ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΧΕΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ


ΑΘΗΝΑ 4-10-2011.

Η θεώρηση του λαού μας περί της Ελληνικής Πολιτείας στηριζόταν ανέκαθεν στον ευνομούμενο χαρακτήρα αυτής. Στην ύπαρξη δηλαδή μιας σειράς κανόνων που ρυθμίζουν τις σχέσεις, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις κράτους και πολίτη. Η νομιμότητα των πράξεων επισφράγιζε την ηθική τους και προσδιόριζε τον ελληνικό νομικό πολιτισμό. Αυτό ίσχυε έως την στιγμή που υπερίσχυσε ο λεγόμενος πολιτικός «πολιτισμός» που ήρθε βιαίως και αιφνιδίως να εκτοπίσει τον νομικό πολιτισμό και να προσδώσει στην ανηθικότητα νομικό περιεχόμενο.

Η αισθητική της υπεροχής του Δικαίου τέθηκε στη διάθεση των βιαστών της ανθρωπότητας και οι υπερασπιστές του Έθνους και του Δικαίου μπήκαν στο στόχαστρο της νέας εξουσιαστικής τάξης πραγμάτων. Το εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών αντικαταστάθηκε από το εμπόριο πατρίδων και ψυχών. Οι ελίτ του χρήματος και των σκοτεινών λεσχών απέκτησαν θεσμικούς εκπροσώπους στα πρώην ελεύθερα έθνη και γράφουν πλέον νόμους. Προσδιορίζουν τα όρια της νέας νομιμότητας και της νέας ηθικής. Και έτσι ενώ ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, τώρα πια επισήμως ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό σαν πέσει σε βρώμικα χέρια.

Ο χρυσός στην εποχή μας δεσμεύει πατρίδες και λαούς και η νομιμότητα της ανηθικότητας επιδικάζει την αδικία, ασκεί εξουσία και αντικαθιστά βιαίως τους φυσικούς δικαστές της πολιτείας. Επομένως οι εκφραστές του υποτιθέμενου πολιτικού πολιτισμού μας, στην πραγματικότητα του πολιτικάντικου κανιβαλισμού, έχουν καταλύσει τυπικά και ουσιαστικά τον χαρακτήρα της ευνομίας του κράτους. Τι να την κάνουν άλλωστε οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες την όρθια Πολιτεία και την ορθή έκφραση του νόμου όταν οι ίδιοι εξαρτούν το πολιτικό μέλλον τους από την διάλυση του ελληνικού κράτους και την αιχμαλωσία του ελληνικού λαού στις ορέξεις των ανήθικων εκφραστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Όταν η ελληνική δικαιοσύνη, στο βαθμό που μπορεί να δώσει αυτή ελεύθερη απόφαση Δικαίου, έρχεται και κηρύσσει ένα νομοσχέδιο ή μια πολιτική πράξη ή ένα κατοχυρωμένο νομικό εξάμβλωμα παράνομο και αντισυνταγματικό και στη συνέχεια η Πολιτεία των δοσίλογων του ντόπιου νεοταξισμού νομιμοποιεί την παρανομία και αγνοεί τον Νόμο, τότε η ύπαρξή της είναι παρασιτική και η εξουσία της ανήθικη και κίβδηλη. Τότε η Πολιτεία, που από καιρό έχει πάψει να είναι εθνικό κράτος, έχει πάψει να αποτελεί ισχυρή έκφραση Ελληνισμού, παύει να έχει εθνική και λαϊκή νομιμοποίηση.

Η επιλογή των χρηματοοικονομικών «εθνοσωτήριων» και μνημονιακών δεσμών, η φοροκλοπή του λαϊκού μόχθου και της στέγης, η πώληση της πατρίδος και των πλουτοπαραγωγικών πόρων σε στεριά και θάλασσα ελληνική, η απόπειρα περιορισμού του στρατιωτικού ηθικού, η λαθρεποίκιση της χώρας, ο ηλεκτρονικός έλεγχος των Ελλήνων δεν είναι νόμιμες πράξεις ούτε πατριωτικές. Δεν έχουν καμία σχέση με τη νομιμότητα. Είναι ανήθικες ενέργειες. Όλες αυτές όμως συνοδεύονται από την νομική κάλυψη του καθεστώτος της αστικής νεοταξικής δημοκρατίας. Όλες αυτές οι ενέργειες και όλοι αυτοί οι ηγετίσκοι υπηρετούν την παράνομη νομιμότητα και την ανήθικη ηθική των εχθρών Θεού και Ελλάδος.

Δεν είναι λοιπόν πια η νομιμότητα σύντροφος ζωής της ηθικής. Μιας ηθικής εκπορνευόμενης στην ηδονή και την μαλθακότητα υπάρξεων καθημαγμένων από ανέστιους νταβατζήδες του διεθνιστικού κοσμοπολιτισμού. Φιλελεύθερου και σοσιαλδημοκρατικού. Αλλά αυτή η «ηθική» τάξη πραγμάτων δεν είναι δική μας. Δεν είναι Ελληνική. Πρέπει να την ξεριζώσουμε και να την πετάξουμε στα σκουπίδια. Αμείλικτα, μέσα στην χωματερή της ζωής, σε Καιάδα και Γουδί.

Για το Ελληνικό Έθνος και το ιδεολογικό του παιδί, τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό, η νομιμότητα συναντάται στο πρόσωπο του υπερασπιστή της αρμονίας, της συνοχής, της δικαίωσης και της στήριξης του Ελληνικού Έθνους και λαού ενάντια στο άδικο και την επιθετικότητα ελληνόφωνων και ξένων επιβητόρων, εχθρικών ή «φιλικών». «Σωτήρων», φτωχοδιαβόλων ή απλά διαβόλων. Νομιμότητα είναι η απόδοση του Δικαίου στην Ελλάδα Θεού, Μαρτύρων και Ηρώων. Είναι η απόδοση του Δικαίου στον Έλληνα Εργάτη και Πολεμιστή της καθημερινότητας που αγωνίζεται με Εντιμότητα και Ελληνικό Ήθος για την ανάπτυξη της Ελλάδος και της οικογενείας του. Είναι η επικράτηση των ηθικών και των ικανών Ελλήνων στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα κι όχι η κυριαρχία ανήθικων και ανίκανων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: