ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


ΑΘΗΝΑ 19-1-2012.

Η οικονομική παράμετρος του συνολικού πολιτικού προβλήματος, η καταιγίδα δηλαδή που έφερε στις ζωές μας ο νεοταξισμός δια των πολιτικών εκπροσώπων του ως οικονομικό πρόβλημα, συμπεριλαμβάνει την ανήθικη στρατηγική του οικονομικού και νομισματικού εκβιασμού για την επιστροφή στην δήθεν ζημιάρα δραχμή. Τα δε ελλείμματα της πατρίδος μας είναι το φυσικό επακόλουθο της εκμηδένισης της εθνικής μας παραγωγικότητας και το χρέος είναι απότοκο των υπερβολικών δανείων που κατέληξαν από τους τρομοκράτες εμπόρους των εθνών στους πολιτικάντηδες με σκοπό διπλό. Την επιβίωση του πολιτικού καθεστώτος και τον θάνατο του Ελληνικού Έθνους.

Είναι πασίδηλο ότι η κρίση που βιώνουμε εκ της στοχευμένης πορείας της αναδεικνύει τον δομικό χαρακτήρα του κατοχικού κράτους και τις παθογένειες στις οποίες το ίδιο επένδυσε. Μιλάμε δηλαδή για μια κρίση που κουβαλούσε ο ντόπιος νεοταξισμός επάνω του από την πρώτη στιγμή που μας επιβλήθηκε ως τάχα δημοκρατική διακυβέρνηση όπως ακριβώς κουβαλάει το σαλιγκάρι στην πλάτη το κέλυφός του. Και αφού φρόντισε να εμφανίσει το ξένο χρήμα ως λαϊκές παροχές, τώρα τινάσσει προσχήματα και το προστατευτικό κέλυφος και προχωράει στην χρεοκοπία και την υποθήκευση της χώρας.

Αυτή η δόλια περιπέτεια της Ελλάδος οφείλεται κατά συνέπεια στην εγκατάλειψη της εθνικής νομισματικής και συναλλακτικής πολιτικής. Διότι όταν οι πονηροί ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες μπήκαν στη διαδικασία των δανείων, φρόντισαν να συνεχίσουν την αισχρή διαδρομή τους μέσα από την υιοθέτηση του ευρώ που έσπευσαν να φέρουν σε αντικατάσταση της ευέλικτης εγχώριας δραχμής. Αλλά το ξένο νόμισμα έφτασε στα χέρια μας με την συμφωνία της εγκατάλειψης της ντόπιας παραγωγής. Να εγκαταλειφθούν χωράφια και βιομηχανίες με αντάλλαγμα εφήμερες επιδοτήσεις. Δηλαδή και πάλι ξένο χρήμα. Όμως η νέα νομισματική μονάδα εκτίναξε τις αξίες στην αγορά αφού οι αμοιβές του Έλληνα παρέμειναν σε δραχμικό επίπεδο. Άλλο μια δραχμή και άλλο οι 350 δραχμές του ευρώ.

Όμως το ευρώ έχει και άλλα κουσούρια. Σε αντίθεση με την ευέλικτη δραχμή με τα ισχυρά αντισώματα στις οικονομικές ασθένειες, το ευρώ είναι άκαμπτο και μεταφέρει τα σκόπιμα οικονομικά εμπόδια με εκπληκτική αμεσότητα από τις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον στην εγχώρια αγορά. Δεδομένου ότι η οικονομική δραστηριότητα έχει φύγει από τη γη και έχει τρυπώσει στις θυρίδες των τραπεζών και τα χαρτοφυλάκια των χρηματοπιστωτικών οργανισμών, το εθνικό κράτος δεν ασκεί πλέον διοίκηση αλλά απλή διαχείριση σ’ ένα παιχνίδι που παίζεται εκτός των τειχών της χώρας.

Από τη στιγμή που το ευρώ κατέστη κοινό νόμισμα για τις ευρωπαϊκές χώρες σαν την Ελλάδα που φερθήκανε προδοτικά και ανόητα υιοθετώντάς το, η πατρίδα μας υποχρεώθηκε να ανταγωνιστεί από δυσμενή θέση χώρες που διαθέτουν υψηλό εθνικό προϊόν. Έτσι το ψευτορωμέϊκο των πολιτικάντηδων συνέχισε να δανείζεται με υπερβολικό τόκο.

Αν υπήρχε η δραχμή, τότε θα μπορούσαμε άνετα να προβούμε στην υποτίμηση αυτής και στο εσωτερικό συμμάζεμα. Το συμμάζεμα όμως δεν ήταν ο σκοπός των πολιτικάντηδων. Ήρθε όμως το μεγάλωμα του χρέους. Με τη διαφορά ότι στο μεταξύ το χρέος αυτό μαζί με τα ελλείμματα μπήκαν στο κάδρο της πολιτικής μας ζωής από το πουθενά αφού πρώτα μπήκε στην καθημερινότητα το ελεγχόμενο από την νεοταξική Εσπερία ευρώ.

Ήρθε δηλαδή εμπρός μας το πρόβλημα παραφουσκωμένο αφού πρώτα οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες με μπροστάρηδες τους σοσιαλιστές πασόκους και ακόλουθους τους λοιπούς καθεστωτικούς φρόντισαν να εξαφανίσουν την πραγματική λύση. Να φύγουν μέσο και αποφάσεις από τα σκοπίμως τρύπια δήθεν ελληνικά χέρια για να καταλήξουν στην ήδη εκκολαπτόμενη ενιαία οικονομική διακυβέρνηση της ψευτοευρώπης των χρηματιστηρίων.

Τώρα λοιπόν αφού έχουν φροντίσει οι κατοχικές αρχές να διαλύσουν εθνική οικονομία και νόμισμα μαζί, αποφάσισαν να εφαρμόσουν το επόμενο σκέλος του σχεδίου που τους έχει επιβάλλει ο «περιούσιος» νεοταξισμός. Να εμφανίσουν την αδυναμία της συναλλακτικής πολιτικής και της εξυπηρέτησης του χρέους ως το αίτιο του ξεπουλήματος του Ελληνικού Έθνους. Ξεπούλημα που το έχουν σχεδιάσει να έχει την αφαίρεση πολιτικής εξουσίας και γεωφυσικού πλούτου μαζί.

Αποφάσισαν δηλαδή να αντικαταστήσουν τις νομισματικές συναλλαγές σε είδος. Και αντί για χρήμα η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να πουλήσει γη και ψυχές. Μέχρις ότου μας πάνε στο πλαστικό χρήμα που θα μας δεσμεύει και θα παρακολουθεί το κάθε βήμα μας. Με λιγότερες ελευθερίες και λιγότερη Ελλάδα.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό δεν υπάρχει εθνική πολιτική δίχως εθνική νομισματική πολιτική. Και παράλληλα δεν υπάρχει Ελλάδα δίχως την ύπαρξη της δραχμής και την παραγωγή εθνικού προϊόντος. Η δραχμή για εμάς είναι η απόλυτη λύση του οικονομικού ζητήματος για μια ισχυρή Ελλάδα ενάντια στην οικονομική παγκοσμιοποίηση του ενιαίου νομίσματος, όποιο κι αν είναι αυτό. Και ο χρηματοπιστωτικός τομέας θα περιέλθει στον απόλυτο έλεγχο του Εθνικού και Λαϊκού Κράτους. Η ελληνική γη θα δουλευτεί από ελληνικά χέρια και η δραχμή θα ενισχύσει την δική μας οικονομία και κυριαρχία κι όχι τα ψευτοχρέη των εμπόρων των λαών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: