ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 6-9-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Πέρασαν 100 ολόκληρα χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή για να αναδειχτούν οι διαχρονικές ευθύνες ψευτοσυμμάχων και προδοτών πολιτικών με εκκωφαντικό τρόπο. Μέχρι σήμερα μονάχα εμείς οι υποτιθέμενα κακοί Εθνικιστές αναφερόμαστε στις κοινές επιδιώξεις αυτού τού ανθελληνικού στρατοπέδου. Οι πολιτικοί πρόγονοι των Εφιαλτών και δήθεν εθνάρχες οδήγησαν τον Ελληνικό Στρατό στην Μικρά Ασία ως δήθεν απελευθερωτές ελληνικών εδαφών, μετατρέποντας τον ηρωικό Στρατό μας σε τοποτηρητή ξένων συμφερόντων. Κι έτσι μόλις οι ψευτοσύμμαχοι παρέδωσαν την Ιωνία και τον Πόντο μας στον νέο τότε νεοταξικό χωροφύλακα Μουσταφά Κεμάλ, έσπευσαν να ανάψουν τις φλόγες τής συμφοράς ενάντια στον σκλαβωμένο Ελληνισμό και τον Ελληνικό Στρατό δια των Τούρκων και σιωνιστών μακελάρηδων.

 

Τώρα πλέον τοποθετήθηκαν οι ψευτοσύμμαχοι όπως πολύ σωστά τούς έχουμε ονομάσει μονάχα εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και έπειτα από 100 χρόνια στυγερού εγκλήματος έρχονται ως ΝΑΤΟ να αναγνωρίσουν τον δήθεν δίκαιο αγώνα ελευθερίας τάχα μου των Τούρκων από τούς υποτιθέμενους κακούς εισβολείς Έλληνες! Έρχονται να αναγνωρίσουν το έγκλημα των Τούρκων και την κατοχή των Αιώνια Ελληνικών Πατρίδων από τούς κατακτητές. Η θολή και ανούσια δήθεν αντίδραση τού ελληνόφωνου νεοταξικού καθεστώτος επί τής ουσίας ανέχεται την υποστήριξη τής σιωνιστικής ξενοκρατίας στον Τούρκο. Οι μεν ψευτοσύμμαχοι τής Εσπερίας δικαιολογούν και επαληθεύουν τον ρόλο τους ως επικυρίαρχων στο πλευρό τής βολικής τους Τουρκίας. Και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί σιωπούν επί τής ουσίας στα νεοταξικά και σιωνιστικά αδέρφια τους δείχνοντας τον λόγο για τον οποίο δίχασαν τον Ελληνισμό και αρνούνται διαχρονικά την λευτεριά των προσωρινά σκλαβωμένων πατρίδων μας.

 

Οι εχθροί τού Ελληνισμού θέλουν να σβήσουν την Ελλάδα από τον χάρτη. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες, Πιστοί σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε μαζί με τον Πιστό Ελληνισμό και τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό να αναστήσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας με την απόδοση τής Λευτεριάς σε κάθε Ελληνική Ψυχή και σε κάθε Ελληνική Γη. Τότε ακριβώς θα αποδοθεί στο ακέραιο η Δικαιοσύνη τής Ιστορίας για να επέλθει πάγια και διαρκής Ειρήνη. Τότε ο Πατέρας μας Θεός, η Μάνα μας Παναγία και οι Ένδοξοι Πρόγονοί μας θα σημάνουν χαρμόσυνα τα σήμαντρα τής Νίκης. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας είναι η οδός για την ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας που θα απλώσει στην οικουμένη το Φως τής Αλήθειας.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: