ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 23-1-2012.

Η πολιτική ψευτοδιοίκηση της κατεχόμενης πατρίδος μας προσθέτει στον παρασιτικό εαυτό της καθημερινά ολοένα και περισσότερα παράσημα από την παγκόσμια νεοταξική εξουσία την ίδια στιγμή που πολλαπλασιάζει τα τραύματα που επιφέρει στην ελληνική κοινωνία. Το μέσον επιτεύξεως του ισοζυγίου του τρόμου είναι το ίδιο. Είναι οι αποφάσεις και τα πολιτικά μέτρα που πραγματώνουν τις έξωθεν εντολές για την ολοσχερή υποτίμηση του ελληνικού λαού και τον βιασμό ενός ολόκληρου Έθνους. Με τους καθεστωτικούς εντολοδόχους του νεοταξισμού να θέλουν να μας πείσουν πως όταν κινδυνεύεις πρέπει να πετάξεις τα εθνικώς ωφέλιμα και τη ψυχή σου στα σκουπίδια.

Ξεκίνησε λοιπόν αμέσως το ψευτορωμέϊκο την νέα φάση του καταστρεπτικού ανθελληνικού του έργου με φόρα φροντίζοντας να αποστερήσει το ελληνικό κράτος από τη δυνατότητα να στηρίξει την ανοικοδόμηση στα δικά του πόδια. Έτσι μέσα στο περίφημο πολυνομοσχέδιο φρόντισε να περάσει ειδική διάταξη που διευκολύνει την πλήρη εκχώρηση των περιουσιακών στοιχείων και των ενεργειακών πόρων της Πατρίδος μας στην απόλυτη κυριότητα των διεθνών τοκογλύφων ακόμη και πριν από την απόκτησή τους, όπως περιγράφεται σε σχετική παράγραφο. Όποιο κοίτασμα υδρογονάνθρακα δεν έχει έρθει ακόμα στο φως, ανήκει ήδη στα νεοταξικά αρπακτικά.

Ο εφαρμοστικός νόμος του μεσοπρόθεσμου προγράμματος επιτρέπει στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου να προβαίνει σε οποιαδήποτε σύμβαση, ανάθεση ή άλλη πράξη «αξιοποίησης» με όρους ανοικτής αγοράς άνευ εξηγήσεων. Τα δε διαβιβασθέντα στο Ταμείο περιουσιακά στοιχεία δεν μπορούν με ρητή αναφορά του νομοσχεδίου να επιστραφούν στον αρχικό κύριο ή δικαιούχο. Και τα δήθεν λάθη και παραλείψεις θα τις πληρώσει ο εξαπατηθείς ραγιάς.

Σε συνέντευξη του κατοχικού «πρωθυπουργού» κ. Παπαδήμου μάθαμε ότι ο βιασμός της πατρίδος μας θα γίνει εντός της ευρωζώνης αφού δεν υφίσταται η επιλογή της επιστροφής στη δραχμή που ωστόσο το ίδιο το καθεστώς συντηρεί με τα παπαγαλάκια του ως δήθεν μπαμπούλα. Μας είπε ακόμη ότι η χώρα θα αποφύγει τη χρεοκοπία το Μάρτιο, στο πρώτο δηλαδή τρίμηνο που έχουν πολλοί θέσει ως κρίσιμο όριο, αμελώντας να μας πει ότι τη χρεοκοπία την χτίζουν καθημερινά οι ελληνόφωνοι όταν εξαρτούν την οικονομία μας στα ξένα τραπεζικά κεφάλαια που εύκολα μπορούν να μας αδειάσουν αποχωρώντας από τα σαθρά θεμέλια που στήσανε.

Ο κ. «πρωθυπουργός» αναφέρθηκε στην εσωτερική υποτίμηση τιμών και αγαθών, στην καταβαράθρωση ουσιαστικά των μισθών κατά κύριο λόγο, ανοίγοντας το δρόμο στην νομοθετική παρέμβαση για την αναγκαστική μείωση του μισθολογικού κόστους αν δεν τα βρουν οι κοινωνικοί εταίροι. Δεν παρέλειψε να ζητήσει τη στήριξη των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων στα μέτρα που απαιτούν οι ξένοι «διασώστες», για να πάρει μετ’ ολίγον το προσκυνοχάρτι της καθεστηκυίας τάξης απάσης.

Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόταν στο παράδειγμα συσχετισμού της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας με το πετσόκομα επιδομάτων, κατώτατου μισθού και δώρων, το υπουργείο οικονομικών υποσχόταν την μη διακοπή του ρεύματος σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το παράνομο χαράτσι, η γνωστή μας Fitch μάς έλεγε πως η χρεοκοπία έρχεται με φόρα λόγω ελληνικής αφερεγγυότητας. Αλλά ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης ζητάει ορθότατα την έρευνα για την απόδοση των ευθυνών Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και λοιπών για τα καταγγελλόμενα σοσιαλιστικά μαγειρέματα με τα ελλείμματα που μας ρίξανε στην θανατηφόρα αγκαλιά της τρόικας.

Στο μεταξύ η ελληνική κοινωνία δέχεται έναν ανελέητο και βρώμικο εσωτερικό πόλεμο. Σύμφωνα με μια έρευνα της εταιρίας ICAP People Solution, επτά στις δέκα εταιρίες θα προβούν σε μείωση προσωπικού σε διάστημα έξι μηνών, ενώ τρεις στις δέκα θα προχωρήσουν στη μείωση μισθών. Τα λουκέτα των ελληνικών επιχειρήσεων αυξάνονται με τον ίδιο εντυπωσιακό ρυθμό που ξεφυτρώνουν τα ενεχυροδανειστήρια των τοκογλύφων της γειτονιάς όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα ηνία κρατούν στην πλειοψηφία αλλοδαποί. Και τα χαράτσια αυξάνονται και πληθύνονται. Η δε εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών έχει κυριολεκτικά ξεφύγει κάθε ελέγχου. Στη Ρόδο μάλιστα εξαρθρώθηκε συμμορία Αλβανών που διακινούσε και εμπορευόταν ηρωίνη με τον εγκέφαλο να κινεί τα νήματα από τα κάγκελα της φυλακής!

Το καθεστώς όμως είναι απασχολημένο με το να νοικιάζει τον Παρθενώνα και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς μας χώρους με ταρίφα 1000 ευρώ και άνω σε οικονομικά συμφέροντα. Το σαθρό πρόσωπο του πολιτικού μας συστήματος βρήκε την τέλεια απεικόνιση στο σκάνδαλο της μαφίας στη Θεσσαλονίκη όπου η θεσμική και πολιτική διαστρωμάτωση των ενόχων είναι απολύτως ενδεικτική.

Η θολοκουλτούρα του προοδευτικού τάχα χώρου μαζεύεται σε ημερίδες για να υποστηρίξει τις μνημονιακές πολιτικές που γίνονται για το καλό μας όταν οι ίδιοι άνθρωποι έχουν σχίσει παλιότερα τα ιμάτιά τους υπέρ του λαθρονομοσχεδίου. Και στο τουρκικό προξενείο της Ρόδου σημειώθηκε περίεργη επίθεση με μολότωφ όταν οι Τούρκοι καραδοκούν να μας επιτεθούν αντί να τους στείλουμε εμείς εκεί που πρέπει. Πίσω στις μογγολικές στέπες που είναι η θέση τους.

Ήρθε η ώρα της τιμωρίας για όσους μας υποτιμούν και μας βιάζουν. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε σε πλάτες αληθινά ελληνικές το Έθνος μας. Η περίσταση σηκώνει καιρούς μονάχα επαναστατικούς. Είναι καμωμένη για το Εθνικοκοινωνικό Κράτος Ελλήνων αποφασισμένων για μεγάλα έργα και Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: