ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


ΑΘΗΝΑ 12-1-2012.

Στον καιρό της καταπνίξεως της λαϊκής εκφράσεως και της αφαιρέσεως της εθνικής κυριαρχίας από πολιτικές αρχές με μηδενική νομιμοποίηση και θεσμικές υπερβάσεις, ο εθνικιστικός λόγος θεωρείται αιρετικός και παράνομος. Όταν οι νόμοι στήνονται στο πόδι από το κράτος του νεοταξισμού προκειμένου να αποπροσανατολιστεί ο λαός μας και να φιμωθεί η πολιτική συνείδηση του ελληνικού έθνους, τότε το έθνος είναι υποχρεωμένο να συνεχίσει την ανυπότακτη πορεία για να επιβιώσει και να θριαμβεύσει η βαλλόμενη φυλετική ψυχή.

Οι ολετήρες της ανθρωπότητας και οι τοπικοί εκφραστές τους, ενωμένοι πλέον δίχως τα ψεύτικα ιδεολογικά τους τείχη, γνωρίζουν άριστα ότι ο λαός μας αγαπάει πάρα πολύ την ράτσα του την ελληνική. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την γενιά στην οποία ανήκουμε αφού οι δικοί μας πρόγονοι είναι αυτοί που ορίσανε την έννοια του πολιτισμού που καταύγασε την ανθρωπότητα με το φως της προόδου και της αξιοπρέπειας πριν αναδυθεί η δυσοσμία των αλαζόνων της επιχειρούμενης σήμερα παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είμαστε μάλιστα αποφασισμένοι να σταθούμε όρθιοι σαν τους πατέρες μας στις επάλξεις της Φυλής για να φροντίσουμε την εθνική μας γη που είναι πλούσια όχι μόνο στους υδρογονάνθρακες μα και στην ιστορία που την βαστούν με ασφάλεια διαχρονικά και τώρα Όρθιοι και Ζωντανοί Έλληνες.

Ο Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής είναι ο συνειδητός και απροσκύνητος Φρουρός του Ελληνισμού. Και ο Ελληνισμός είναι ο εκφραστής της ελευθερίας και ο πύρινος κήρυκας της διαφύλαξης της εθνικής ιδιοπροσωπείας. Και αυτήν ακριβώς την πολιτική ταυτότητα υπερασπιζόμαστε. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε κανέναν άλλο λαό και δεν δεχόμαστε να αλλάξει κανείς άλλος τον δικό μας λαό. Δεν επιτρέπουμε αμφισβητήσεις σε ό,τι αφορά την ύπαρξη του λαού μας και τα υπάρχοντα του Έθνους μας. Κι όμως, σήμερα που οι ληστές της οικουμένης επιδιώκουν να κομματιάσουν με οικονομικά τερτίπια τις σάρκες μας και να συρρικνώσουν την πατρίδα μας, οι βαλτοί για του ολέθρου τα έργα παλιάτσοι της ελληνόφωνης εξουσίας θέλουν να νεκρώσουν τις συνειδήσεις των Ελλήνων.

Και για να το πετύχουν αυτό οι εσωτερικοί εχθροί του Ελληνισμού μας, είπαν να γκρεμίσουν την εθνική μας υπερηφάνεια. Να επιχειρήσουν να αμβλύνουν την πηγαία αγάπη του λαού μας στην Ελληνική Ράτσα και ύστερα να την εξαλείψουν. Είπαν λοιπόν να της κλείσουν το στόμα για να της προκαλέσουν ασφυξία και μετά να την πυροβολήσουν κατάστηθα.

Και έτσι ονόμασαν το κλείσιμο του στόματος αντιρατσιστικό νόμο, τις δε σφαίρες ενάντια στους νέους μας και τον λαό ολάκερο τις εξαπέλυσαν με την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Με τον αντιρατσιστικό νόμο θέλουν να βρουν προφάσεις να στήσουν στον τοίχο τον Εθνικοκοινωνισμό και να δεχτούμε τον πολυπολιτισμικό αχταρμά της εγκληματικότητας και της φυλετικής αλλοιώσεως. Και με την απελευθέρωση των ναρκωτικών φέρνουν δίπλα στα νιάτα το αποτράβηγμα από την δημιουργία δροσερών έργων και την παραίτηση από τη ζωή.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί και δεν είναι τυχαίο που ξάφνου έχουν εισβάλλει στη ζωή μας όλα τα σκιάχτρα της παγκοσμιοποίησης την στιγμή που μας παίρνουν μέσα από τα χέρια την πατρίδα μας. Ούτε χτυπιέται δίχως λόγο ο εθνικισμός μας. Όμως ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έχει τις απαντήσεις και θα δώσει τις μάχες για την υπεροχή της Ελληνικής Φυλής. Το πρώτο βήμα που θα κάνουμε είναι να προχωρήσουμε μπροστά με τα εθνικά και ιδεολογικά μας λάβαρα σηκωμένα ψηλά στην πρώτη γραμμή του πυρός. Θα φωνάξουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής την δική μας αλήθεια καίγοντας τους εχθρούς μας με την άσβεστη φλόγα που έχουμε στα σωθικά. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΠΟΤΕ.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα κενό σημείο να τρυπώσουν στην πατρίδα μας πολυεθνικά και λαθραία συμφέροντα για να πάρουν τη θέση μας. Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσουμε. Δεν πρόκειται να αρνηθούμε την υπερηφάνεια και τη μοναδικότητα του φυλετικού μας αισθήματος. Είμαστε Υπερήφανοι Έλληνες και η Ελλάδα ανήκει μονάχα σε εμάς και τα παιδιά μας.

Η εργασία μας και η υπεράσπιση της ελληνικότητας κάθε σπιθαμής ελληνικής γης και κάθε γειτονιάς είναι το μέσον της ισχυροποιήσεως του Ελληνικού Έθνους κι όχι τάχα η ψυχολογική και κατασταλτική βία που χρησιμοποιούν καθεστώς και νεοταξισμός. Η δική μας Μεγάλη Ελλάδα των Ελεύθερων Ελλήνων δεν λογαριάζει την πλουμιστή παγκόσμια νεοταξική διακυβέρνηση. Και όσοι δηλητηριάζουν την υγεία του λαού μας θα τιμωρηθούν κατά πως διατάζει νόμος αμείλικτος και ελληνικός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: