ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ


ΑΘΗΝΑ 17-8-2012.

Στον καιρό της πολυπολιτισμικής εισβολής και της νεοταξικής κηδεμονίας οι ινστρούχτορες του ψευτορωμέϊκου προσπαθούν να καθησυχάσουν τους Έλληνες και να προτάξουν ως ασπίδα τάχα προστασίας τον περίφημο νομικό πολιτισμό και την πολιτική επίλυση του προβλήματος. Με τη διαφορά ότι το πολιτικό χέρι του νεοταξικού καθεστώτος είναι αυτό που καλωσορίζει και εκτρέφει το μικρόβιο της ανηθικότητας και της νοθεύσεως του κοινωνικού ιστού μέσω της θεσμικής υποταγής.

Το ίδιο το πολιτικό σύστημα της χώρας μας αποτελεί την εστία του κακού όταν υποθάλπει και κρατάει μακριά από τη δίκαιη λαϊκή κρίση τους προδότες της εξουσίας και τους λαθροεισβολείς που ρημάζουν και δολοφονούν τους Έλληνες. Ο δικός του πολιτισμός είναι το δίκαιο του καταπατητή της εθνικής μας κυριαρχίας. Και η πολιτική του βούληση είναι ο διαμοιρασμός των εθνικών μας ιματίων στα διεθνή αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η πολιτισμική δημιουργία του ελληνικού λαού και η ανάπτυξη της Ελλάδος δεν απασχολούν σε καμία περίπτωση τους ανέστιους και γραικύλους πολιτικάντηδες. Τους απασχολεί μονάχα η φωτιά που έχουν βάλει στα θεμέλια του Έθνους σαν τις καλοκαιρινές φλόγες που μαίνονται ανεξέλεγκτες.

Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα πυλώνας της πολιτικής μας ενέργειας είναι το Δίκαιον της Εθνικής Επαναστάσεως που δόμησε ανέκαθεν στην πατρίδα μας εργατική, κοινωνική, οικονομική και εθνική πολιτική. Είναι το Δίκαιο που έχτισε δρόμους συνδέοντας πόλεις και χωριά της ελληνικής υπαίθρου, που έδωσε δουλειά και στον τελευταίο Έλληνα, που εξαφάνισε εγκληματικότητα και αντιμετώπισε στα ίσια την εχθρική προπαγάνδα σε βάρος εθνικού εδάφους. Όταν όμως το Έθνος νομοθετεί και υλοποιεί υψηλόφρονες στόχους, οι ριψάσπιδες στέλνονται παρέα με τους εμπόρους των εθνών εκτός συνόρων για να καμωθούν τους πονεμένους αυτοεξόριστους και να χτυπήσουν από κοινού την Εθνική Διακυβέρνηση.

Σήμερα στη θέση της πολιτικής ηγεσίας και στο σβέρκο του ελληνικού λαού επικάθεται η κουστωδία των ριψάσπιδων που εισπράττει κεφαλικούς φόρους και εκκαθαρίζει την ελληνική γη από τους φυσικούς κατόχους της, τα παιδιά της Γενιάς των Αετών. Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Να επανέλθει η φυσική τάξη πραγμάτων στην πολιτική διοίκηση και την κοινωνία ενώπιον μάλιστα σοβαρών διεθνών εμπλοκών που θα επηρεάσουν οπωσδήποτε την γειτονιά και την αυλή μας. Οι εισβολείς με το ψεύτικο δίκαιο της συνύπαρξης των πολιτισμών και των θησαυροφυλακίων έχουν συνασπιστεί. Αυτό που έχουμε ιερή υποχρέωση να κάνουμε είναι να ορθώσουμε Κράτος Εθνικής Επανάστασης και Ελληνικής Δικαιοσύνης.  

Το έρεισμα υφίσταται και είναι ακλόνητος αρωγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είναι η απαίτηση των Ελλήνων για επανάκτηση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.  Να σιγήσουν τα κελεύσματα του διεθνιστικού νεοταξισμού και να αποσυρθούν από την εθνική μας επικράτεια οι ντόπιες θεραπαινίδες του. Κι ευθύς αμέσως να αναγεννηθεί η Εθνική Πολιτεία που θα ενεργοποιήσει το λαό μας αναδιανέμοντας θέσεις δημιουργίας και εθνικού καθήκοντος. Να συνδεθεί και πάλι το εθνικό εισόδημα με την εθνική παραγωγή και το Πατριωτικό Ήθος με την ανάληψη πολιτικών ευθυνών. Να απολαύσουν τα προνόμια του Εθνικού Κράτους οι Δίκαιοι, οι Άριστοι και οι κοπιώντες με τους καταχραστές της ελληνικής εμπιστοσύνης και τους μακελάρηδες της κοινωνίας να στέλνονται στα σκοτάδια που ανήκουν.

Το Δίκαιον της Εθνικής Επαναστάσεως φροντίζει παράλληλα για τις ανάγκες του Έθνους. Οι ανάγκες αυτές συνδέονται άμεσα με τη μεγιστοποίηση της φωνής και της παρουσίας της Εθνικής μας Κοινότητος. Οι απαιτήσεις των αθυρμάτων της νεοταξικής προπαγάνδας έχουν απαντήσεις, ελληνικές απαιτήσεις και δικαιώματα εθνικής αποκατάστασης. Όποιος θέλει να κουνήσει επιδεικτικά το δάκτυλο στην Εθνικιστική Κυβέρνηση της Ελλάδος, θα μάθει ότι το Διεθνές Δίκαιο και η Ιστορική Δικαιοσύνη βρίσκονται στα χέρια Ελλήνων που ξέρουν να μάχονται και να επιβάλλουν τις ελληνικές θέσεις σε εδάφη και σεβασμό.

Το Δίκαιο του Έθνους δεν είναι έργο που παράγεται με την συνδρομή της κατευθυνόμενης ψήφου και με την απολύτως εξαρτημένη βούληση των πολιτικάντηδων μέσα στο κοινοβούλιο της σήψης και της υποταγής. Δεν είναι έργο της αστικής δημοκρατίας που καλύπτει με συνοπτικές διαδικασίες τα ανομήματα των θεσμικών της εκφραστών και αποκρύπτει από την ελληνική κοινωνία το πρόσωπο των δολοφόνων της. Δεν σχεδιάζεται μέσα σε σκοτεινές λέσχες, πρεσβείες και χρηματοοικονομικά λόμπυ.

Το Δίκαιο του Έθνους είναι συνάρτηση των αναγκών και των επιθυμιών του λαού. Αποτελεί το έργο που παράγεται από την ίδια την ελληνική κοινωνία με τους εκπροσώπους που επιλέγει μέσα από άμεσες διαδικασίες. Αποτελεί ένα εθνικό σύστημα κανόνων που προτάσσει την αξιοκρατία και την εντιμότητα στο πρόσωπο των αρχόντων που εμπνέουν την τήρηση των ελληνικών αξιών. Την ίδια στιγμή δείχνει στους ταραξίες της διεθνιστικής σύφιλης και τους εμπόρους του θανάτου το πιο σκληρό της πρόσωπο. Σε καμία Εθνικιστική Διακυβέρνηση δεν αφήνεται χώρος για την νάρκωση είτε του σώματος είτε του νου, κατάσταση που θα συντριφτεί εκ νέου στο καθεστώς της εθνικιστικής αναγέννησης του Ελληνικού Έθνους.  

Το Εθνικοκοινωνικό καθεστώς θα δημιουργήσει εθνικό κράτος ισχυρό και ευυπόληπτο με μια κοινωνία ασφαλή και εθνοφυλετικά συνεκτική. Θα αποκαταστήσουμε τον έλεγχο στην εργασία, την οικονομία και την εθνική ανεξαρτησία στο όνομα της Μεγάλης Ελλάδος με την συνοδοιπορία Στρατού και Λαού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: