ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


ΑΘΗΝΑ 29-1-2012.

Η Πατρίδα μας αιμορραγεί κάτω από την μπότα του πιο σκληρού δυνάστη που έχει προκύψει ποτέ εν καιρώ ειρήνης προ των τειχών μας. Και η μηδενική αντίσταση που συναντά από τους πολιτικάντηδες του δωσιλογισμού που εμμένουν να διοικούν έναν λαό για τον οποίο αδιαφορούν είναι το στημένο κλειδί στην πόρτα που συναντάει ο διεθνιστικός νεοταξισμός στο διάβα του ανάμεσα στα ερείπια της ελληνικής πολιτείας. Τώρα πια η εθνική αντίσταση των Ελλήνων και η αντεπίθεση κάτω από τα λάβαρα του Ελληνικού Έθνους έχουν τον επαναστατικό λόγο γιατί από την νέα κερκόπορτα κάνουν παράλληλα με τους τοκογλύφους την είσοδο οι Τούρκοι και οι λοιποί νεοταξικοί δορυφόροι σε μια στημένη υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα.

Στα μετώπισθεν οι εθνικοί ολετήρες προχωρούν στην παραχώρηση των υδρογονανθράκων μας στους τοκογλύφους ακόμη και προ της εξόρυξης αυτών. Παραχωρούν δηλαδή εθνικό έδαφος στον ξένο παράγοντα που θα έχει πλέον την αποκλειστική κυριότητα και χρήση εθνικής γης. Και στην ανοχύρωτη πρωτεύουσα του ελληνικού προτεκτοράτου οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που μας έχουν κουβαληθεί με ειδική αποστολή από την νεοοθωμανική Τουρκία βρίσκονται με παράνομα Τζαμιά αλλά και καζίνο στα οποία διαχειρίζονται εκατομμύρια τουρκικές λίρες. Ποιος να είναι άραγε ο σκοπός των χρημάτων αυτών; Περιμένουν μήπως κάποιο νεύμα που μπορεί να είναι η δικαιολογημένη έκρηξη του λαού μας και η άνανδρη επίθεση της Τουρκίας εντός της ελληνικής επικράτειας;

Στο Αιγαίο η Τουρκία επιχειρεί να χτίσει μια νέα κρίση στην περιοχή των Ιμίων. Διαβάσαμε πως σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ είχαμε την είσοδο Ελλήνων ψαράδων με τη συνοδεία σκάφους του λιμενικού μας στα υποτιθέμενα τουρκικά χωρικά ύδατα στις βραχονησίδες των Ιμίων στα ανοιχτά του δήμου Γκιουμουσλούκ του Μπόντρουμ. Έχουμε δηλαδή την αναβίωση του λεγόμενου πόλεμου της τσιπούρας από την Άγκυρα που προσπαθεί να καταγράψει τις γκριζοποιημένες ζώνες που άφησαν πίσω οι σοσιαλιστές προδότες του 1996 ως τάχα τουρκικές περιοχές. Η Χουριέτ εμφάνισε το σκάφος του λιμενικού μας να κόβει το δρόμο σε τουρκικό αλιευτικό το οποίο προειδοποιήθηκε αφού επιχείρησε προφανώς παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων. Η τουρκική φυλλάδα αναφέρει ότι οι Έλληνες ψαράδες παραβίασαν τα «τουρκικά» ύδατα ερχόμενοι προς το νησάκι Τσαβούς.

Και στη Θράκη μας το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και το επαναδραστηριοποιηθέν τουρκικό κόμμα του μακαρίτη Σαδίκ αλωνίζουν ελεύθερα κάνοντας προσηλυτισμό ψευτοτουρκικότητας στους Έλληνες μουσουλμάνους στους οποίους μιλάνε για δικαιώματα που πρέπει να διεκδικήσουν από το ελληνικό κράτος. Παράλληλα έχουν φτάσει στο σημείο να γιορτάζουν παλιότερους ξεσηκωμούς απέναντι στο ανάλγητο τάχα ελληνικό κράτος μέσα στην Κομοτηνή κάνοντας ουσιαστικά επίδειξη ισχύος έναντι του καθημαγμένου κράτους των συνεργατών του νεοταξισμού.

Ο αντιπρόεδρος της ψευτοκυβέρνησης και εις εκ των ριψάσπιδων της περιόδου των Ιμίων Πάγκαλος συναντήθηκε με την αλβανόφωνη ομόλογή του εκ Σκοπίων Αρίφι και μας είπε ότι προέκυψαν κοινές διαπιστώσεις που μπορούν να τεθούν στο μέλλον σε εφαρμογή. Και η αξιωματούχος των Σκοπίων μίλησε για ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας των δύο χωρών ως απάντηση στα προβλήματα. Η Αρίφι έδωσε στον Πάγκαλο επιστολή του Σκοπιανού πρωθυπουργού Γκρούεφσκι με άγνωστο περιεχόμενο που όμως, όπως λέγεται μέσω διαρροών, περιείχε σαφείς αναφορές στο όνομα των Σκοπίων και τον «εξευρωπαϊσμό» των νεοκομιτατζήδων.

Οι αναφορές περί διασυνοριακών και οικονομικών συνεργασιών και ευρωπαϊκών στηρίξεων σε συνδυασμό με την γνωστή πριμοδότηση των πασόκων από τις ΗΠΑ ως πρόθυμων υπέρ των σκοπιανών ψευτομακεδονισμών την ώρα που τα Σκόπια ονειρεύονται καρναβαλίστικες κηδείες της Ελλάδος και κατάληψη ελληνικών εδαφών, αποτελούν τον προθάλαμο ολέθριων υποχωρήσεων. Ήδη τα ενταύθα ενεργούμενα των Σκοπίων μιλούν για μη Έλληνες Μακεδόνες. Στην δε «ευρωπαϊκή» ένωση υπάρχουν εισηγήσεις που μιλούν για μια «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα.

Και στο κυπριακό ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μουν θέτει οδικούς χάρτες που εκτείνονται ως την άνοιξη και κάνουν λόγο για ανταλλαγή στοιχείων για το περιουσιακό, σύνταξη εκθέσεων για τις συνομιλίες στο συμβούλιο ασφαλείας και πολυμερείς διασκέψεις. Με τον ειδικό αντιπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών Ντάουνερ να αναφέρεται ξεκάθαρα στην ελεύθερη Κύπρο ως ελληνοκυπριακή πλευρά, υιοθετώντας την τουρκική θεωρία περί ελληνοκυπριακής διοίκησης κι όχι νομίμου κράτους. Η υποκρισία πάντως και εδώ περισσεύει αφού και μόνο οι συνομιλίες που διεξάγει ο αμερικανοκομμουνιστής Χριστόφιας για ομοσπονδιακή κυβέρνηση και εξουσίες τουρκικές έχουν ήδη νομιμοποιήσει τον αιμοσταγή Αττίλα.

Την ίδια στιγμή ο γνωστός Σόρος μιλάει για την αναμενόμενη πρόκληση χάους και συγκρούσεων στην Ευρώπη λόγω της οικονομικής κρίσης όταν στις ΗΠΑ θα υπάρχουν ανάλογες αναταραχές και βίαιες καταστολές. Οι δε νεοταξίτες έμποροι των εθνών και φίλοι των εχθρών μας ετοιμάζονται για πόλεμο με το Ιράν όταν η χώρα αυτή είναι η μόνη που μας προμηθεύει με πετρέλαιο με πίστωση σε μεγάλες ποσότητες.

Ο κίνδυνος για την εθνική μας ασφάλεια είναι ορατός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διώξουμε κλοτσηδόν τοκογλύφους, λαθραίους και πολιτικάντηδες. Να θωρακίσουμε την Ελλάδα με μια ισχυρή Επαναστατική Εθνικιστική Διακυβέρνηση και να στηρίξουμε με δυνατές συμμαχίες όπως τη ρωσική τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι ευκαιρία αλλά και μονόδρομος. Ελλάς ή ταν ή επί τας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: