ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ,ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΑΘΗΝΑ 24-8-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Συμπόσιο φόρουμ λαμβάνει χώρα στη Μυτιλήνη στις 25 Σεπτεμβρίου με θέμα τον μετανθρωπισμο. Σκοπός τους λένε η αντικατάσταση των ελλείψεων τής ενέργειας, των τροφίμων, τής στέγασης, τής ιατρικής περίθαλψης και τής υγιεινής στην κατεύθυνση μεταλλαγμένων αντίστοιχων μορφών. Στόχος τους ο μειωμένος και ελεγχόμενος πληθυσμός. Είναι επιχείρηση αυτοενοχοποίησης των μαζών προ της κρίσεως από τα τραπεζικά και λοιπά σιωνιστικά συμφέροντα. Το δε παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ που προωθεί την παγκόσμια επανεκκίνηση προωθεί την εμφύτευση τσιπ στα παιδιά ως εξέλιξη μόδας, για λόγους ασφαλείας και για λειτουργική χρήση...

 

Η τυραννική παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση τίθεται σε εφαρμογή με την πλήρη συμμόρφωση και συνεργασία των κατοχικών καθεστώτων τής αστικής δημοκρατίας. Ο συνεργάτης τού εχθρού δεν σώζει έθνη και ζωές, τα καταδικάζει. Η υποταγή των εθνών, η μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού και ο αντίχριστος ψηφιακός έλεγχος συνειδήσεων είναι σατανική τυραννία και Γενοκτονία. Προχωράμε λοιπόν στον Εθνικιστικό Αγώνα για την διατήρηση τής Θείας και Εθνικής Νομοτελειας. Θεός, Πατρίδα, Ελληνική Οικογένεια, Έθνος. Η Πίστη, η Ελευθερία, η Διαιώνιση τής Φυλής, το ύψιστο αγαθό τής Ανθρώπινης Ζωής είναι ο Νόμος Τού Θεού και το Δίκαιο τού Έθνους που οφείλουμε να τηρήσουμε. Αυτός είναι ο αρχέγονος Ελληνικός Εθνικισμός. Είναι η Φωνή τού Ζωντανού Έθνους.

 

Η επικράτηση τού Εθνικισμού στα ελεύθερα έθνη με πρώτο το Ελληνικό και η συντριβή τού σιωνισμου διασφαλίζουν τη γαλήνη τού κόσμου. Η Νίκη τού Ελληνικού Εθνικισμού, η Νίκη τής Αιώνιας Ελληνικής Ιδέας και των Αξιών μας είναι Νομοτελεια και θα συμβεί οπωσδήποτε. Ο Ανίκητος Πιστός και Ενωμένος Ελληνισμός στην Ορθοδοξία, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό προχωρεί στην Νίκη και την Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: