ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙ, Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΏΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.

ΑΘΗΝΑ 29-8-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

29 Αυγούστου 1949 ολοκληρώθηκε η θριαμβευτική Νίκη τού Εθνικού Στρατού κατά των ξενοκίνητων ελληνόφωνων κομμουνιστοσυμμοριτών. Οι κομουνιστές σύμμαχοι όλων των κατακτητών τής Πατρίδος μας είχαν επιχειρήσει τρεις φορές να καταλάβουν με ένοπλη βία την εξουσία.


Η αρχή έγινε με την παρουσία κιόλας των Γερμανών κατακτητών επάνω στο βουνό όπου ο εχθρός για τούς κομουνιστές ήταν οι Εθνικιστές αγωνιστές τής Ελευθερίας και όχι οι Γερμανοί. Η δεύτερη κομμουνιστική ανταρσία έγινε με τα δεκεμβριανά τού 1944 αμέσως μόλις έφυγαν από την Ελλάδα μας οι Γερμανοί. Το ιστορικό συμπέρασμα είναι σαφές. Οι ψευτοσύμμαχοι κάθε διεθνούς στρατοπέδου και οι κομουνιστές σύμμαχοί τους είχαν συμφωνήσει την διαδοχή τής νεοταξικής κατοχής.


Ήρθε ο τρίτος γύρος τής κομμουνιστικής ανταρσίας για να αποδειχτεί εκ νέου η μία και μόνη αληθινή συμμαχία που αγαπάει διαχρονικά και άδολα την Ιερή Ελλάδα μας και μάχεται για την Ελευθερία της. Η μία και μόνη Ιερή Ελληνική Συμμαχία απαρτίζεται από το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, τον Ελληνικό Εθνικό Στρατό και τον Ενωμένο Πιστό Ελληνισμό. Οι κομουνιστές επιχειρούν επί των Ορέων τής Μακεδονίας μας και ολοκλήρου εν γένει τής Βορείου Ελλάδος την οποία έχουν συμφωνήσει να εκχωρήσουν στους προς βορρά και ανατολάς προσωρινούς γείτονες που βαστούν έως σήμερα προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες.


Σε κίνδυνο λοιπόν τέθηκε και η αιματοβαμμένη και ελεύθερη Ελλάς επί κινδύνω νέων απωλειών. Η Ελένη Γκατζογιάννη είχε δώσει τη ζωή της για τη λευτεριά των παιδιών της και πολλών ακόμη παιδιών από τα παιδομαζώματα των κομμουνιστών. Παιδομαζώματα που κάμανε δύο συμμορίες υπάνθρωπων, οι Τούρκοι και οι μπολσεβίκοι, ελληνόφωνοι και σλαβόφωνοι.


Εν τέλει ο Εθνικός Αγών για τη λευτεριά τής Πατρίδος μας θα φτάσει στον Γράμμο και το Βίτσι. Ο Εθνικός Στρατός θα νικήσει. Και τώρα πια στις μέρες μας οι διεθνιστές τής αστικής δημοκρατίας θέλουν να παραδώσουν πτωχευμένη και αφελληνισμένη από τοκογλύφους, λαθροεισβολείς και ψευτοσυμμάχους την Ιερή Ελλάδα μας στους νεοταξίτες τής αντίχριστης και μισελληνικής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Αλλά οι Εθνικές Δυνάμεις τής Πατρίδος μας είναι πάντα ζωντανές, η Νίκη θα είναι πλέον οριστική και η Χρυσή Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας θα ανατείλει.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: