ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 23-9-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τα σύννεφα τού επερχόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου πυκνώνουν στον ορίζοντα των δήθεν ελεύθερων εθνών. Διότι όπως είπε ο ποιητής μας Ανδρέας Κάλβος θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία. Όταν όμως κυβερνάνε τούς λαούς ανήθικοι και θρασύδειλοι υπηρέτες τής παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας, τότε η ελευθερία γίνεται ζήτημα ζωής ή θανάτου. Η εμμονή τής Δύσης για την κατάκτηση των σκήπτρων τής παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει ως συνέπεια την περαιτέρω όξυνση των προκλήσεων σε βάρος τής Ρωσίας στο ουκρανικό πεδίο. Οι δυτικοί στέλνουν διαρκώς οπλικά συστήματα στην Ουκρανία σε συνέχεια των αντιρωσικών κυρώσεων. Κι έτσι η Ρωσία τού Πούτιν απαντά με την επιστράτευση επιπλέον 300000 έφεδρων, δηλώνοντας έτοιμη αν πιεστεί να κάνει χρήση ακόμη και πυρηνικών όπλων.

 

Έρχεται παγκόσμια πτώχευση και πόλεμος. Η Γερμανία μέσω τής υπουργού εξωτερικών λέει ναι στην αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού στους Ουκρανούς αλλά και στην χρήση αυτού τού εξοπλισμού διεθνώς και συλλογικά κατά τής Ρωσίας. Η δε Ιταλία πάει σε εκλογές, με την Νίκη τής πατριωτικής συμμαχίας υπό το Εθνικιστικό Κίνημα Αδέρφια τής Ιταλίας να θεωρείται σίγουρη. Οι Ιταλοί Εθνικιστές έχουν δηλώσει ότι θα πουν όχι στις αντιρωσικές κυρώσεις και τα δήθεν υγειονομικά μέτρα για τον διαβόητο κορονοϊό που συντρίβουν την παραγωγική εθνική οικονομία. Η Ιταλία έχει μεγαλύτερο χρέος από την Ελλάδα και ο σιωνιστικός νεοταξισμός κραδαίνει τη χρεοκοπία ενάντια στους Ιταλούς Εθνικιστές.

 

Πως αντιδρά λοιπόν το καθεστώς τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας που διοικεί ως ψευτορωμέϊκο την Ελλάδα μας; Στην Ιερή Ελλάδα λοιπόν η κυβέρνηση δίνει στο λαό οδηγίες τάχα μου κατά τής φτώχειας για την εξοικονόμηση ενεργειακής επάρκειας που αντιστοιχούν στις αρχές τής δεκαετίας τού 1950. Τα δε περίφημα κοινωνικά βοηθήματα υπολείπονται έναντι τής τεράστιας ακρίβειας των αγαθών πρώτης ανάγκης. Ο κατοχικός πρωθυπουργός Μητσοτάκης μιλώντας στο κανάλι τού πρακτορείου Μπλούμπεργκ και αναφερόμενος στην Τουρκία και τον Ερντογάν είπε ότι δεν χρειαζόμαστε άλλη πηγή γεωπολιτικής αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο όταν διεξάγουμε πόλεμο εναντίον τής Ρωσίας και προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την Ουκρανία. Σε αντίστοιχες πολεμικές δηλώσεις  τής Ντόρας Μπακογιάννη η Ρωσία είχε απαντήσει πως δεν μάς έχει κηρύξει πόλεμο.

 

Η θέση ημών των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ότι η Ελλάς δεν πρέπει να αναμιχθεί σε καμία περίπτωση σε έναν ξένο πόλεμο παντελώς άσχετο με τα εθνικά της δίκαια και συμφέροντα. Εκείνοι που προχωρούν στην γενίκευση ενός παγκόσμιου πολέμου θέλουν την πτώση των εθνικών κρατών και την υποταγή στην σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση. Τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου παντού ακολουθούν την νεοταξική τυραννία. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές επιθυμούμε την ανάκτηση τής εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας σε μια Ελλάδα που θα ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση.

 

Απέναντί μας έχουμε τον αντίχριστο νεοταξισμό αλλά και τούς Τούρκους μαζί με τούς λαθροεισβολείς που θέλουν ελληνικό έδαφος. Οι διαβόητες μεγάλες δυνάμεις λοιπόν ας κινηθούν στην πολεμική τους αλαζονεία. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές μαζί με τον Πιστό Ελληνισμό και τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό θα συγκροτήσουμε ισχυρή Ελλάδα  που ξέρει να υπερασπίζεται την Γη των Πατέρων μας και να λευτερώνει ελληνικές ψυχές. Οι δε εθνικοί πλουτοπαραγωγικοί μας πόροι, η πρωτογενής παραγωγή και η εθνική εργασία αρκούν για να αντιμετωπίσουμε την πείνα και να την νικήσουμε. Θα λευτερώσουμε την Πατρίδα μας και θα χτίσουμε εθνική ανάπτυξη με τον νεοταξισμό να συντρίβεται. Εθνικισμός και Ελευθερία είναι έννοιες ιερές και συνώνυμες. Αγία, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: