ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΖΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ


ΑΘΗΝΑ 22-8-2012.

Σ’ έναν κόσμο που σαπίζει καθημερινά μέσα στο χάος του πολυπολιτισμού, στη θεοποίηση της ύλης και στην παγκόσμια εξουσία των μισητών του εθνικού συναισθήματος, υπάρχει ένας σημαντικός εχθρός της παγκόσμιας σύφιλης. Ένας γεννημένος πολεμιστής του φωτός που δίδει τις μάχες του για αξίες ανώτερες από τα ασήμαντα πιστεύω των διεφθαρμένων και των υποταγμένων. Είναι ο Έλληνας Εθνικιστής που έχει ζωστεί τριγύρω από σωρό αλαζόνων της οικουμένης μα πιότερο όλων από τον εσωτερικό εχθρό και τις ανοχές σε ψεύτικους Έλληνες που τους αφήνει να τον βρίζουν, να τον δολοφονούν, να τον συκοφαντούν, να τον ρεζιλεύουν.

Μα θα πει ίσως κάποιος: «υπάρχει Έλληνας στη φωνή να πει κακό λόγο, να χαλάσει τη ζωή Έλληνα αδελφού»; Ναι, υπάρχει και είναι εκείνος που αφήνει αδέσποτο τον ξένο που αφαιρεί ελληνική ζωή, εκείνος που ονομάζει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα ρατσισμό, εκείνος που πουλάει για σκλάβο τον Έλληνα στα παζάρια του κόσμου, εκείνος που στοχοποιεί τον Ελληνικό Εθνικισμό για να τον κοντύνει κι εμείς δεν τιμωρούμε τον θρασύ με το ανύπαρκτο ανάστημα. Είναι εκείνος που οπλίζει το φονικό χέρι του ανθέλληνα κατά του αδελφού του. Αυτόν τον ψευτοέλληνα και τον αγύρτη λαθρεπιβάτη που ορέγεται τον τόπο ετούτο για δικό του, δεν τους χρειάζεται και θα τους αποβάλλει ο δικός μας Έλλην Εθνικιστής από τη Γη Μαρτύρων και Ηρώων.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν μοιάζουμε με κανέναν άλλο τύπο ανθρώπου. Ο ελληνικός λαός άλλωστε στο σύνολό του είναι ένας αλλιώτικος λαός που δεν συναντιέται αλλού. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι βιοθεωρία, βαθιά φυλετική συνείδηση και επιλογή αγώνα για αξίες ασυνήθιστες για τους πολλούς και για τους ξένους. Κι αυτές τις αξίες τις έχουμε λάβαρο ακοίμητο, μπροστάρη σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους. Είναι η γλώσσα μας, η σημαία μας, η Πίστη μας. Εφόδια αχώριστα από δίπλα μας για τα οποία δίνουμε και τη ζωή μας για να μείνουν άφθαρτα και αμόλυντα κληροδοτήματα προς τις επόμενες γενιές Ελλήνων. Είναι η εθνική μας ταυτότητα που φυλάσσει την αυθυπαρξία της Φυλής μας και της ανοίγει τον δρόμο για το ξανάνιωμα στην κορυφή της οικουμένης.

Δεν είναι εύκολη η στράτα του Έλληνα Εθνικιστή. Δεν είναι δυνατή η διάβαση αν δεν τα βάλει ενάντια στα πράγματα που τον πληγώνουν, ακόμη κι αν είναι οικεία. Η δική μας επιλογή είναι ο δρόμος της φωτιάς και των καθαρών αποφάσεων. Δίπλα μας μένουν όσοι έχουν Ελληνική Δύναμη και Πίστη. Στόχος μας απαρέγκλιτος είναι η κατάληψη της πολιτικής εξουσίας με συνοδοιπόρους και συμμαχητές όσους αγαπούν βαθιά τη ράτσα τους. Με κείνους που μιλάνε με τα μάτια της ψυχής και ξεστομίζουν με την κοφτερή γλώσσα τούτα τα λόγια: «είμαι Υπερήφανος Έλληνας, Λευκός, Εθνικιστής, Πιστός στο Θεό μου, Υπηρέτης του Λαού μου, Πολέμαρχος της Αξεπέραστης Φυλής των Ελλήνων. Αλληλέγγυος του διωκόμενου αδελφού μου και διώκτης του συκοφάντη του. Σκέφτομαι και πράττω ζώντας ως Έλλην Εθνικιστής δίχως παρέκκλιση της πορείας μου».

Κανείς δεν μπορεί να στερήσει στον ελληνικό λαό το δικαίωμα στη ζωή και τη δημιουργία. Κανένας δεν μπορεί να στερήσει από το ελληνικό έθνος το δικαίωμα στην αναπαραγωγή και την ανάπτυξη μέσα από τις δικές του δυνάμεις. Όποιοι ονειρεύονται την κατάληψη της ελληνικής γης από αλλοφύλους και ντόπιους εραστές της παγκοσμιοποίησης είναι εκτός των σχεδίων μας. Η παρουσία τους ανάμεσά μας δύει. Τα θεμέλια του Ελληνισμού και του Εθνικισμού δεν σωριάζονται με τις ιδεολογικές και θεσμικές βόμβες του συστήματος. Τα δικά μας τείχη είναι τα ίδια μας τα κορμιά όπως ακριβώς χιλιάδες χρόνια πίσω ίσχυε στην ανυπέρβλητη Σπάρτη. Η δική μας φιλοσοφία είναι το άρχεσθαι επί των βαρβάρων. Η δική μας Τιμή είναι η υπόληψη και η ελευθερία των παιδιών μας από κάθε βέβηλη επιβουλή και πρόσμειξη.

Δύναμή μας είναι ο σεβασμός στον Θείο Δημιουργό των Πάντων. Συντροφιά μας οι προγονικές εντολές που πνέουν δίπλα μας διαρκώς μέσα από τα λάβαρα της Φυλής που κυματίζουν αγέρωχα. Την λαλιά μας ελληνική μάς έδωσαν χιλιάδες αιώνες τρανών πολιτισμών και έτσι θα τη διατηρήσουμε. Θεϊκή, κοσμοπλάστρα, υμνωδό ελληνικού μεγαλείου. Προστάτη και Φρουρό απαιτήσεως για Νέα Ελλάδα και Νέο Ελληνικό Πολιτισμό έχουμε το ξίφος που επιβάλλει τα θελήματα των Ελλήνων και τις ανάγκες της Ελλάδος. Συμβιβασμούς δεν κάνουμε αφού καλύτερο φίλο και σύμμαχο έξω από τον Έλληνα δεν έχουμε. Από παιδιά ακόμη μες στο εργαστήρι της εθνικής παιδείας γυμνάζουμε τον νου και το σώμα με γνώσεις και δεξιότητες που μιλάνε για της Ελλάδος τα νάματα και του Θεού την αγάπη.

Ο βίος του Έλληνα Εθνικιστή είναι η αδιάκοπη εργασία για την προκοπή του λαού και την κυριαρχία του Έθνους. Η φύλαξη της ελευθερίας του Γένους και η δημιουργία αυθεντικά ελληνικών έργων που θα εξασφαλίσουν αυθυπαρξία, δύναμη και θαυμασμό αιώνιο στην νέα γέννα του Ελληνισμού. Το δικό μας όραμα είναι η ανόρθωση ενός Εθνικού Κράτους που θα αποτελείται μονάχα από Πιστούς Μαχητές της Μεγάλης Ελλάδος και υμνητές της ελληνικής ωραιότητας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: