ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 12-10-2011.

Ένα ισχυρό και αδέσμευτο κράτος οφείλει παράλληλα με τη δυνατότητα επαρκούς παραγωγικής μηχανής να διαθέτει ικανό μηχανισμό διαχείρισης των κρατικών εσόδων ώστε να είναι σε θέση να επιτύχει την αυτοχρηματοδότηση των εσωτερικών και εξωτερικών πολιτικών του υποθέσεων. Η φορολογία της πολιτείας δεν επιβάλλεται προκειμένου να δεσμευτεί το εθνικό εισόδημα στη διάθεση πλουτοκρατών, χρηματοδοτών και τοκογλύφων του ντόπιου και διεθνούς νεοταξισμού αλλά για να επιτευχθεί η λαϊκή βιωσιμότητα και η εθνική ισχύς δίχως έξωθεν παρεμβολές και χρηματοοικονομικές εισβολές. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στη φορολογία και τη φοροκλοπή.

Σήμερα ο ελληνικός λαός υπό το βάρος της ανυπαρξίας εθνικής οικονομίας, της μηδενικής παραγωγής και των υπερτιμημένων χρεών αναμεμειγμένων με «συμμαχικά» δάνεια, υπόκειται σε μια καθαρή αφαίμαξη των εισοδηματικών του αποθεμάτων δια μέσου έκνομων και αντισυνταγματικών φόρων. Μια κλοπή κατ’ εντολή των εντολέων της παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η συντήρηση του καθεστώτος των αρεστών τους εντολοδόχων πολιτικών υπαλλήλων και να παραμείνει η Ελλάς υπάκουη όντας χρηματοοικονομικά ξεδοντιασμένη. Η αφαίρεση των εθνικών και λαϊκών πόρων από τους Έλληνες δεν έχει κατεύθυνση το εθνικό ταμείο της χώρας αλλά τα θησαυροφυλάκια των συντηρητών του πολιτικού «μας» συστήματος.

Αυτός όμως είναι ο ορισμός της φοροκλοπής. Η διαδικασία της φορολογήσεως των πολιτών δεν κλείνει ελληνικά μαγαζιά, δεν βγάζει τους Έλληνες από τα σπίτια τους, δεν βαφτίζει φόρο τάχα αλληλεγγύης προς τους ανέργους την προσφορά στον μινώταυρο των διεθνών μηχανισμών «στήριξης», δεν εκδικείται τους Έλληνες εργαζομένους και την ελληνική ιδιοκτησία όταν υπάρχουν πορτοφόλια ανέγγιχτα και όχι απαραίτητα ελληνικά. Η φορολογία του ανεξάρτητου και αδέσμευτου Εθνικού Κράτους είναι η συγκέντρωση του λαϊκού εισοδήματος που πραγματοποιείται προκειμένου να αποταμιευτούν τα απαραίτητα ποσά για την πληρωμή μισθών και συντάξεων, να δοθούν κοινωνικά βοηθήματα υπέρ των αδυνάτων Ελλήνων, να στηριχθεί η Εθνική Παιδεία, να υποστηριχθούν η εξωτερική πολιτική και η εθνική άμυνα, να υποστηριχθούν εργασιακές και κοινωνικές θεσμικές διαδικασίες.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η φορολογία είναι ο στυλοβάτης της ανεξάρτητης εθνικής οικονομίας με την συγκέντρωση και την νομή των εθνικών πόρων μεταξύ των Ελλήνων και μονάχα σε όφελος του λαού μας. Είναι η ενίσχυση του Εθνικού Ταμείου της χώρας με το προϊόν της ελληνικής εργασίας που καλύπτει την εθνική και κοινωνική πολιτική έχοντας μαθηματικά εξασφαλίσει ήδη την βιωσιμότητα του ελληνικού νοικοκυριού. Διότι είναι βέβαιο πως η ανάπτυξη του Ελληνικού Έθνους ξεκινάει από τα θεμέλια της οικονομικής και παραγωγικής δραστηριότητας. Από τον Εργάτη της Ελληνικής Γης. Αυτό σημαίνει πως η φορολογήσιμη ύλη ξεκινάει από τον Έλληνα και στον Έλληνα πρέπει να καταλήξει. Δικός του είναι ο φορολογήσιμος μόχθος και εκείνος είναι που συντηρεί το Ελληνικό Κράτος, το δικό του σπίτι που δεν ανήκει σε κανένα ξενοκίνητο και ξένο φοροεισπράκτορα.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η φορολογική ενέργεια και η φοροδοτική ικανότητα του λαού μας πρέπει να βρίσκονται σε άμεση σχέση μεταξύ τους και να διατρέχουν αναλογικά ολόκληρη την εισοδηματική πυραμίδα του Έθνους μας. Η αναδιανομή των εισοδημάτων και η δικαιότερη κατανομή τους είναι άμεση εθνική ανάγκη. Η υπεξαίρεση της οικονομικής δυνάμεως των πολλών στα χέρια των λίγων και εκλεκτών του υπό κατάρρευση καθεστώτος θα λάβει επώδυνο τέλος.

Παράλληλα οι οικονομικά ισχυροί Έλληνες που διαπρέπουν εντός και εκτός συνόρων με πατριωτικό κριτήριο θα προσφέρουν δυναμικά στο Εθνικό Λαϊκό Κράτος με την βάση της ανταποδοτικότητας κεφαλαίων και ελληνικών θέσεων εργασίας εντός Ελλάδος. Τα περισσότερο δυνατά πορτοφόλια θα συνδράμουν περισσότερο από τον καταπονημένο λαό το κοινό ταμείο και η φορολογική συνδρομή θα συμπεριλάβει τους «εκλεκτούς» που ταΐζουν περίεργα ιδρύματα ή τράπεζες στο εξωτερικό αλλά αδιαφορούν για το Ελληνικό Κράτος. Όσοι έχουν αντιρρήσεις και επιδιώκουν φορολογικούς παραδείσους σε βάρος των Ελλήνων, θα εξέλθουν των εθνικών συνόρων άνευ των …παραδείσων τους.

Πρέπει να δοθεί τέρμα στα χατηράκια και τα νταβατζιλίκια του νεοταξικού τέρατος και των εδώ θεσμικών θαμώνων του και ταγών. Η φορολογία του επερχόμενου Εθνικού Λαϊκού Κράτους θα χρησιμεύσει για το Ελληνικό Έθνος και μόνον. Τα φορολογήσιμα έσοδα θα φτάσουν μόνο σε χέρια ελληνικά και θα χρηματοδοτήσουν δουλειές, σχολεία, άμυνα και πολιτική επιρροή ελληνική και μόνον. Δεν θα χρηματοδοτήσουμε με τη φορολόγηση του αίματος και του ιδρώτα μας σύγχρονα δάνεια ενός στημένου αγώνα. Στην Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού η φορολογία των ενωμένων και ευημερούντων Ελλήνων θα στηρίξει το Έθνος και το μέλλον των παιδιών μας που θα στηριχθεί στις δικές του υπεραρκετές δυνάμεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: