ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ


ΑΘΗΝΑ 5-10-2011.

Στη ζωή ενός έθνους οι εκκρεμότητες πληρώνονται πολύ ακριβά. Πρόκειται για εκκρεμότητες που αποτελούν μέγιστη ύβρη και ανηθικότητα του πολιτικάντικου συρφετού απέναντι στην Ιστορία και το μέλλον της Φυλής. Κι αυτό διότι η χρησιμότητα αυτών των εθνικών χρεών είναι η τρομοκράτηση του ελληνικού λαού και η αφαίρεση εθνικής κυριαρχίας. Αυτή η πληγή που αιμορραγεί και απειλεί με ακρωτηριασμό το Ελληνικό Έθνος είναι η πρόκληση και η εγκατάλειψη των Σκλάβων Ελληνικών Πατρίδων. Η προδοτική εγκατάλειψη του Οράματος της Μεγάλης Ιδέας του Ελληνικού Γένους δηλαδή χάριν του οποίου απελευθερώθηκε μέγα μέρος της Πατρίδος αλλά όχι ολόκληρη η Πατρίδα.

Πολιτικοί δωσιλογισμοί και σκόπιμοι διχασμοί από την μια πλευρά και «συμμαχικοί» καιροσκοπισμοί αλλά και μίσος έναντι της Ελλάδος από την άλλη κατέστησαν ατελέσφορη την εθνική ολοκλήρωση της Ελλάδος και οδήγησαν σε ανείπωτες τραγωδίες και γενοκτονίες αδελφών μας. Από την Μικρασία έως την Κύπρο και σε κάθε ελληνική γη προδομένη, η υποχώρηση του ελληνόφωνου κράτους συνέπιπτε με την εδραίωση του ψευτοδημοκρατικού καθεστώτος. Κάθε απώλεια γης εδραίωνε τις εξουσιαστικές καρέκλες ξενοκίνητων ταγών. Οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι το όραμα της Μεγάλης Ελλάδος είναι απαράγραπτη υποχρέωση του Ελληνικού Έθνους ως μέτρο δίκαιης αποκατάστασης του Ελληνισμού και αποτροπής των επερχόμενων κινδύνων.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η απελευθέρωση των Σκλάβων Ελληνικών Πατρίδων πρέπει να επαναπροσδιοριστεί ως επίσημη απαίτηση του ελληνικού κράτους και αναπόσπαστο τμήμα της εθνικής μας εξωτερικής πολιτικής. Ο διεκδικητικός προσανατολισμός της Ελλάδος πρέπει να επιστρέψει με τις ενέργειες της κεντρικής πολιτικής σκηνής στην λαϊκή πεποίθηση και νοοτροπία. Να αρθούν οι τεχνητές φοβίες και τα εξίσου τεχνητά ενοχικά σύνδρομα που έχουν καλλιεργηθεί μέσω αντεθνικής προπαγάνδας και αντεθνικής παιδείας.

Να διδαχθούν δηλαδή οι πολίτες πως η πατρίδα μας συνορεύει με τον ξεχασμένο μα πάντοτε ελληνικό εαυτό της και ότι ο ξεχασμένος αδελφός πρέπει να λυτρωθεί αφενός μεν διότι δεν θα μας άρεσε ποτέ να ήμασταν στην ίδια θέση εγκαταλειμμένοι και ξεχασμένοι και αφετέρου διότι αν εξακολουθούμε να υποχωρούμε θα οδηγηθούμε σε νέες απώλειες ελληνικού εδάφους. Η Ιστορία το απέδειξε και η σημερινή συγκυρία μας το θυμίζει.

Για να φτάσουμε βέβαια στην εθνική και ιστορική δικαίωση της Πατρίδος μας πρέπει οπωσδήποτε να αναιρεθούν τα ψεύδη που έχουν καλλιεργηθεί με την απόλυτη ευθύνη των προσκυνημένων πολιτικάντηδων διαχρονικά έως και τις μέρες μας. Να αναιρεθεί το ψέμα ότι δεν υπάρχουν Έλληνες στις σκλαβωμένες πατρίδες μας σήμερα. Να αναιρεθεί το αισχρό ψέμα ότι όπου αναγνωρίζεται η ύπαρξη Ελλήνων γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του εθνικού αυτοπροσδιορισμού. Μια εχθρική προπαγάνδα που δυστυχώς βρίσκει απούσα την επίσημη «ελληνική» πολιτεία. Να αναιρεθεί το ψέμα ότι ο πόλεμος είναι τάχα η μόνη και μάταιη οδός εθνικής αποκαταστάσεως. Να καταστεί σαφές ότι αν είναι να χαθούμε, τότε σίγουρα θα πολεμήσουμε. Και φυσικά να προσδιοριστούν με σαφήνεια οι ελληνικές θέσεις και διεκδικήσεις.

Οι σκλαβωμένες και σαφέστατα διεκδικούμενες ελληνικές πατρίδες είναι η Βόρεια Ήπειρος, η Βόρεια Μακεδονία, η Ανατολική Ρωμυλία ( Βόρεια Θράκη ), η Ίμβρος, η Τένεδος, η Ιωνία και ο Πόντος. Ειδικά στις μέρες μας που η Τουρκία τελεί υπό κατεδάφιση, γεγονός που θα επιφέρει την κατεδάφιση και των υπολοίπων δορυφόρων της στη γειτονιά μας, η Ελλάς υποχρεούται να σταθεί Εγγυήτρια Δύναμη των δικών της ανθρώπων και εδαφών προκειμένου να επωφεληθεί του κενού καλύπτοντας η ίδια αυτό το κενό.

Στη Βόρειο Ήπειρο πρέπει να απαιτήσουμε την ενεργοποίηση του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, που σκόπιμα έμεινε ανενεργό, ώστε να επιτευχθεί η περιγραφόμενη αυτονομία και η Ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Μητέρα Ελλάδα.

Για τη Βόρεια Μακεδονία να αναγνωρίσει το ψευτορωμέϊκο την ύπαρξη Ελλήνων που έχουν κατά καιρούς αναγνωρίσει Σκοπιανοί πολιτικοί, να εφαρμοστούν εθνικός αυτοπροσδιορισμός και ελεύθερη εκδήλωση ελληνικής παιδείας και θρησκευτικών εκδηλώσεων, να αποσαφηνιστεί ότι το Μοναστήρι, η Γευγελή και όχι μόνο φωνάζουν πως έδαφος με το όνομα Μακεδονία σημαίνει ενσωμάτωση με την Μητέρα Ελλάδα.

Για την Α. Ρωμυλία σαν την Φιλιππούπολη στη Βουλγαρία όπως και την Ανδριανούπολη στην Α. Θράκη το μυστικό λέγεται Πομάκοι. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί θέλουν «Τούρκους» τους Πομάκους και γιατί πρέπει να προστατέψουμε και να αναδείξουμε την αλήθεια για τους Έλληνες μουσουλμάνους. Για τη Ελεύθερη Θράκη Μας να εφαρμοστούν οι Συμφωνίες που λένε αριθμητική ισορροπία πληθυσμού με τους Έλληνες στα κατεχόμενα εδάφη.

Για την Ίμβρο και την Τένεδο εφαρμογή των ιδίων Συμφωνιών και επιστροφή των Ελλήνων στις εστίες τους. Για την Ιωνία και τον Πόντο επιστροφή των Ελλήνων στις περιουσίες και τη γη των προγόνων τους.
http://www.youtube.com/watch?v=5HA4GELogHk&feature=player_embedded#!

Επιβάλλεται εθνική πυγμή και θέληση. Και ναι, σαν χρειαστεί θα πολεμήσουμε. Το Δίκαιο ισχύει για όλους τους λαούς. Και για την Ελλάδα. Για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα απαλλαγμένη από ριψάσπιδες ηγετίσκους.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: