ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 16-1-2012.

Η θεωρία των κόκκινων γραμμών στην εσωτερική πολιτική σκηνή από την πλευρά της κατοχικής ελληνόφωνης κυβερνήσεως έχει στρατευθεί στην πορεία του εκβιασμού του ελληνικού λαού προκειμένου να σκύψει το κεφάλι και να αποδεχτεί την λεηλασία των ψυχών και της πατρίδος μας. Ταυτόχρονα βλέπουμε τη σαπίλα να εμφανίζεται ως δικαίωμα, το πολιτικό θράσος να εξυψώνεται έναντι του πολίτη, την λαθραία εγκληματικότητα να επελαύνει ασυγκράτητη και την απελπισία να απλώνεται σε όλη τη χώρα. Γιατί αυτή η σήψη είναι ο κουρνιαχτός που έχει σχεδιαστεί προ της λαιμητόμου του επελαύνοντος διεθνιστικού νεοταξισμού σε βάρος της Ελλάδος. Ζούμε ξεκάθαρα τον νεοταξικό κανιβαλισμό σε βάρος του Ελληνικού Έθνους.

Ζήσαμε ξαφνικά την ουσιαστική νομιμοποίηση του εγκλήματος της διαστροφής με την προσφορά φοροελαφρύνσεων και καθεστώτος αναπηρίας στους παιδόφιλους, τους κλεπτομανείς, τους πυρομανείς και τους τζογαδόρους. Για να έρθει ο αρμόδιος υπουργός μετά τον αναμενόμενο σάλο και να μας πει ότι θα συσταθεί νέα επιστημονική επιτροπή για να αναπροσαρμόσει τον κανονισμό με τον οποίο καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας. Συγνώμη είπατε; Μπα….

Βλέπουμε επιπλέον πολιτικούς να περνούν κόκκινα φανάρια και να πατούν αστυφύλακες με άνεση αφού έχουν ήδη βάλει πριν κόκκινα φανάρια στην είσοδο του κράτους. Και στη συνέχεια στήνουν νομοσχέδια για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών διαχωρίζοντας λένε τις οργανωμένες μορφές διακίνησης από τις άλλες.

Κι αυτό γιατί θέλουν να βγάλουν τους εμπόρους έξω λόγω τάχα του αδιαχώρητου των φυλακών και αφού έχουν εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής τους για να συνεχίσουν να σκοτώνουν ελληνόπουλα με τα μαλακά ναρκωτικά απενοχοποιημένα. Με τις φυλακές να γνωρίζουν την κυριαρχία των αλλοδαπών οι οποίοι στο μεταξύ περιλαμβάνουν τους τρεις Αλβανούς και μια Ρουμάνα που πουλούσαν κοκαΐνη στη Ρόδο, τους πέντε Πακιστανούς που βιάζανε μια ανήλικη Ρουμάνα στην Αργολίδα, τον Αλβανό που πιάστηκε μέσα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας και άλλα πολλά και ατελείωτα.

Και αφού έχει γονατίσει ένας ολόκληρος λαός που έχει ήδη έρθει στην απόγνωση με τα χαράτσια, έρχεται ο κατοχικός πρωθυπουργός και τραπεζίτης να μας πει ότι δεν υπάρχει κόκκινη γραμμή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα που θα ζητήσει κι άλλα για να πάρει τα πάντα. Και ακόμη ότι δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών. Να μας πει ουσιαστικά ότι δεν δικαιούμαστε αντιλόγου και αμύνης υπέρ των παιδιών μας και της πατρίδος μας. Να μας πει ότι ο 13ος και ο 14ος μισθός είναι υπ’ ατμόν, ότι οι απολύσεις στο δημόσιο θα ακολουθήσουν την σχεδιαζόμενη περιστολή που τώρα πλησιάζει και τον ιδιωτικό τομέα και πως όλα τα κόμματα που συγκυβερνούν συμφωνούν απόλυτα στα μέτρα που εξαφανίζουν δουλειές και σπίτια αφού μας τα ζητάνε οι τοκογλύφοι και το καλό τάχα της Πατρίδος.

Τα σχεδιαζόμενα όμως δεν έχουν καμία σχέση με την δήθεν σωτηρία μας από τα αόρατα χρέη αλλά με την δέσμευση της χώρας στους διεθνείς δανειστές και χρηματοδότες του καθεστώτος. Η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ σε συνάντηση που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο Σαρκοζί μας είπε ότι «πρέπει να δούμε πρόοδο στην εθελοντική αναδιάρθρωση του χρέους». Και ακόμη ότι «το δεύτερο πακέτο διάσωσης συμπεριλαμβανομένης της αναδιάρθρωσης πρέπει να τεθεί γρήγορα σε εφαρμογή». Γιατί διαφορετικά δεν θα μας δώσουν την επόμενη τάχα εθνοσωτήρια δόση. Όμως οι τοκογλύφοι εγκαταλείπουν την αναδιάρθρωση και την υποτιθέμενη σωτηρία μας για να βουτήξουν τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες.

Ταυτόχρονα όμως μας θέλουν μέσα στο ευρώ για να μην χάσουν τον δικό τους οικονομικό μεζέ. Αυτός ο μεζές είναι που προβληματίζει και την διαβόητη Goldman Sachs που βλέπει την Ελλάδα ως παράδειγμα αδιεξόδου της πολιτικής λιτότητας και προτείνει ένα νέο δημοσιονομικό καθεστώς. Ήδη έχει δοθεί το νεοταξικό έναυσμα για την εσωτερική υποτίμηση ή μείωση του μισθολογικού κόστους όπως λέει η επίτροπος Δαμανάκη ή απλά το πετσόκομμα των μισθών όταν τα χαράτσια θερίζουν. Την ίδια στιγμή τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο και άλλα πολλά ακόμη που διαθέτουμε σε ποσότητες που όμοιες δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον πλανήτη μπαίνουν στο παζάρι με Ισραηλινούς, Αμερικανούς και άλλους που θέλουν να μας βάλουν κιόλας στο επικίνδυνο παιχνίδι ενάντια στο Ιράν όταν έχει πλημμυρίσει η χώρα με επικίνδυνους ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Οδηγούν στο περιθώριο την Ελλάδα και τον Έλληνα όταν σύμφωνα με επίσημα κρατικά στοιχεία οι αυτοκτονίες των Ελλήνων τα τελευταία τρία χρόνια έχουν ξεπεράσει τις 1700 με τις αστυνομικές αρχές να λένε πως είναι περισσότερες μαζί με τις αδήλωτες. Και ακόμα όταν σύμφωνα με την έρευνα του ινστιτούτου μικρών επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ 6 στα 10 νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους, ρεύμα, ύδρευση και δάνεια. Και ακόμη από τα νοικοκυριά με εισόδημα 1000 ευρώ το 76% έχει περικόψει τις δαπάνες διατροφής και το 91% περιόρισε τις δαπάνες για ένδυση και υπόδηση.

Ο Ελληνισμός και ο Εθνικοκοινωνισμός βάζουν τις δικές τους κόκκινες γραμμές. Πτώση πάσει δυνάμει του ανθελληνικού καθεστώτος και παλινόρθωση της κυριαρχίας των Ελλήνων στην Πατρίδα και τα εθνικά αγαθά. Εθνική αντίσταση και αντεπίθεση τώρα για μια Εθνική Διακυβέρνηση των Ελλήνων σε μια Ισχυρή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: