ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΙΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 20-9-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Δεν υπάρχει πιο ατιμωτική σκλαβιά για έναν λαό από την εθελόδουλη παράδοση τής ελευθερίας εν καιρώ ειρήνης τάχα μου. Να απλώνεται η φτώχεια στο λαό και ο εχθρός να ζώνει το Ελληνικό Έθνος, μα ο Ελληνισμός μας να βυθίζεται στον εφησυχασμό τής πλάνης από προδότες και μικροπρεπείς και δήθεν φίλους. Τα μαύρα σύννεφα τής νεοταξικής λαίλαπας και κατοχής απλώνονται πάνω από τον ελληνικό ορίζοντα.

 

Η πρώτη φάση τού σχεδίου των παγκοσμιοποιητών τυράννων είναι η φτωχοποίηση. Τα πρώτα συμπτώματα αυτού τού ολέθρου εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια με πρώτη την πρωτεύουσα τού κράτους μας. Τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί σε διάφορους δήμους τής Αττικής διακοπές ηλεκτροδότησης δήθεν για λόγους συντήρησης τού δικτύου. Ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί αυτή η πυκνότητα τού φαινομένου. Στην πραγματικότητα υπάρχουν όπως μαθαίνουμε ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας λόγω τής εμπλοκής των ελληνόφωνων πολιτικών στα γεγονότα σε βάρος τής Ρωσίας. Κι αυτή η εμπλοκή ήταν εντολή των ψευτοσυμμάχων μας.

 

Την ίδια στιγμή οι ψευτοευρωπαίοι βάζουν από την πίσω πόρτα στην Ευρώπη χώρες στα πλαίσια τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και μεταξύ αυτών την Τουρκία. Η Γαλλία και η Γερμανία δημιουργούν μια παράλληλη νέα «Ευρωπαϊκή Ένωση» με την ονομασία Ευρωπαϊκή Πολιτική Κοινότητα στην οποία βάζουν χώρες που δεν μπορούσαν έως σήμερα να βάλουν, όπως την Τουρκία. Οι δε αποφάσεις σε αυτό το ψευτοσυμμαχικό όργανο θα λαμβάνονται με πλειοψηφία και όχι με ομοφωνία.

 

Από την μία πλευρά λοιπόν τα ελληνικά νοικοκυριά που βυθίζονται στην πείνα, την ανεργία και την ακρίβεια αγαθών και λογαριασμών μένουν συχνά πυκνά χωρίς ρεύμα. Και από την άλλη πλευρά οι ψευτοευρωπαίοι που τιμούν τις γιορτές των Τούρκων για τα εγκλήματά τους σε βάρος τού Ελληνισμού τού Πόντου και τής Ιωνίας βάζουν στην Ευρώπη την Τουρκία που μάς πλημμυρίζει με λαθροεισβολείς που αντικαθιστούν τούς Έλληνες την ώρα που οι Τούρκοι ζητάνε να βάλουν πόδι στο Αιγαίο και την ελεύθερη Θράκη μας. Την λαθραία πολυπολιτισμικότητα και τα διάτρητα σύνορα τα θέλουν ελληνόφωνοι και διεθνείς νεοταξίτες, όλου τού κόσμου και οι ενταύθα διεθνιστές δημοκράτες.

 

Ήρθε ο καιρός επιτέλους τής αφύπνισης αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ και τής αληθινής λευτεριάς από προσκυνημένους πολιτικούς και κακορίζικους δήθεν συμμάχους όπως θα έλεγε για μια ακόμη φορά με οδύνη στις μέρες μας ο Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης. Την σημερινή Ελλάδα την ελευθέρωσε ακόμη και μέσα από διχασμούς το Τίμιο Αίμα Ελλήνων Ηρώων που δώσανε τον Εθνικό τους Αγώνα για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Κι αυτοί που δίχασαν και κόντυναν την Ιερή Ελλάδα μας δένουν την Πατρίδα μας χειροπόδαρα στα δεσμά τής παγκοσμιοποίησης για τον αφανισμό μας.

 

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει. Το ζούμε και εμείς οι Εθνικιστές σού το λέμε ξεκάθαρα αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Ας γίνουμε ολάκερος ο Ελληνισμός ένα Μαχόμενο Ζωντανό Έθνος και ας πάρουμε στα χέρια μας τις αποφάσεις και τις πράξεις τής ζωής μας και τής Ελληνικής Φυλής μας. Η δική μας συμμαχία είναι ο Πανελληνισμός μας, η δε Γη μας και οι πόροι της είναι ο πλούτος και τα κάστρα μας για λεύτερους Έλληνες σε μια Αγία και Μεγάλη Ελλάδα. Ας οδεύσουμε στην Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας.    

 



 



Δεν υπάρχουν σχόλια: