ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


ΑΘΗΝΑ 20-1-2012.

Μέσα στο ζοφερό κλίμα της καλοστημένης οικονομικής κρίσης όλοι πλέον μιλάνε για την τέλεση ενός σιωπηλού και ακήρυκτου πολέμου που θα δώσει όμως σύντομα τον λόγο στα όπλα. Ένας πόλεμος που έχει τα χαρακτηριστικά της ενθυλακώσεως της παγκόσμιας οικονομίας μέσα σ’ ένα και μόνο θησαυροφυλάκιο. Αυτό της παγκόσμιας διακυβέρνησης του ζοφερού και αντεθνικού νεοταξισμού. Και το πρώτο χαρακτηριστικό αυτό του πολέμου είναι πως δεν υπάρχει ούτε μια χώρα του πλανήτη που να μην χρωστά στα «περιούσια» αφεντικά, τους γνωστούς μας εμπόρους των εθνών και παγκόσμιους τοκογλύφους. Όλοι εργάζονται στη δούλεψη του δυνάστη και ο ασκός του Αιόλου δεν έχει σταμάτημα.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ο συσχετισμός της ποσότητας και της ποιότητας των χρεών με τα γεωφυσικά προσόντα και το γεωστρατηγικό βάρος του κράτους που έχουν στοχοποιήσει οι δυνατοί του καιρού μας. Όσους περισσότερους θησαυρούς κρύβει το έδαφος του στόχου τόσο περισσότεροι οικονομικοί δείκτες παρουσιάζουν αρνητικό πρόσημο, τόσα περισσότερα χρήματα μας λένε πως οφείλει στους διαβόητους δανειστές και τόσο περισσότεροι πολίτες χάνουν τις περιουσίες και την ίδια τους τη ζωή. Το χρέος, το έλλειμμα, η ανεργία, η χρεοκοπία, οι συγκρούσεις ανθούν και βυθίζουν τις χώρες που δεν έχουν το θάρρος να απαλλαγούν από τις εύσχημες αστικές δημοκρατίες.

Την ίδια στιγμή οι «Δυνάμεις» που κινούν τα νήματα της παγκόσμιας διακυβέρνησης ζητώντας την επίμονα ως το μεγαλύτερο τάχα φάρμακο στην στημένη κρίση είναι εκείνες που βαρύνονται με τα μεγαλύτερα χρέη για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι στην πραγματικότητα Δυνάμεις αλλά απλώς το έδαφος που χρησιμοποιούν ως βάση τα «περιούσια» αφεντικά που δεν γνωρίζουν από πατρίδες αφού αυτές αποτελούν το εμπόδιο στα εξουσιαστικά τους σχέδια. Αυτοί οι υπάνθρωποι είναι που κόβουν ανέξοδο χρήμα, στήνουν τις τοπικές προπαγάνδες με δικούς τους ανθρώπους, σπρώχνουν ομοίως δικές τους πολιτικές ηγεσίες και τραπεζικά συστήματα.

Η κρίση που ξεκινάει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και την εργασία φτάνει πάντοτε στα στρατιωτικά πεδία. Στο ενδιάμεσο έχουν σκορπίσει την κρίση των αξιών και των παραδόσεων. Όταν όμως η κερδοσκοπία συγκρουστεί με την φτώχια και τις αξίες των λαών, τότε το έμφυτο αίσθημα της αυτοσυντηρησίας συναντιέται με αυτό του πατριωτισμού. Και έτσι ξεκινάει ο πόλεμος για την ελευθερία των καταπιεσμένων. Όταν την ίδια ακριβώς στιγμή στο ένα στρατόπεδο βρίσκονται οι ΗΠΑ, οι ψευτοευρωπαίοι φίλοι τους και το νεοταξικό ιερατείο και από την άλλη πλευρά βρίσκονται η Ρωσία και η Κίνα που έχουν αποφασίσει αφήνοντας πίσω παλιά δεσμά και ψεύτικους παραδείσους να βγουν μπροστά και να πάρουν γεωπολιτικούς και γεωφυσικούς ελέγχους από το στρατόπεδο της Δύσης, τότε όλα δείχνουν ότι η στρατιωτική σύγκρουση είναι όχι απλώς αναμενόμενη αλλά και προσχεδιασμένη.

Οι παλαιοί στην Πατρίδα μας λένε ότι το ριζικό της ανθρωπότητας το έχει στο πέρασμα κάθε δύο γενεών να συναντά και από ένα πόλεμο. Φαίνεται ότι έχουν απόλυτο δίκιο. Αλλά κι αυτή η συχνότητα δικαιώνει απόλυτα τις απόψεις περί στημένου καυγά. Καυγάς που έχει πάντα από πίσω τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας. Ο προηγούμενος παγκόσμιος πόλεμος, που είχε απαρχή μια άλλη κρίση, έφερε τον Νεοταξισμό, το σκόπιμο κυνήγι του εθνικισμού, τους παγκόσμιους οργανισμούς και τα παγκόσμια δικαστήρια προκειμένου να ελεγχθούν οι δήθεν άτακτοι λαοί και ηγέτες της αληθινής ελευθερίας και να αποφευχθούν οι πόλεμοι με την ειρηνική «επίλυση» των προβλημάτων και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών. Τώρα έχοντας εγκαταστήσει ο δυσώδης νεοταξισμός πρόσωπα και θεσμούς προχωράει στον επόμενο πόλεμο της ποδηγετήσεως της ανθρωπότητας.

Αλλά η ελευθερία με τον εθνικισμό είναι ζευγάρι αχώριστο και νομοτελειακό. Δεν μπορούν να αποχωριστούν το ένα το άλλο διότι αν συμβεί αυτό, τότε ο ατυχής λαός θα απολέσει το πολιτικό του αυτεξούσιο. Κι αν διαθέτει σαν και την Ελλάδα μας πλούσιο φυσικό κόσμο, τότε πρέπει να πολεμήσει για να κρατήσει την ελευθερία. Κι αν δεν το κάνει όταν πρέπει, θα αναγκαστεί να πολεμήσει όταν το αυτεξούσιο της διαμαντόπετρας που λέγεται Ελλάς θα απειληθεί. Όταν μάλιστα έχουμε τον σιωνιστή Κίσινγκερ που ευνόησε τον αιμοσταγή Αττίλα της Κύπρου να λέει ότι όποιος δεν ακούει τα τύμπανα του πολέμου είναι κουφός και να αναφέρεται απαξιωτικά εκ μέρους των ΗΠΑ σε βάρος Ρωσίας και Κίνας με τη Ρωσία να έχει στείλει κιόλας το στόλο της στα νερά της Α. Μεσογείου, τότε τα τύμπανα δεν είναι μόνο βροντερά αλλά και ορατά.

Η κρίση της Ελλάδος πρέπει οπωσδήποτε να οδηγήσει στην πτώση και την τιμωρία του ελληνόφωνου νεοταξικού καθεστώτος. Είναι η μόνη λύση για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας και να τη θωρακίσουμε. Χωρίς πιστωτές για συμμάχους και χρέη για σφαίρες. Είναι ακριβή η ελευθερία και αφού οι προσωρινοί δυνατοί είπανε να αιματοκυλήσουνε τον πλανήτη, θα κατακτήσουμε την λευτεριά της Μεγάλης Ελλάδος μας με τον Επαναστατικό Εθνικοκοινωνισμό στο τιμόνι της εξουσίας. Με πρώτους σύμμαχους ωραίους και όρθιους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: