ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


ΑΘΗΝΑ 17-10-2011.

Ζούμε τις τελευταίες ημέρες του πολιτικού βίου ενός καθεστώτος που αποτελεί τον κύριο φορέα των τραυμάτων του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Το νεοταξικό καθεστώς της αστικής «δημοκρατίας» σε όλη την πορεία του μεταχειρίστηκε βάναυσα όρους και όμορφα λόγια προκειμένου να εξουδετερώσει τα υποτιθέμενα πιστεύω του για να περιορίσει την λαϊκή κυριαρχία και την ιδεολογική απήχηση της εθνικής άποψης.

Οι γραικύλοι εξουσιαστές αναφέρονται με πυκνούς λόγους στη δημοκρατία για να προβούν ανενόχλητοι στην αφαίρεση της ελευθερίας λόγου και αντίλογου και θέτουν ως σύγχρονη μεγάλη ιδέα την οικονομία των αγορών έναντι της εθνικής μας κυριαρχίας. Έχουν σπείρει μέσω της συστημικής προπαγάνδας το φόβο της φκιασιδωμένης χρεοκοπίας όταν έχουν επιλέξει συνειδητά τον αργό θάνατο της επιλεκτικής χρεοκοπίας και παραδέχονται θρασύτατα τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας που έχουν συμφωνήσει με τα αφεντικά του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Η πολιτική ηγεσία της πατρίδος μας εκφράζει ξεκάθαρα την προτίμησή της στο δανεικό χρήμα της συντήρησής της απορρίπτοντας την προστασία της εθνικής γης και την αυτοσυντήρηση της Φυλής μας. Σκοτώνουν ψυχές και εθνικό πλούτο για να δημιουργήσουν κι όχι για να πολεμήσουν την χρεοκοπία. Χρεοκοπημένη δεν είναι η Ελλάς. Στην πραγματικότητα είναι το χρεοκοπημένο καθεστώς που αποτελεί απειλή για το Ελληνικό Έθνος.

Τα παπαγαλάκια του Συστήματος μιλάνε για βουτιά στο κενό με τους πολιτικούς εκφραστές του ιδίου Συστήματος να παρακολουθούν Μέρκελ και Σαρκοζί να μιλούν για κούρεμα χρέους και ελεγχόμενη πτώχευση. Για το πώς δηλαδή η Πατρίδα μας θα χρωστάει χρόνους πολλούς έως την πώληση και του τελευταίου λιθαριού της. Να συζητιέται ακόμη η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το ξεζούμισμα του λαού μας με την χορηγία της τρόικας και την εκτελεστική δεινότητα της ελληνόφωνης κυβέρνησης μέσα από την επέκταση των εφεδρικών προθεσμιακών απολύσεων, των άμεσων απολύσεων, των νέων περικοπών στην υγεία και την πλήρη κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των κατώτατων μισθών των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για το 2012. Όσο αφορά τις αποζημιώσεις των εφέδρων, αυτές απορροφούνται από τους εφεδρικούς μισθούς!

Ο υπουργός Οικονομικών της «ευαίσθητης» σοσιαλιστικής κυβερνήσεως Βενιζέλος μας λέει ότι οι επιχειρησιακές συμβάσεις εργασίας πρέπει να ενισχυθούν την ίδια ώρα που οι συλλογικές γίνονται παρελθόν. Πράγμα που σημαίνει με απλά λόγια πως επελαύνουν οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας μαζί με τις φτηνές και μαζικές απολύσεις. Ο κ. Βενιζέλος παρουσιάζει το αντιλαϊκό και αντεθνικό πολυνομοσχέδιο των δολοφονικών μέτρων ως απαραίτητο για την έκτη δόση του ληστρικού δανείου και μας λέει με θράσος και έπαρση πως είναι καλύτερο να γυρίσουμε στο 2004 παρά στο 1960.

Μας καλούν να βάλουμε μετρητή στην πείνα. Όμως εμείς προτιμούμε να είμαστε φτωχότεροι, ζωντανοί και Έλληνες παρά «πλουσιότεροι», άψυχοι και εθνικά αλλοτριωμένοι. Είναι σκληρό και απάνθρωπο να λιποθυμούν στις μέρες μας τα ελληνόπουλα στα σχολεία από ασιτία και να αυτοκτονούν οι γονείς μη αντέχοντας στα χρέη, δολοφονημένοι ηθικά από το απάνθρωπο και ανθελληνικό πολιτικό σύστημα. Η σκληρή πραγματικότητα προέκυψε αδιάψευστα από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Α Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Την ίδια στιγμή τα περιστατικά της κοινωνικής βίας και της εγκληματικότητας αυξάνονται δραματικά σε μια κοινωνία που αφελληνίζεται διαρκώς. Σε μια από τις μαθητικές καταλήψεις που έχουν καπελώσει οι αριστεροί σύντροφοι του ντόπιου νεοταξισμού στην περιοχή των Ιωαννίνων δύο δεκαπεντάχρονες μαθήτριες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση εξαιτίας χρήσεως κοκαΐνης και αλκοόλ. Η αστυνομία μάλιστα συνέλαβε συμμαθητές τους για διακίνηση ναρκωτικών.

Σε μια άλλη περίπτωση τρεις αλλοδαποί εισέβαλλαν ξημερώματα στο σπίτι νεαρής Ελληνίδας και απειλώντας να σκοτώσουν το παιδί της, τη βίασαν, τη λήστεψαν και την χτύπησαν έως αναισθησίας. Και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Πελεγρίνης καταγγέλλει την εκτεταμένη χρήση και διακίνηση ναρκωτικών μπροστά και γύρω από τα Προπύλαια.

Τα περιστατικά αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο. Όμως η συμπεριφορά των γραικύλων εξουσιαστών κατατείνει στον εκτροχιασμό και όχι στην γιατρειά των νοσηρών καταστάσεων αφού επιδιώκουν τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.

Η υπουργός (α)παιδείας Διαμαντοπούλου εν όψει της 28ης Οκτωβρίου έστειλε εγκύκλιο στα σχολεία με την οποία αίρει όλους τους περιορισμούς που ίσχυαν για τους αλλοδαπούς σημαιοφόρους στις παρελάσεις. Κατήργησε ακόμα και τον όρο της διετούς φοίτησης του αλλοδαπού σε ελληνικό σχολείο. Αλλά και στις παρελάσεις αυτές καθαυτές, είδαμε στις 13 Οκτωβρίου την ακύρωση της παρελάσεως για την απελευθέρωση των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό για λόγους οικονομικής κρίσης!

Στο μεταξύ μια νέα σοσιαλιστική υπουργική απόφαση εξασφαλίζει την άδεια παραμονής σε όποιον αλλοδαπό διατηρεί «σοβαρή» σχέση με Έλληνα ή Ελληνίδα, μη αποκλειομένης της ομοφυλοφιλικής σχέσης, αποδεικνυόμενης με κάποιο συμφωνητικό ή κάποια υιοθεσία!

Είναι σαφές ότι η περαιτέρω παραμονή στην εξουσία αυτού του καθεστώτος απειλεί την υγεία των Ελλήνων και την ακεραιότητα της Ελλάδος. Η ολέθρια αυτή παραμονή μάς οδηγεί στην εθνοκτονία. Η απόδοση δικαιοσύνης, η στάση πληρωμών προς τους τοκογλύφους, η κάθαρση της Πολιτείας από κάθε ίχνος ξενοκρατίας, η εργασιακή επάρκεια και η ανάπτυξη της γεωφυσικά ισχυρής Ελλάδος είναι η προτεραιότητα της Εθνικοκοινωνικής Διακυβέρνησης στο επερχόμενο Εθνικό Λαϊκό Κράτος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: