ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 16-9-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ελλάς στις μέρες μας διέρχεται από το κρισιμότερο σταυροδρόμι τής ιστορίας της και ο λαός μας ζει οδυνηρές δοκιμασίες. Είναι η ώρα λοιπόν να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα προκειμένου να δώσουμε λύσεις και να περάσουμε από την νεοταξική αιχμαλωσία και διάλυση στην εθνική κυριαρχία και ανάπτυξη.

 

Τούτες τις μέρες λοιπόν ζήσαμε την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την μικρασιατική καταστροφή στην οποία μάς οδήγησαν οι ψευτοσύμμαχοι παγκοσμιοποιητές και οι ψευτορωμιοί διχαστές των Ελλήνων. Οι δύο αυτοί παράγοντες τηρούν στα εθνικά μας θέματα ακριβώς την ίδια συμπεριφορά και στις μέρες μας. Βρείτε τα με τούς Τούρκους που σάς οδηγούν σε μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες.

 

Παράλληλα η εσκεμμένη παρέμβαση των δημοκρατών πολιτικών στη διαφορά Δύσης και Ρωσίας φέρνει στην Πατρίδα και τον λαό μας την επισιτιστική και ενεργειακή κρίση, την απόλυτη φτώχεια για πρώτη φορά μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Κι όλα αυτά σε μια πολυπολιτισμική Ελλάδα όπως μάς λέει το κατοχικό καθεστώς, όπου οι λαθρομετανάστες αντικαθιστούν τούς Έλληνες. Θέλουν παγκοσμιοποίηση και ψηφιακά χαράγματα. Θέλουμε ελληνοποίηση και ελευθερία.

 

Υπάρχει λύση στο δράμα που βιώνουμε ως Έθνος Ελληνικό; Σαφέστατα και υπάρχει λύση. Είναι η συλλογική απόφαση που οφείλουμε να πάρουμε ως Ελληνισμός, ως Ελληνική Φυλή να παραμείνουμε Ελληνικό Έθνος στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Είναι η απόφαση που οφείλουμε να πάρουμε ως Ελληνισμός να τηρήσουμε αλώβητη την Ελληνικότητα τού τρόπου ζωής, να τηρήσουμε αλώβητες τις Αξίες και τα Ιδανικά μας. Να αναπτύξουμε την εθνική μας συλλογικότητα, να υπερισχύσει το εμείς τού εγώ, να γίνει ο Ελληνισμός μας μια γροθιά, να στηρίξουμε ο Έλληνας τον Έλληνα, να πάρουμε την Γη των Πατέρων μας στα ελληνικά χέρια μας και να την κάνουμε ολότελα δική μας με τις αποφάσεις και τις πράξεις μας.

 

Να κάνουμε την Ιερή Ελλάδα Ναό τής Φυλής, εργαστήριο αυτοσυντήρησης και Κάστρο Ελληνικής Ισχύος. Να αντιληφθούμε ότι πρέπει να φράξουμε τον δρόμο σε αυτούς που ξεπουλάνε ελληνικές ψυχές και πατρίδες, διότι η μία απώλεια φέρνει κι άλλες σκόπιμες απώλειες με στόχο των μισελλήνων, νεοταξικών και ελληνόφωνων, τον χαμό τής Ελληνικής Πατρίδος και Φυλής. Η Ελληνικότητα τού τρόπου ζωής, το Ελληνικό Ιδεώδες, προστάζει την ελευθερία πάσης γης και ψυχής Ελληνικής.

 

Δεν λέγω διόλου τυχαία την πεποίθησή μου στο δόγμα Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός. Η ελληνική ιστορία μάς διδάσκει και η επαλήθευση τού εθνικού διδάγματος ζωής φτάνει έως τις μέρες μας. Φτάνουν τα λάθη. Οι προδοσίες έχουν θέση μονάχα στον Καιάδα τής Ιστορίας. Ενωνόμαστε με Ιερή Πίστη και Εθνικό Πάθος ασίγαστο κάτω από τα λάβαρα Θεού και Ελλάδος.

 

Η Ορθοδοξία μας, ο Ελληνικός Πολιτισμός, ο Πανελληνισμός μας, η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας είναι ο αδιαμφισβήτητος Εθνικιστικός Άξονας που θα μάς οδηγήσει στην Νίκη και την διαιώνιση τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού. Ιδού η οδός τού Ελληνικού Εθνικισμού, ιδού η Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: