ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΞΟΝΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 8-10-2011.

Οι συγκρουσιακές κινήσεις που έχουν προκύψει στο Αιγαίο και την Α. Μεσόγειο για το αιώνιο έπαθλο των ενεργειακών πόρων και του συναφούς γεωπολιτικού ελέγχου των επίζηλων περασμάτων φέρνουν στο προσκήνιο το τεράστιο έλλειμμα της Ελλάδος στο μείζον ζήτημα της συμμαχικής πολιτικής. Έλλειμμα που οφείλεται φυσικά όχι απλώς στην ανυπαρξία εθνικής στρατηγικής επιλογής και στόχων, αλλά και στην ουσιαστική ανυπαρξία ελληνικής πολιτικής ηγεσίας.

Η συγκέντρωση τόσων φιλόδοξων κρατών πέριξ της Κύπρου και η τουρκική επιθετικότητα σε Κύπρο και Αιγαίο με την απουσία της Ελλάδος καταδεικνύουν τις εσκεμμένα λάθος επιλογές συμμάχων και την επίσης εσκεμμένη παράδοση εθνικής κυριαρχίας.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή διαθέτει καθεστώς ριψάσπιδων και ολίγιστων πολιτικάντηδων απλώς και μόνον εχόντων ελληνική λαλιά δίχως έτερο συνοδευτικό στοιχείο ελληνικότητας. Η μόνη κεντρική πολιτική επιλογή στα εθνικά ζητήματα από μέρους τους είναι η ανυπαρξία εθνικής πολιτικής και η διαρκής υποχωρητικότητα προς ολέθριο συμψηφισμό δήθεν συμμαχικών δοσοληψιών με το ξεπούλημα πόρων και εθνικής γης.

Οι «σύμμαχοι» του ελληνόφωνου καθεστώτος κι όχι της Ελλάδος έχουν επιλεγεί με κριτήριο μίσους έναντι της πατρίδος μας. Οι ΗΠΑ είναι σαφές ότι διαθέτουν ανοικτό δίαυλο και παρέχουν πλήρη υποστήριξη προς την Τουρκία και εν συνέχεια τους λοιπούς νεοταξικούς δορυφόρους Αλβανίας και Σκοπίων. Οι σύμμαχοι αυτών λειτουργούν ομοίως.

Η Ελλάς χρειάζεται άμεσες λύσεις δίχως χρονοτριβές. Ο χάρτης σύντομα θα αλλάξει και αυτό πρέπει να συμβεί υπέρ των ελληνικών συμφερόντων και της εθνικής μας ολοκλήρωσης. Το ντόπιο νεοταξικό καθεστώς εργαζόμενο με το πλευρό των εχθρών μας είναι εχθρικό και η ανατροπή του είναι οπωσδήποτε η πρώτη εθνικά επιβαλλόμενη κίνηση.

Αμέσως μετά η διάδοχος Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση πρέπει να σχηματίσει έναν ισχυρό και ετοιμοπόλεμο συμμαχικό άξονα. Κι αυτός ο άξονας πρέπει να συμβεί σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο. Να είναι ελληνικής εμπνεύσεως, να συνδυάζει δύναμη και κοινά φυσικά γνωρίσματα, να συνδυάζει κινήσεις αμοιβαιότητας με την αυξητική πολιτική επιρροή και εδαφική προέλαση της Ελλάδος. Αυτός ο Συμμαχικός Άξονας είναι ο Άξονας Ελλάδος και Ρωσίας.

Η εθνική πολιτική μπορεί να χρειάζεται ανοικτά μάτια και ορίζοντες προς πάσα κατεύθυνση, πράγμα που ασφαλώς θα συμβεί, αλλά απαιτεί πρώτιστα μια σταθερή βάση επιλογής κεντρικού εταίρου στα χαρακώματα της πολιτικής και του πολέμου. Η Ρωσία έχει φυσικά τις βλέψεις της στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Κωνσταντινούπολη. Βλέψεις όμως, δίκαιες και ισχυρότερες, έχει και η Ελλάς που πρέπει να τις ανακτήσει και να τις εκφράσει περιορίζοντας τους Ρώσους μονάχα σε οικονομικούς σκοπούς μακράν εδαφικής σκοπιμότητας.

Υπάρχει μάλιστα ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο. Η Ελλάς και η Ρωσία έχουν τους ίδιους ακριβώς εχθρούς που τους έχουν οδηγήσει σε αιμορραγία και τους απειλούν με περαιτέρω περιορισμό. Είναι ο Τουρκικός – Ισλαμικός και ο Νεοταξικός Παράγοντας που δήθεν τρώγονται μεταξύ τους για να κοιμίσουν και να φάνε εμάς. Ο καθένας μόνος του είναι ευάλωτος. Και οι δύο μαζί είμαστε σαφώς πολύ ισχυροί.

Η συμμαχία σαφέστατα θα πρέπει να ξεκινήσει από την συμφωνία της ενώσεως της Κωνσταντινουπόλεως και πάσης ελληνικής αλύτρωτης πατρίδος με την Μητέρα Ελλάδα. Οι δε συμφωνίες λειτουργίας ναυστάθμων και εμπορικών σχέσεων πρέπει να ακολουθήσουν ισότιμη και αμφίπλευρη διαδρομή. Από Ελλάδα προς Ρωσία και από Ρωσία προς Ελλάδα. Συναλλακτικές σχέσεις ναι. Εδαφική και κυριαρχική απώλεια καμία.

Η Ρωσία είναι η μόνη ισχυρή χώρα που συνδέεται μαζί μας με δυνατούς θρησκευτικούς, φυλετικούς και ιστορικούς δεσμούς. Είναι ένα κράτος με καλοκουρδισμένη στρατιωτική μηχανή και υψηλών προδιαγραφών στρατιωτικό εξοπλισμό. Οι Ρώσοι στρατιώτες είναι άριστα εκπαιδευμένοι και ετοιμοπόλεμοι λόγω συχνών πολεμικών εμπλοκών που έχουν αντιμετωπίσει με πολύ θετικά αποτελέσματα όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους Έλληνες στρατιώτες. Η ποιότητα του ρωσικού έμψυχου υλικού μπορεί να συγκριθεί μόνον με το επίσης άριστο ελληνικό στράτευμα, ενώ οι κοινές ασκήσεις είναι συχνότατες. Τα δε ρωσικά όπλα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν ανεξάρτητα από τα δυτικά ηλεκτρονικά όπλα και τις θανάσιμες παγίδες τους.

Ο παράγων της Ορθοδοξίας δημιουργεί στα ρωσικά λαϊκά στρώματα αισθήματα αδελφικά έναντι του ελληνικού λαού. Μπορεί κάποιες στιγμές κάποιοι Ρώσοι ιθύνοντες να «ξεχνούν» ότι η Ελλάς τους έδωσε την Κοινωνία και την Πίστη Θεού για …λεπτούς λόγους, αλλά ο κοινός κώδικας θρησκευτικής και πολιτισμικής επικοινωνίας παραμένει ενεργός. Οι πυκνές επαφές Ελλήνων και Ρώσων πολιτών μαρτυρούν την αλήθεια. Οι ιστορικοί δεσμοί έχουν αποκτηθεί σε δύσκολους καιρούς φωτιάς και ατσαλιού και ο φυλετικός παράγων έχει σφυρηλατηθεί από την παρουσία Ελλήνων στη Ρωσία που διαπρέπουν στην οικονομική και πολιτική ζωή από χρόνους πολλούς.

Το χτίσιμο Αξόνων απαιτεί την ύπαρξη υψηλών στόχων από ένα Ζωντανό Έθνος. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς είναι για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό ένα Ζωντανό Έθνος και ο Άξονας Ελλάδος και Ρωσίας αποσκοπεί στην εκπλήρωση των ηγετικών στόχων του Ελληνικού Έθνους και λαού.
http://www.youtube.com/watch?v=Ja_fzk6vZoo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VIwyGNAe3fM&feature=youtu.be

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: