ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 7-9-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ήταν νύχτα τής 6ης προς 7η Σεπτεμβρίου 1955 όταν οι υπάνθρωποι Τούρκοι εξετέλεσαν το βρώμικο σχέδιό τους για την εξόντωση των Ελλήνων τής Κωνσταντινούπολης. Όλα ήταν προμελετημένα από καιρό. Πριν την φρικτή εκείνη νύχτα Τούρκοι πράκτορες είχαν τοποθετήσει και πυροδοτήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι που είχε γεννηθεί κατά πως μάς λένε ο Τουρκοεβραίος Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη. Το συγκεκριμένο σπίτι είχε μετατραπεί μετά το θάνατο τού Κεμάλ σε τουρκικό προξενείο.

 

Το εν λόγω σπίτι τελούσε υπό τουρκική κατοχή λοιπόν και δεν αποτελούσε σε καμία περίπτωση σπίτι κανενός Τούρκου εισβολέα. Ο εκρηκτικός μηχανισμός κατέστρεψε λοιπόν προσχεδιασμένα το κατοχικό τουρκικό προξενείο και η είδηση εξαπλώθηκε ταχέως στα καταπατημένα ελληνικά εδάφη που αποκαλούν Τουρκία. Η είδηση όδευε πιο γρήγορα και από τις τουρκικές φυλλάδες. Στην Κωνσταντινούπολη Τούρκοι κάθε ηλικίας και επαγγέλματος με λοστούς, ρόπαλα και κάθε άλλο είδος αιχμηρού μέσου επιτέθηκαν στον Ελληνισμό, σε νέους, γηραιούς, παιδιά, άνδρες και γυναίκες.

 

Τα τουρκικά κακουργήματα άπειρα. Προπηλακισμοί, ξυλοδαρμοί, βιασμοί, πυρκαγιές, δολοφονίες σε μαγαζιά, εκκλησίες και σπίτια ελληνικά. Οι υπάνθρωποι Τούρκοι επιτέθηκαν ακόμη και σε νεκροταφεία ελληνικά ξεθάβοντας οστά. Τα ίδια έπραξαν και στην Σμύρνη. Η αντίδραση τού ελληνικού κράτους, δήθεν ελεύθερου αλλά διαχρονικά έως σήμερα πολιτικά υποταγμένου στον εντολέα του σιωνιστικό νεοταξισμό, υπήρξε τυπική, άχρωμη, υποτονική και σκόπιμα αναποτελεσματική. Οι ψευτοσύμμαχοι εντολείς απόντες και συμβιβαστικοί εν τέλει όπως πάντα υπέρ τού τουρκικού παράγοντα. Και φυσικά ο Ελληνισμός τής Κωνσταντινούπολης ουδέποτε αποκαταστάθηκε.

 

Το μήνυμα ήταν σαφές. Ο αφανισμός των Ελλήνων από τα πατρογονικά τους εδάφη και η περαιτέρω εγκατάλειψη των χαμένων για το ελληνόφωνο κατοχικό καθεστώς πατρίδων μας. Όμως ο Πιστός σε Θεό και Ελληνική Φυλή Ελληνισμός δεν ξέχασε και δεν συγχώρεσε ποτέ το τουρκικό κακούργημα. Για τον Αληθινό σε Πίστη, Αίμα και Εθνική Συνείδηση Ελληνισμό η Κωνσταντινούπολη είναι πάντα η Βασιλεύουσα των Ελλήνων. Το Τίμιο Αίμα των Εθνομαρτύρων ζητάει και θα βρει οπωσδήποτε δικαίωση. Και τα αιματοβαμμένα χώματα τής Κωνσταντινούπολης και όλων εν γένει των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων θα γίνουν και πάλι ελληνικά από την Αγία, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς μας. Τα αλαζονικά και μακάβρια σχέδια Τούρκων και ψευτοσυμμάχων θα συντρίψουν τούς δημιουργούς τους. Και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας θα έρθει στα καθαρά ελληνικά χέρια μας. Ότι η Ελλάς είναι Αυτοκρατορικό και όχι δουλικό Γένος. Και η Αυγή τού πλέριου Ελληνισμού μας θα ανατείλει ξανά και για πάντα Χρυσή.  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: