ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 24-8-2012.

Η μοιρολατρία και η πεζή αποδοχή της κακοδαιμονίας που δεσπόζει στην εποχή μας είναι το επικίνδυνο δηλητήριο που απειλεί τις ζωές μας. Η ηθική χαλάρωση και η έλλειψη μαχητικότητας, η ουσιαστική ανυπαρξία οράματος, είναι ίδιον των παραιτημένων και των ηττημένων. Πρόκειται για την παρασιτική και παρανοϊκή λογική των λεγομένων ρεαλιστών που έχει περάσει στην δήθεν ελεύθερη ελληνική κοινωνία το κηφηναριό των ριψάσπιδων και οι προδότες των γραικύλων πολιτικάντηδων κατ’ εντολή του σιωνιστικού νεοταξισμού.

Αυτός ο σηψαιμικός ρεαλισμός δεν είναι ούτε ελληνικός ούτε εθνικιστικός. Δεν αντιστοιχεί σε ζωντανές υπάρξεις ενός υψιπετούς και δραστήριου έθνους σαν το δικό μας. Ο Έλλην Εθνικιστής απορρίπτει τις παραδοχές που αφορούν την εφήμερη δύναμη των εχθρών του Ελληνισμού μας και ρίχνει στις φλόγες της ανυπέρβλητης εθνικής μας ισχύος που παράγει η Ελληνική Ιδέα κάθε τάση μιμητισμού και υποταγής στον νεοταξίτη σφετεριστή της ανθρώπινης εξουσίας. Για τον Ελληνικό Εθνικισμό τα πρωτεία σμιλεύονται από αγνό και αλύγιστο μέταλλο που συγκροτούν η Εθνική Επανάσταση, η Λαϊκή Κυριαρχία, ο Καθαρτήριος Πόλεμος, η Πολιτισμική Γέννα, η Ατσάλινη Δικαιοσύνη, η Ελληνική Αρχή.

Απέναντι στον ρεαλισμό των πρόθυμων και των δειλών εμείς αντιπαρατάσσουμε την Τόλμη του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού που ακολουθούν οι Ήρωες και οι Γενναίοι του Έθνους μας. Δεν ρωτάμε αν θα κλείσουμε τα σύνορα στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και δεν στηνόμαστε στην ουρά των λαών που σκύβουν το κεφάλι. Δεν μετράμε τις πληγές και τις δυνάμεις μας αλλά ορθώνουμε σιδερόφρακτες τις Πύλες της Φωτιάς στο Κάστρο του Αυτοκρατορικού Ελληνισμού και πετάμε από εκεί ψηλά προς την άβυσσο τις χαμένες υπάρξεις που λιώσανε τα όνειρα του ελληνικού λαού. Ορθώνουμε το ανάστημα και βαστούμε στα χέρια μας για μια ακόμη φορά το Αίμα και την Τιμή ενός ολόκληρου λαού, ενός ολόκληρου πολιτισμού.

Καμία πληγή δεν στέκει ικανή να μας αποτρέψει από την επιστροφή στο αλλοτινό μεγαλείο του φωτός και της πυγμής. Τολμούμε να αναλάβουμε την Θεία Αποστολή της Νίκης της Ζωής επί του Θανάτου. Να συντρίψουμε με την Ηθική του Καλού τις ανήθικες δυνάμεις του Κακού. Να επικρατήσουμε με την αυθεντική Ελληνική Τάξη Πραγμάτων επί της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας που αφού διέγραψε μια πορεία πόνου και ολέθρου, αφού λήστεψε και σκότωσε λαούς και κράτη, φτάνει τώρα βήμα με βήμα μπροστά στις επάλξεις του μεγαλύτερου εχθρού της. Και ο μεγαλύτερος εχθρός της είναι το Ελληνικό Έθνος.

Όμως το Νεοταξικό Τέρας και ο μοχθηρός «ρεαλισμός» του έχουν μια μεγάλη ατυχία. Ο Δούρειος Ίππος του πολιτικαντισμού και ο Εφιάλτης του δοσιλογισμού δεν ρήμαξαν τα αποθέματα της εθνικής αντιστάσεως στη Γη του Φωτός, των Μαρτύρων και των Ηρώων. Οι απώλειες που μας συνέβησαν μας σκλήραναν. Χάσαμε βέβαια κάποιους αδύναμους αδελφούς μας. Είναι οι εσωτερικές απώλειες που ομοιάζουν με τις εξωτερικές απώλειες των αλύτρωτων πατρίδων. Όμως η Οργή που υπάρχει μες στις καρδιές μας μεγάλωσε, αντάριασε και κάλεσε κοντά της στο μεγάλο αντάμωμα την δίδυμη αδερφή της, την ανίκητη Τόλμη για να συνάξει τους αντρειωμένους γιους και τις αμαζόνες κόρες του Τρανού Ελληνισμού.

Το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Ο Πατριωτισμός που φώλιαζε έως χθες κυνηγημένος και ντροπιασμένος μπροστά στους κατακτητές της ελληνικής ψυχής αναθάρρησε και ο λαός μας στήνει ταμπούρι μάχης. Η αιτία είναι η επιστροφή στην πρώτη γραμμή αγώνα του Ελληνικού Εθνικισμού που κάνει την εμφάνισή του με βήματα ηχηρά που σκορπίζουν τον τρόμο στους εχθρούς. Η Ελληνική Γη τρέμει από την ολική επαναφορά του Εθνικιστή Ηγέτη στη φυσική του θέση. Οι ρεαλιστές ανησυχούν για τη δημοκρατία τους, οι προστάτες του διεθνισμού ωρύονται για το άσυλο που χάνουν, τα παπαγαλάκια του νεοταξικού ρεαλισμού διατάσσονται και προβάλλουν τις συκοφαντίες περί των «κακών ρατσιστών», οι ρέμπελοι που έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός σκούζουν γιατί αρνείται ο Έλληνας τον λαθροεποικισμό, οι παγκόσμιοι «περιούσιοι» μιλάνε για φασιστικό κίνδυνο.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός ακούει, βλέπει, αγάλλεται, χαίρεται χαρά μεγάλη και προελαύνει. Ο Τολμών Νικά. Μιλάει και μάχεται Ελληνικά. Ο εχθρός πρέπει να φοβάται γιατί πολύ απλά δεν έχει κανένα μέλλον στην Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που έρχεται. Οι Άριστοι και οι Δίκαιοι θα πάρουν από τα μολυσμένα χέρια των κάλπικων δημοκρατών τα ηνία για να κυβερνήσουν την Μεγάλη Ελλάδα μα και το φραγγέλιο για να τιμωρήσουν τους βέβηλους. Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός θα θεσπιστούν ως Καθεστώς και ως θεμέλιος λίθος αναγνωρίσεως του Έλληνα Πολίτη μαζί με το Ελληνικό Αίμα και την Ελληνική Ψυχή. Ταυτόχρονα θα περιληφθούν στον Ανώτατο Συντακτικό Χάρτη του Εθνικού και Λαϊκού Κράτους με βαρύτατες ποινές για όσους αρνηθούν τον ανώτατο πολιτειακό τους χαρακτήρα.

Το Εθνικό Άσυλο υπάρχει για όσους εργάζονται για το καλό του ελληνικού λαού και για την εθνοφυλετική μας συνοχή. Τα αγαθά και οι πρόνοιες της Ελλάδος ανήκουν σε όσους σηκώνουν αγέρωχο ελληνικό βλέμμα και κοπιάζουν δίχως να έχουν φόβο στις καρδιές τους. Εκείνοι που καίνε σημαίες, που συνασπίζονται με λαθρεπιβάτες των συνόρων και οι άλλοι που ονειρεύονται χρυσές θυρίδες και νεοταξικές διακυβερνήσεις τελείωσαν. Η Εθνικοκοινωνική Μεγάλη Ελλάς της Τόλμης είναι εδώ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: