ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ


ΑΘΗΝΑ 15-10-2011.

Αυξάνει συνεχώς ο αριθμός των κρατικών μνηστήρων που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή και τη λήψη μεριδίου από τον γεωφυσικό πλούτο της Ελλάδος. Μια Ελλάδα που διαθέτει έλλειμμα εθνικής ηγεσίας και μια ακούσια παραίτηση από το δικαίωμα της άμυνας και της αντεπίθεσης στην πρόκληση αλλεπάλληλων προκλήσεων. Οι δοσίλογοι πολιτικάντηδες μας οδηγούν σε έξωθεν διατεταγμένη πτώχευση και σε παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας όχι μόνο οικονομικώς αλλά και στρατιωτικώς. Τώρα πια βρισκόμαστε στον έσχατο χρόνο των επιβεβλημένων απαντήσεων.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κυβέρνηση δεν διαθέτουμε. Η Ελλάς διαθέτει απλώς διαχειριστές που ανοίγουν για μια ακόμη φορά την Κερκόπορτα σε εχθρούς και «φίλους». Ουδείς εξ αυτών υπολογίζει το Ελληνικό Έθνος και την παρουσία του στη γεωπολιτική σκακιέρα. Ονειρεύονται και σχεδιάζουν απλώς να μας προκαλέσουν πείνα και εσωτερικές συγκρούσεις για να μας πάρουν τα πάντα. Να μας πάρουν πόρους, να μας πάρουν ψυχές, να μας πάρουν γη. Τα προλεγόμενα των νεότερων Πατέρων μας βγαίνουν μπροστά μας όλα. «Θα μας φορολογήσουν τα πάντα αλλά δεν θα προλάβουν». «Θα μας χτυπήσουν γιατί δεν θα έχουμε κυβέρνηση».

Έχουμε όμως καρδιά και ψυχή ελληνική. Έχουμε εθνική υπερηφάνεια και γνωρίζουμε την αποστολή μας πολύ καλά. Έχουμε λαό και στρατό που πιστεύουν σε Θεό και Ελλάδα. Έχουμε έναν ισχυρό και πανέτοιμο Ελληνικό Στρατό που ξέρει ότι η Τουρκία πρέπει να ξεκουμπιστεί. Και ξωπίσω της κάθε νεοταξικό σκουπίδι της χερσονήσου του Αίμου. Πως οι Τούρκοι δεν έχουν κανένα μέλλον και καμία θέση στα ελληνικά χώματα που έχουν κλέψει και έχουν βουτήξει στο αθώο αίμα Ελλήνων. Ο Έλληνας Στρατιώτης ξέρει ότι έχει έρθει η ώρα να πάρει πίσω το αίμα των Φρουρών του Έθνους μας που έχει δοθεί έως τις μέρες μας υπέρ της λευτεριάς μας.

Οι μογγολικές στέπες είναι έτοιμες για να υποδεχτούν τα υπολείμματα των τουρκομογγόλων που θα καταφέρουν να υποχωρήσουν μετά από την επερχόμενη πανωλεθρία τους. Όποτε κι αν σηκώσουν τον αμανέ και το ανύπαρκτο μπόι τους, η απάντηση θα έρθει από τα ελληνικά όπλα που δεν συζητούν μέτρα οικοδόμησης «εμπιστοσύνης» αλλά απαιτούν πεδίο οικοδόμησης ελληνικής μεγαλοσύνης. Ο δικός μας ο Θεός υπέγραψε το ομόλογο της εθνικής μας αποκατάστασης με ανεξίτηλο μελάνι. Οι κλέφτες της ιστορίας μας και οι νενέκοι να ετοιμαστούν για τον «ύπνο» του ηττημένου. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας ως άξια παιδιά του στρατηγού Κολοκοτρώνη θα «κεράσουν» φωτιά και τσεκούρι μεμέτια και νεοταξίτες.

Οι συμμαχικοί δεινόσαυροι περιμένουν την κίνηση των Τούρκων και αυτοί την κίνηση των δικών μας στις «επισκέψεις» τους. Το σύνθημα όμως και η επιβεβλημένη απάντηση είναι στη διάθεση των «φίλων» μας. Περνά της Ελλάδος ο Στρατός. Περνά της Ελλάδος ο Φρουρός. Οι διεκδικήσεις μας είναι απαράγραπτες και αγκαλιάζονται με θέρμη από το Θεό, το λαό και την Ιστορία. Θα ευπρεπίσουμε την Ίμβρο, την Τένεδο, την Α. Θράκη, την Ιωνία και τον Πόντο. Και ύστερα θα σκεπάσουμε την δική μας γη με σημαία μεγάλη και γαλανόλευκη. Με Πίστη, Όπλο και Σημαία για μια Ελλάδα Νέα.

Τον καιρό της Εθνικής Επανάστασης του 1821 ευλογήθηκαν τα ιερά όπλα του Αγώνα από το ιερό ράσο, από το Θεό τον ίδιο, γιατί το αίτημα της Ελλάδος υπήρξε αναγκαίο και δίκαιο. Γιατί η Ελλάδα προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει. Έπρεπε λοιπόν να αποκτήσει ελληνική πολιτική διοίκηση και κράτος μεγάλο και ελληνικό. Αυτό συνέβη το 1821 και αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί σήμερα. Να ολοκληρωθεί το αντίκρισμα της ελευθερίας και της εθνικής μας αποκατάστασης. Και θα ολοκληρωθεί. Η ενέργεια του Ελληνικού Στρατού θα φέρει εις πέρας την αποστολή του καθαρίζοντας τον τόπο και εν συνεχεία μεγαλώνοντάς τον.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PxAs-K7-MmA

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: