οικογενειακές ανάγκες. 7 στους 10 Έλληνες σύμφωνα με έρευνα τής ΓΣΕΕ και τού Ινστιτούτου Εργασίας πεινάνε για να πληρώνουν αδρά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις ανθελληνικές υποχρεώσεις της. Οι δε κυρώσεις και αντικυρώσεις στο θέμα τής Ρωσίας φέρνουν τον χειρότερο χειμώνα επισιτιστικής κρίσης σε σχέση με τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο όπως μάς λένε ξένα μέσα ενημέρωσης.

 

Φτηνά πολιτικά λόγια λοιπόν λέγονται προκειμένου να εξαπατηθεί για μια ακόμη φορά ο ελληνικός λαός πριν τον όλεθρο που έρχεται σε όλα τα επίπεδα τής εθνικής και κοινωνικής πολιτικής. Το ψευτορωμέϊκο θέλει να κερδίσει πολιτικό χρόνο φτάνοντας στην ευρεία οικουμενική κυβέρνηση πριν την φτωχοποίηση, την πολιτειακή ανωμαλία και την εθνική καταστροφή τής Πατρίδος μας. Η Ελλάς σύρεται στα δεσμά τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η κατάρρευση τού Εθνικού Κράτους είναι το μέσο τού εκβιασμού. Κι όλα αυτά γίνονται σε όλες τις δήθεν ελεύθερες χώρες.

 

Η λύση είναι μία. Να λάβουμε την απόφαση ως Ελληνισμός να συμπεριφερθούμε ως Έθνος που θέλει να μείνει Ζωντανό. Να ενωθούμε κάτω από τα λάβαρα τής Πίστεως και τής Πατρίδος. Να λάβουμε την κοινωνία, το κράτος, τις αποφάσεις, την ενέργεια και την παραγωγή τού τόπου στα χέρια τού ίδιου τού Ελληνισμού που εκφράζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Να αποτινάξουμε την ξενοκρατία, λαθραία και νεοταξική. Να ασκήσουμε την εξουσία με γνώμονα τα δίκαια και τα συμφέροντα τού ελληνικού λαού. Να διαμορφώσουμε εθνικό στρατηγικό σχέδιο ανάσχεσης των δεινών και εθνικής ανάπτυξης. Να αξιοποιήσουμε επιτέλους τούς πλέριους εθνικούς πόρους παραγωγής και ενέργειας σε ωφέλεια τής εθνικής εργασίας, τού ελληνικού νοικοκυριού και τής εθνικής στρατιωτικής ασφάλειας τής Ιερής Ελλάδος μας. Να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος, μια μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Να απλωθεί Χρυσή η Αυγή στον ορίζοντα τού Ελληνισμού μας. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: