ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 10-1-2012.

Η εκπόρνευση του Έθνους και του ανθρώπου αποτελεί το δίχως άλλο μια μύχια επιδίωξη των δυνάμεων της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης. Τους είναι απολύτως αναγκαία η εξαχρείωση των ηθών αφού μισούν τις αρχές και τις αξίες του ηθικού ανθρώπου που γέννησε ο ανυπέρβλητος ελληνικός πολιτισμός. Αξίες σαν την κοινωνική αλληλεγγύη, τον πατριωτισμό, το αγωνιστικό πάθος για τα αγαπημένα πρόσωπα και τον Θεό τον ίδιο. Αλλά όλες αυτές οι αξίες έχουν σαν κέντρο βάρους και αναπτύξεως του έθνους τον ίδιο τον άνθρωπο. Αν όμως χτυπηθούν οι οικογενειακές αξίες και διαλυθεί η ίδια η οικογένεια, τότε οι Έλληνες θα πάψουν να φέρουν στον κόσμο ελληνόπουλα και η Φυλής μας θα σβήσει.

Το εμπόριο της ανηθικότητας βρίσκεται από καιρό στη διάθεση του Νεοταξισμού. Οι γάγγραινες του καθημερινού εγκλήματος και της ακόλαστης ζωής τρώνε βήμα – βήμα τη ζωντάνια της νεολαίας και την όρεξη για δημιουργικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα τμήματα του πληθυσμού που υποτίθεται πως είναι ώριμα και κατασταλαγμένα. Η προπαγάνδα του δυτικού τρόπου ζωής και της απολαύσεως δίχως ηθικές αναστολές και κανόνες δικαίου επιστρατεύονται προκειμένου να πέσουν τα τείχη του Ελληνικού Έθνους. Αρκεί να έρθει το εύκολο κέρδος και η νεκρική ηρεμία του σαπρόφυτου σύγχρονου ανθρώπου. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχείρηση του εκμαυλισμού του λαού μας παρέα με τους ημέτερους επιρρεπείς κρατούν οι λαθρομετανάστες που νέμονται μεταξύ τους το εμπόριο της λευκής σαρκός και το άλλο των ναρκωτικών.

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές οι εγκληματικές ενέργειες που ανθούν στην κοινωνία μας δίχως να συναντούν το λεπίδι της δικαιοσύνης όπως θα έπρεπε ώστε να εξαφανιστούν δια παντός κι αυτές και οι νοσηροί νόες που ζουν παρασιτικά και δολοφονικά σε βάρος μας. Είναι κατ’ αρχήν, όπως είπαμε ήδη, η πορνεία και τα ναρκωτικά. Παραβατικές συμπεριφορές που έχουν διαλύσει οικογένειες, έχουν στείλει στο θάνατο πολύ κόσμο και έχουν μετατρέψει σε ζώνες άβατες ολόκληρες συνοικίες, μετατρέποντας το πρώτο σκοτάδι της νύχτας σε αιτία αυστηρού κατ’ οίκον περιορισμού. Πρόκειται για δραστηριότητες που έχουν μετατρέψει τον άνθρωπο σε απάνθρωπο σκεύος ηδονής και κέρδους που ζει και πεθαίνει μονάχα γι’ αυτές τις εφήμερες ανορθογραφίες δίχως να αφήσει πίσω του τίποτα καλό. Και όσο για τιμωρία; Από μηδέν ημέρες έως λίγα έτη φυλάκισης έως ότου να αποφυλακιστούν ελλείψει τάχα φυλακών!

Το εμπόριο της αλλοιώσεως της ανθρώπινης προσωπικότητας φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα αποδοτικό για τα αφεντικά του διεθνιστικού και «περιούσιου» νεοταξισμού. Αυτά τα ερπετά της επερχόμενης αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν κρύβουν τις προθέσεις τους να επιφέρουν την μείωση του πληθυσμού των ελευθέρων τάχα εθνών. Και φυσικά τρέφουν αβυσσαλέο μισελληνισμό στις άρρωστες καρδιές τους. Τα νοσογόνα πρότυπα των ηδυπαθών εκδιδόμενων τα έχουν φέρει τώρα μες στα σπίτια μας. Ένα απλό άνοιγμα της τηλεόρασης αρκεί για να φέρει στα σπίτια μας εικόνες από τον εκφυλισμό τύπων με όχημα τον κιναιδισμό και άλλες ιδιαίτερες ανωμαλίες στην μετατροπή του σώματός τους σε χρυσωρυχείο με ημερομηνία λήξεως.

Οι ινστρούχτορες της νέας τάξεως πραγμάτων ελέγχουν σήμερα με την απόλυτη ανοχή κάποιων υψηλών καθεστωτικών αρχών το δυσώδες εμπόριο στο δρόμο, τα κρυφά σκοτεινά δωμάτια και την βιομηχανία του θεάματος. Αλλά και πάλι η πραμάτεια δεν σταματάει μέχρι εκεί. Έχει αποκτήσει νεότερες εκδόσεις σαπίλας. Και ύστερα πάλι οι παλιές και οι νέες αμαρτίες έχουν φτάσει στο σημείο, όπως είδαμε με ένα γλοιώδη και σιχαμερό νόμο, να αμείβονται σε βάρος των επιδομάτων τεκνοποιίας. Γνωρίσαμε λοιπόν τα τέρατα που λέγονται παιδόφιλοι, κλεπτομανείς, πυρομανείς, τζογαδόροι και λοιποί αληθινά αντιπαραγωγικοί και φονικοί τύποι. Γνήσια καθεστωτικοί. Ανθρωπάρια που έχοντας πουλήσει την ψυχή τους προηγουμένως στο διάβολο, επιχειρούν να κλέψουν το μυαλό, την σάρκα και τελικά την ζωή του Έλληνα. Αλλά τότε θα έχουν κλέψει τη ζωή του Έθνους αν λείψουν τα ζωντανά του τείχη.

Τώρα λοιπόν αναφύονται η ασέλγεια στις παιδικές αθώες ψυχούλες, η καταστροφή της ξένης περιουσίας και ο οδοστρωτήρας του τυχοδιωκτισμού που οδηγούν στον αφανισμό τις αντοχές που έχουν περισσέψει από την λεηλασία των κατοχικών αρχών. Όμως η περιπλάνηση στα εσωτερικά αδιέξοδα και η καταστροφή του νεανικού συναισθηματικού κόσμου απομακρύνουν την πίστη στην αγάπη, την οικογένεια και την γέννηση παιδιών. Και στα ερείπια αυτά ορθώνονται οι ασχήμιες των εκτρώσεων και των μοναχικών ανθρώπων που σβήνουν μες στη μοναξιά τους έως το τέλος. Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε δυστυχώς γιατί ήρθε ο δήθεν λάθος νόμος που επιδοτεί την αναπηρία της Ελληνικής Φυλής.

Ο Ελληνισμός μας είναι προορισμένος για να ανθίσει και να μεγαλώσει. Για να δει παιδικά χαμόγελα και ισχυρή Ελλάδα. Το όνειρο θα λάβει σάρκα και οστά στην Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού μας. Και όσοι κουβαλούν τις ασχήμιες πάνω τους θα τιμωρηθούν όπως τους πρέπει μαζί με το καθεστώς του κατοχικού νεοταξισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: