ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ


ΑΘΗΝΑ 9-10-2011.

Βήμα προς βήμα οι συζητήσεις για το οικονομικό και το ενεργειακό ζήτημα από εχθρούς και «φίλους» της πατρίδος μας ξεκαθαρίζουν τις εθνοκτόνες προσφορές και τις πραγματικές επιθυμίες του διεθνιστικού νεοταξισμού προκειμένου να αποφευχθεί τάχα μια στρατιωτική σύγκρουση. Αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι ότι στην πραγματικότητα η Τουρκία παραμένει ο εκτελεστικός βραχίονας των «συμμάχων» προκειμένου οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες να παραδώσουν τάχα υπό το βάρος των απειλών τον γεωφυσικό μας πλούτο και την εθνική μας κυριαρχία σε μια παράλληλη προσπάθεια για την υποτιθέμενη οικονομική μας σωτηρία.

Οι εξαγγελλόμενες έρευνες για την εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και εν συνεχεία στο Αιγαίο ευθύς μετά την τεχνητή πτώχευση επαληθεύουν την επιχειρούμενη εθνική μας εκποίηση. Ξεπούλημα και «σωτηρία» ή πόλεμος και «καταστροφή» λοιπόν είναι ο εκβιασμός που υφίσταται το Ελληνικό Έθνος κι όχι η εξουσιαστική «μας» ελίτ.

Ο υπουργός «εθνικής» άμυνας κ. Μπεγλίτης συναντήθηκε στο περιθώριο της συνόδου υπουργών άμυνας της νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Αττάλεια προκειμένου εν μέσω τουρκικών απειλών και στρατιωτικών παραβιάσεων των συνόρων μας να συζητήσει τα στρατιωτικά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας!

Στο ζήτημα της εξόρυξης του φυσικού αερίου της Κύπρου ο κ. Μπεγλίτης βλέπει ευκαιρίες ιστορικής τάχα επίλυσης του κυπριακού προβλήματος με την νομή του πλούτου ανάμεσα στις νόμιμες και τις κατοχικές αρχές της νήσου. Προοπτική που βρίσκει σύμφωνο και τον Κύπριο Πρόεδρο Χριστόφια που προχωρά υπό αυτή την αίρεση τις έρευνες ενώ έχει γαντζωθεί στην εξουσία της ελληνικής μεγαλονήσου παρά το πόρισμα της ανεξάρτητης ερευνητική επιτροπής που του αποδίδει βαρύτατες ευθύνες για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ε. Φλωράκης».

Η Τουρκία ωστόσο δεν θα μακροημερεύσει όσο κι αν ματώσει το Ελληνικό Έθνος. Τον πόλεμο δεν θα τον αποφύγουν τα νεοταξικά παράσιτα. Η τουρκική εταιρία φυσικού αερίου TPAO ενημέρωσε τη ρωσική ΓΚΑΣΠΡΟΜ ότι διακόπτει το συμβόλαιο για την αγορά του ρωσικού φυσικού αερίου για λόγους κόστους!

Στην πραγματικότητα η Ρωσία αντιδράει στην ανάληψη αυξημένου ρόλου από την Τουρκία στην Α. Μεσόγειο και στην εγκατάσταση της νατοϊκής αντιπυραυλικής ασπίδας σε έδαφος του κακομαθημένου παιδιού που τάχα μαλώνει ο νεοταξισμός. Η Ρωσία αντιδράει στα τουρκικά εμπόδια στον αγωγό southstream και εκφράζει τη στήριξη στην Κύπρο στρατιωτικά αλλά και οικονομικά με χαμηλότοκο δανεισμό που αρνήθηκε η «ελλαδική» κυβέρνηση και δέχεται η κυπριακή.

Η Τουρκία όμως συνεχίζει τις απειλές της δείχνοντας τις πραγματικές προθέσεις της ίδιας και των αφεντικών της. Δεν αναγνωρίζει λέει τη συμφωνία της Κύπρου με την Αίγυπτο για τον προσδιορισμό Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Σημειώνει ότι «η στάση της Τουρκίας θα είναι διαφορετική αν η ελληνοκυπριακή πλευρά παραβιάσει τα δικαιώματα της Τουρκίας επί της υφαλοκρηπίδας και της αποκλειστικής της οικονομικής ζώνης και επιχειρήσει να κάνει έρευνες». Το παραμύθι γνωστό. Η Κύπρος δεν έχει τάχα δικαίωμα να κάνει έρευνες αν δεν «λυθεί» το πρόβλημα με την διζωνική τουρκοποίηση της ελληνικής μεγαλονήσου. Οι τουρκομογγόλοι δεν έχουν τάχα αξιώσεις επί του ελεύθερου τμήματος και το Πίρι Ρέις προστατεύει τους «τουρκοκύπριους»!

Τα αρπακτικά σχέδια επαληθεύει ο αρμόδιος για τις επαφές Τουρκίας και «Ε»Ε Τούρκος υπουργός Μπαγίς που «βλέπει» στην Κύπρο τον δούρειο ίππο που θα χρησιμεύσει για να αφεθεί η Τουρκία εκτός «Ε»Ε. Ο Μπαγίς σχολιάζοντας την μειοδοτική πρόταση Χριστόφια να δοθεί μερίδιο από τον γεωφυσικό πλούτο της Κύπρου στους «τουρκοκυπρίους» αναρωτιέται πόσο θα είναι αυτό το μερίδιο, ενώ διαμαρτύρεται γιατί δεν έχουν δοθεί θέσεις ευρωβουλευτών στους εκφραστές του Αττίλα και της Άγκυρας. Τα δωράκια του Χριστόφια ανοίγουν δρόμους στην Τουρκία.

Στο μεταξύ στην Ελεύθερη Θράκη Μας ο πρόεδρος του συλλόγου των «Τούρκων» Δ. Θράκης στη Σμύρνη, δικηγόρος Αϊντίν Οζτζάν, αποτυχών βουλευτής του CHP, ετοιμάζει ένα φάκελο για την τουρκική βουλή και ζητάει τουρκικό έλεγχο των βακουφίων στη Θράκη Μας, τουρκική εκπαίδευση, τουρκική μουφτεία, αποκατάσταση και επιστροφή όσων Τούρκων έχουν χάσει την ελληνική ιθαγένεια και έχουν απομακρυνθεί!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στην Αλβανία στο βιβλίο γεωγραφίας που διδάσκεται στα λύκεια παρουσιάζονται σαν αλβανικές περιοχές μαζί με το Κοσυφοπέδιο και περιοχές της Σερβίας και του Μαυροβουνίου ολόκληρη η βορειοδυτική Ελλάδα με τους νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας. Και στη Θεσσαλονίκη εξερράγη χειροβομβίδα σε διαμέρισμα σκοτώνοντας έναν Κούρδο με τουρκική υπηκοότητα αποκαλύπτοντας ολόκληρο οπλοστάσιο συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και ΕΥΠ.

Αυτά συμβαίνουν σε μια Ελλάδα που διοικείται από μια κυβέρνηση που όπως φάνηκε από τα αμερικανικά χαρτιά που έβγαλε το περιοδικό Επίκαιρα οι ΗΠΑ επένδυσαν για τη διάλυση των ελληνορωσικών σχέσεων και τη «μακεδονοποίηση» των Σκοπίων.

Σκοπός του νεοταξισμού είναι το πετσόκομμα της Ελλάδος οικονομικά και στρατιωτικά. Σκοπός του Ελληνισμού και του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού είναι να θέσουν ως μέτρα επιβολής εθνικού συμφέροντος την εθνικοποίηση των πόρων μας, την σύνδεση των οικονομικών σχέσεων με την αναθεώρηση συμμαχιών, το μεγάλωμα της Ελλάδος και την ενεργή παρουσία της πατρίδος μας στην Κύπρο. Η σύγκρουση των «μεγάλων» θα μας οδηγήσει στην απελευθέρωση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: