ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

ΑΘΗΝΑ 8-8-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι γεωπολιτικές συγκρούσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη ναρκοθετούν την ειρήνη και την παγκόσμια ισορροπία με διάφορες προπολεμικές εστίες. Τριβές ΗΠΑ και Κίνας με επισκέψεις πολιτικές και στρατιωτικές εκατέρωθεν τής Ταϊβάν. Συγκρούσεις Ισραηλινών και Παλαιστίνιων στην Γάζα.

 

Στα δικά μας μαρτυρικά χώματα και ύδατα οι Τούρκοι μιλούν για δήθεν τουρκικά δικαιώματα πρακτόρων τους σε βάρος των Ελλήνων μουσουλμάνων τής ελεύθερης Θράκης μας που τούς ονομάζουν ψευδεπίγραφα ως δήθεν Τούρκους. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι εξέρχονται ανοικτά τής Κύπρου στην ανατολική Μεσόγειο με γεωτρύπανο για την άντληση υδρογονανθράκων.

 

Στην Πατρίδα μας η εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων αυξάνεται σημαντικά φτάνοντας στο σημείο να μάς απειλούν με δολοφονικές διαθέσεις ακόμη και από τηλεοπτικές κάμερες. Οι δε πολιτικοί των κομμάτων τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας επιδίδονται στην νόμιμη όπως μάς λένε παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των αντιπάλων τους με εισαγγελικές άδειες και νεοταξικές εντολές για λόγους που θύτες και θύματα φαίνεται να γνωρίζουν καλά. Διότι η πολιτική ζωή τού ψευτορωμέικου που έχει υποθηκεύσει την λευτεριά, την εθνική κυριαρχία και την επιβίωση τού Ελληνισμού στον σιωνιστικό νεοταξισμό δίδει αναφορά μονάχα στα μισελληνικά αφεντικά του.

 

Αυτό είναι το πρόσωπο τού ψευτορωμέικου και για αυτό τον λόγο καταπολεμά τον Ελληνικό Εθνικισμό. Διότι ως ελεγχόμενος Εφιάλτης τού παγκοσμιοποιητή τυράννου θέλει αλυσοδεμένο τον Έλληνα. Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η Φωνή τού Ελληνισμού εκφράζοντας την Αγάπη προς το Έθνος και τον σεβασμό στον Άνθρωπο. Ο διεθνισμός πάσης κομματικής προβιάς είναι ο εκφραστής τού μίσους τόσο προς το Έθνος όσο και προς τον Άνθρωπο. Μόνον όποιος αγαπά το Έθνος αγαπά τον Άνθρωπο και μόνον όταν το Έθνος λειτουργεί συγκροτημένα με κυριαρχία και ομοψυχία, τότε λειτουργεί το Δίκαιο. Κι όταν οι Εθνικές Δυνάμεις εφαρμόζουν απρόσκοπτα τούς Κανόνες Δικαίου, τότε αφενός μεν το Κράτος γίνεται αληθώς το Κάστρο ελευθερίας τής Φυλής με το Έθνος στην εξουσία, η δε Αλήθεια και η Ειρήνη συντρίβουν τον εξωτερικό εχθρό.

 

Ιδού η λύση λοιπόν. Εθνικισμός σε όλα τα έθνη που ποθούν να ζήσουν ελεύθερα, με τον Ελληνισμό στην προμετωπίδα τής ελευθερίας να οδεύει στην ανατολή τής Χρυσής Αυγής για την Αγία και Μεγάλη Ελλάς τής καρδιάς μας. Τον δε προδότη και τον Βάρβαρο εχθρό τούς συντρίβεις και τούς αφανίζεις από προσώπου γης για να τηρηθεί όρθια η Θεία και Εθνική Νομοτέλεια. Ο Εθνικισμός είναι η αγάπη, η σκέψη, η ενέργεια, ο Θυσιαστικός Αγών, κάθε συναίσθημα και κάθε πράξη που εφαρμόζουμε με σκοπό τη διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και την ελευθερία τής Πατρίδος. Και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός είναι ο Εθνικιστικός Αγών όλων ημών των Πιστών Ελλήνων σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: