ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΡΜΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


ΑΘΗΝΑ 30-10-2011.

Άσκημα παιχνίδια παίζονται στις πλάτες των Ελλήνων την στιγμή που θα έπρεπε να τηρηθεί υψηλό το ηθικό του λαού για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που εξακολουθούμε να δεχόμαστε σε βάρος της αυθυπαρξίας και της ελευθερίας μας. Δόλιες μεθοδεύσεις που στήνονται προς χάρη της ευρωπαϊκής ένωσης που δείχνει να τρικλίζει διαλυόμενη την ώρα που τα παπαγαλάκια του διεθνιστικού νεοταξισμού κρίνουν άσκοπά τα οικονομικά κουρέματα.

Όμως το κούρεμα που καλείται να αντιμετωπίσει και να αποτρέψει το Ελληνικό Έθνος δεν έχει να κάνει πρωτίστως ή αμιγώς με την οικονομία, αλλά με την εθνική μας αξιοπρέπεια και ακεραιότητα. Ο ελληνικός λαός πολύ ορθά αποδοκιμάζει το πολιτικό σύστημα της χώρας μας και απαιτεί την πτώση του νεοταξικού καθεστώτος με ενέργειες που δεν επιδέχονται κομματικού καπελώματος αλλά έχουν σαφέστατα ενωτικό ελληνικό χρώμα.

Στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου είναι η έγερση της εθνικής συνείδησης που προκρίθηκε τη στιγμή που η καθεστωτική προπαγάνδα μάς αποκρύπτει τις θερμές προκλήσεις και τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας.

Το ψοφοδεές ψευτορωμέϊκο δεν στάθηκε ικανό καν να στηρίξει την παρουσία του Έλληνα προξένου Κορυτσάς Θεόδωρου Οικονόμου – Καμαρινού που αποσύρθηκε νωρίτερα από τη λήξη της θητείας του στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια δεν θέλησαν οι ελληνόφωνες αρχές να τον στηρίξουν γιατί ο Έλληνας πρόξενος πρόβαλε επιτυχώς το ακμαίο ελληνικό στοιχείο της Κορυτσάς ενθαρρύνοντας τους αδελφούς μας να δηλώσουν στην αλβανική απογραφή Έλληνες.

Οι αλύτρωτοι Έλληνες πικραμένοι και απορημένοι εξέφρασαν σε μια έσχατη εκδήλωση την ευγνωμοσύνη τους στον κ. Οικονόμου όταν οι προσκυνημένοι γραικύλοι πολιτικάντηδες όχι μόνο δεν ζητούν την μεγαλύτερη αναγνώριση ολόκληρου του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, αλλά αφήνουν ανοικτό πεδίο στις αλβανικές προκλήσεις. Προκλήσεις σαν κι αυτή που πραγματοποιήθηκε στις 10 του Οκτώβρη στην ομοσπονδιακή παρέλαση των ΗΠΑ για τον Χριστόφορο Κολόμβο στην 5η λεωφόρο, όταν αντιπροσωπείες από την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο συμμετείχαν κρατώντας σημαίες και πανό με τη «Μεγάλη» Αλβανία που συμπεριελάμβαναν τη Θεσπρωτία και τη Θεσσαλία Μας. Με τις ελληνόφωνες αρχές να κρύβονται πίσω από το ξεπούλημα πατρίδος και λαού. Τι και αν ανακοίνωσαν Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο κοινές προξενικές παρουσίες.

Στο μεταξύ οι Ρώσοι της Gazprom ανακοίνωσαν την ετοιμότητά τους για την διεξαγωγή έρευνας και εξόρυξης των γαιανθράκων της Κύπρου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνης της την ώρα που Ρώσοι πεζοναύτες παρήλασαν μαζί με Έλληνες στρατιώτες στην Αλεξανδρούπολη προς τιμήν του ελληνικού αγώνος του 1940 http://www.youtube.com/watch?v=DIMnizsfRoc&feature=player_embedded. Παράλληλα την 19 Νοεμβρίου αναμένεται στην Α. Μεσόγειο η ρωσική ναυαρχίδα Κουζνετσόφ συνοδευόμενη από μεγάλο αντιτορπιλικό και 25 αεροπλάνα και ελικόπτερα.

Αλλά οι κυπριακές κομμουνιστικές αρχές αντιδρούν κατ’ εικόνα και ομοίωση των ενταύθα δωσίλογων με τη γνωστή ενέργεια της Κύπριας υπουργού εμπορίου Πραξούλας Αντωνιάδου να αφαιρέσει αρμοδιότητες από τον διευθυντή της υπηρεσίας Ενέργειας κ. Κασίνη και το επιτελείο του. Με τον κ. Κασίνη να λέει ότι η κυπριακή κομμουνιστική κυβέρνηση ψάχνει πειθήνια άτομα οσφυοκάμπτες κι όχι ανθρώπους με άποψη. Η ενέργεια αυτή σε συνδυασμό με τις πιέσεις για την παραχώρηση δικαιωμάτων επί του κυπριακού φυσικού αερίου στην Τουρκία και τους «τουρκοκύπριους» καταπατητές στα κατεχόμενα δημιουργούν μαύρες σκέψεις δεδομένου του υποχωρητικού πνεύματος Χριστόφια που είναι έτοιμος να ενδώσει.

Οι Τούρκοι αυξάνουν βαθμιαία τις προκλήσεις τους δείχνοντας στην πράξη τις προθέσεις να χτυπήσουν την Πατρίδα μας. Όπως αποκάλυψε το Sigmalive πριν λίγες ημέρες, οι Τούρκοι διενήργησαν μια παράνομη άσκηση παραβιάζοντας για πολλοστή φορά τα κυπριακά χωρικά ύδατα και τον αντίστοιχο εναέριο χώρο στα πλαίσια μιας θαλάσσιας επιχείρησης με μια φρεγάτα και μια κορβέτα υποστηριζόμενες από δύο αεροπλάνα. Το σενάριο της άσκησης περιλάμβανε εικονική διάσωση.

Επιπλέον ο Αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων Νετζντέντ Οζέλ δήλωσε ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να αποσύρει την Στρατιά Αιγαίου δεδομένου ότι «οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις επανεξετάζουν συνεχώς τη δομή τους με βάση τις παγκόσμιες και περιφερειακές ανάγκες ασφάλειας, την τεχνολογική εξέλιξη και τις αλλαγές στις απειλές». Οι Τούρκοι εκσυγχρονίζουν τον Στρατό τους και σχεδιάζουν τις κινήσεις τους για να ενισχυθούν ως περιφερειακή δύναμη, θεωρώντας την ελληνική απειλή υπαρκτή, όταν οι γραικύλοι ηγετίσκοι φοβούνται τον παρελαύνοντα Ελληνικό Στρατό αφού στην τελευταία παρέλαση της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στην παραλία του Λευκού Πύργου ξεσήκωσε τον ενθουσιασμό του λαού μας http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sGwj_ZYy02k .

Στο μεταξύ σ’ ένα περίεργο ηλεκτρονικό παιχνίδι με τίτλο άρμα 3 γίνεται λόγος για την κατάληψη της Λήμνου με ενδιαφερόμενους τάχα τους Ιρανούς και υπερασπιστές τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Όμως το ΝΑΤΟ μετά από απαίτηση της Τουρκίας έχει εξαιρέσει το νησί μας από τα στρατιωτικά του σχέδια. Τουναντίον, αυτοί που ενδιαφέρονται για την κατάληψη της Λήμνου είναι οι Τούρκοι, ενώ στο παιχνίδι υπάρχουν αληθινές αεροφωτογραφίες από στρατηγικά σημεία του νησιού μας.

Η ώρα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού έρχεται γοργά. Οι προκλήσεις δεν περιμένουν και η Ελλάς δεν προσκυνά. Η πτώση του καθεστώτος θα οδηγήσει στο σχηματισμό ενός Εθνικού Κράτους κυρίαρχου που θα βαδίσει στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του με τους Έλληνες ενωμένους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: