ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 11-10-2011.

Οι «δυνατοί» του καιρού και οι κατά τόπους εκφραστές τους μέσα στη δίνη της εξουσιαστικής τους αλαζονείας και του αντεθνικού τους μένους προχωράνε στη φτωχοποίηση των λαών και την υφαρπαγή εθνικών εξουσιών τάζοντας ευημερία και τρομοκρατώντας τα πλήθη με το ίδιο πάντα όπλο. Την παροχή ή την απόσυρση της ρευστότητας στην αγορά εργασίας και το συναλλακτικό περιβάλλον.

Πολιτικοί, τραπεζίτες, οικονομικοί παράγοντες και ενημερωτές λαλούν προς τους πολίτες το παραμύθι που έχουν σκηνοθετήσει από πριν. Πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις, δεν φτάνουν τα αποθέματα για μισθούς και συντάξεις. Δημιουργούμε θέσεις εργασίας, οι θέσεις εργασίας γίνονται απολύσεις και όλοι μαζί πληρώνουμε τους τραπεζίτες που πληρώνουν την …παγκόσμια διακυβέρνηση!

Η δύναμη λοιπόν των τυράννων της ανθρωπότητος είναι εικονική. Μια μαγική εικόνα, ένας αντιφυσικός αντικατοπτρισμός που είναι δημιούργημα της κλοπής του πλούτου των εθνών και του μόχθου των λαών με παράνομους νόμους που νομοθετούν διεφθαρμένοι επιβήτορες των θεσμών. Η δύναμη του διεθνιστικού νεοταξισμού και των κομματικών του εκφράσεων, σοσιαλδημοκρατικών και φιλελεύθερων, είναι η φούσκα του Νεοταξικού Κεφαλαίου. Ένα εξόχως αντιπαραγωγικό κεφάλαιο που ρημάζει την παραγωγική διαδικασία, κατευθύνει κυβερνήσεις και ανακυκλώνει το χρήμα με τελική διαδρομή τα λίγα «περιούσια» πορτοφόλια.

Σκοπός της διαδικασίας που ακολουθεί ο νεοταξικός οδοστρωτήρας είναι η αύξηση του αριθμού των φτωχών με την φτωχοποίηση της μεσαίας και μικρομεσαίας τάξης και η διατήρηση δύο μονάχα τάξεων. Η τάξη των πλουσίων που θα αποτελείται από ανθρώπους του καθεστώτος και μόνον και η τάξη των φτωχών που θα σύρονται στα πόδια και το χρήμα των εκφραστών του Συστήματος. Να πουλάνε οι φτωχοί τις περιουσίες τους και οι ψευτοκυβερνήτες τα κράτη τους για να επιβιώνουν με τα ψίχουλα του Νεοταξικού Κεφαλαίου της νεοταξικής συμμορίας. Αυτά είναι τα ελεύθερα τάχα έθνη του παγκόσμιου «δημοκρατικού» σωλήνα.

Υπάρχει όμως λύση και την πολεμούν λυσσαλέα οι εχθροί των λαών και του Ελληνισμού που τον έχουν μετατρέψει σήμερα σε πειραματόζωο του παγκόσμιου παιχνιδιού τους. Η λύση αυτή είναι φυσική επιλογή και ορμέμφυτο που κουβαλάει μέσα του ο άνθρωπος και κυρίως τα δυνατά και ζωντανά έθνη σαν το δικό μας. Είναι η απόρριψη των δεσμών που εκφράζεται από τις πράξεις αντίστασης του λαού. Είναι η Εθνική Δύναμη του Ατσαλιού που υπάρχει και θεριεύει στην καρδιά και την ψυχή του καταπιεσμένου που επιδιώκει την ανατροπή του εισβολέα της ζωής του. Το μόνο φάρμακο απέναντι στο βρώμικο χρήμα είναι η συντριβή του από το λαό που πετάει παρωπίδες ετών και συνειδητοποιεί τη Δύναμη που τον έχει προικίσει Θεός και φύση.

Η ανακατανομή του εισοδήματος σε δίκαιη βάση μεταξύ αυτών που το παράγουν, δηλαδή το λαό, και η αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας δεν χαρίζονται. Κατακτούνται με κόπο και θυσίες. Με την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την επικράτηση των Εθνικών και Λαϊκών Δυνάμεων. Με το βλέμμα ευθύ, το παράστημα όρθιο και το χέρι να απαιτεί κι όχι να επαιτεί. Ο λαός, θαρραλέος και ρωμαλέος να εκφράζει τις ανάγκες του, να προασπίζει τα υπάρχοντά του και να αποδιώκει όσους τα επιβουλεύονται. Ο σφετερισμός εξουσιών και αγαθών που έχουν μετατραπεί σε ανέγγιχτα κάστρα και ανήθικο πλουτισμό να επιστρέψουν άμεσα με την Ατσάλινη Δύναμη και τη Δίκαιη Λαϊκή Έκφραση στη διάθεση της Εθνικής Κοινότητας.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι ο απόλυτος εκφραστής της δυνατής και αδέσμευτης φύσης του Ελληνικού Έθνους. Όταν οι πρόγονοί μας ασκούντο στην πολεμική αρετή και δίνανε μάχες για να διατηρήσουν ελευθερία και αυτοδιοίκητο της Φυλής μας, οι πρόγονοι των «σημερινών» δυνατών και κάποιοι άλλοι φιλοχρήματοι και ελληνόφωνοι πάσχιζαν να εξαγοράσουν συνειδήσεις και να αγοράσουν την Πατρίδα μας. Όμως η Ατσάλινη Δύναμη του Ελληνικού Έθνους ξερίζωνε το εξωτερικό μικρόβιο και απομάκρυνε τον εξωτερικό πάτρωνα. Έτσι θα συμβεί και στις μέρες μας όσο κι αν κάποιοι συκοφαντούν την Ιδέα του ΄Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: