ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΡΕΜΠΕΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΦΤΟΥΝ


ΑΘΗΝΑ 19-8-2012.

Σιχαμός και περιφρόνηση είναι τα αισθήματα που χαρίζω στο ψευτορωμέϊκο για τις φλόγες τις πολιτικές και κοινωνικές που αφήνει να χορεύουν ολόγυρα από το περήφανο έθνος των Ελλήνων. Είναι πραγματικά να αρρωσταίνεις και να μαραζώνεις σαν κοιτάς το κράτος των γραικύλων πολιτικών παράσιτων που έχει ανοίξει διάπλατα τις οδούς του ραγιαδισμού σε κάθε λογής ρέμπελο της νέας σιωνιστικής τάξεως πραγμάτων σαν κι αυτούς που περίμενε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Κείνους τους εισβολείς που καλοδεχούμενοι από τους επιστάτες της ειρηνικής κατοχής θα θελήσουνε όπως έλεγε ο Άγιος να κυνηγήσουνε τους Έλληνες.

Μας ζάλισαν τα αυτιά οι κακόηχες σειρήνες της παγκοσμιοποιημένου κράτους για τη δολοφονία ενός «κακόμοιρου» Ιρακινού μες στην πρωτεύουσα του προτεκτοράτου από ρατσιστές Έλληνες. Για να μάθουμε εν τέλει ότι το θύμα ήταν σεσημασμένος κλέφτης που ευρισκόμενος μαζί με έτερο ομοεθνή του επιτέθηκε σε νεαρό ζευγάρι Ελλήνων τοξικομανών για να βουτήξει τη τσάντα της κοπέλας, όταν το αγόρι αμύνθηκε και συνέβη αυτό που μάθαμε. Βοές αντιστρατεύσεως της αλήθειας πολλές, όμως οι μαρτυρίες αλλοδαπών κιόλας σφράγισαν την αλήθεια.

Η ασφυξία της λαθρομετανάστευσης σε πόλεις και χωριά δεν ήρθε από το πουθενά. Την έφερε συστημένη το ίδιο το καθεστώς με τις εντολές των ξένων αφεντικών. Τη στηρίζουν οι διεθνιστικές ΜΚΟ και τα ντόπια παραρτήματά τους μαζί με την ελληνόφωνη αριστερά. Δώσανε κίνητρα και χρήματα πολιτογράφησης τα τέως μεγάλα κόμματα του σοσιαλφιλελευθερισμού.

Ακούσαμε τους …συνδικαλιστές των ισλαμιστών κυρίως λαθρομεταναστών να ευχαριστούν στις παράνομες βάσει του Συντάγματος συναθροίσεις τους το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ που τους συμπαρίστανται στα «βάσανα» και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων που αντιστοιχούν μονάχα στους Έλληνες. Κι όχι μόνο αυτό, μα τους ακούσαμε να απειλούν τους Έλληνες πως αν θέλουν λέει πόλεμο, αν δηλαδή δεν υποκύψουμε στην νόθευση του εθνοφυλετικού μας ιστού, τότε θα μας κάνουν και πόλεμο http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qjS2sKjgaJo. Μια ισλαμική άνοιξη δηλαδή σαν τις μαϊμού επαναστάσεις που συμβαίνουν σε κοντινές μας χώρες.

Στέλεχος μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ προμηνύει ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις λαθρομεταναστών και Ελλήνων. Να ρωτήσουμε άραγε με ποιανού το μέρος θα ταχθεί το κόμμα του ή μήπως δεν χρειάζεται; Οι Έλληνες Εθνικιστές θα βρεθούν όπως πάντα στο πλευρό των Ελλήνων.

Και ξάφνου μια βόμβα τοποθετείται στα γραφεία της δημοτικής παράταξης Αθηνών της Χρυσής Αυγής Ελληνική Αυγή και μάλιστα σε ώρα αιχμής, με τους εργαζόμενους των υπόλοιπων ορόφων να βρίσκονται στις θέσεις τους. Και τις καταγγελίες για αστυνομικές τάχα αυθαιρεσίες και για «κακούς φασίστες» να κατατίθενται από τους «κακόμοιρους».

Μα το κακό δεν σταματάει εδώ. Έχουμε τους Τούρκους να μας ζητούν το αεροδρόμιο του Καστελόριζου για να εξυπηρετηθεί τάχα τουριστικά η πόλη Κας. Θέλουν λέει συνεργασία τουριστική με το ψευτορωμέϊκο όταν οι ίδιοι οι μεμέτηδες θέτουν ζήτημα κυριαρχίας για το νησί μας και ολάκερη την νησιωτική περιοχή, αμφισβητώντας το ελληνικό δικαίωμα τόσο στα δώδεκα μίλια όσο και στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Στο μεταξύ η Άγκυρα γνωρίζοντας τον προσωρινό της χαρακτήρα ως δυνάστη σε γη ελληνική, νομοθετεί ώστε οι Έλληνες να μην μπορούν να αγοράσουν περιουσίες σε 28 περιοχές μεταξύ αυτών σε Κωνσταντινούπολη, Ανδριανούπολη, Σμύρνη, ζώνη των Δαρδανελίων κι αλλού. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι φτιάχνουν επιτροπές που γυρεύουν κατοχικά οθωμανικά μνημεία που πρέπει τάχα να επιστραφούν σε μουσουλμανικά «τουρκικά» ιδρύματα, από τη Βουλγαρία έως την Ελλάδα και τα Σκόπια που ονομάζουν φυσικά «Μακεδονία». 

Και οι τουρκικές προκλήσεις σε Θράκη και Έβρο δεν έχουν τελειωμό. Με τις κρύπτες των όπλων που έχει φτιάξει η μυστική υπηρεσία ΜΙΤ στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Με το πέρασμα του Τούρκου αντιπροέδρου Μποζντάγ από τον Έβρο και την τριήμερη περιοδεία του στην περίοδο του μπαϊραμιού στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης και τις επισκέψεις του στους ψευτομουφτήδες, στους ψευτοτουρκικούς συλλόγους, τους πράκτορες της Άγκυρας και τα κατοχικά Τζαμιά. Με τις απειλές του πρώην επικεφαλής του τουρκοκατευθυνόμενου «συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης» Οζκάν που επικαλείται τα λόγια του Ερντογάν ότι οι Τούρκοι και ο μουσουλμανικός κόσμος είναι πίσω από τους «Τούρκους» μουσουλμάνους της Θράκης και ότι αν δεν αποδοθούν τα δικαιώματά τους στην Ελλάδα θα γίνει χαμός!

Αυτό το ψευτορωμέϊκο που αφήνει τον τουρκικό στρατό να μας απειλεί με θερμό επεισόδιο στον Έβρο αν πετάξουμε έξω τους τουρκοφερμένους λαθρομετανάστες είναι ντροπή για όλους τους Έλληνες. Αυτό το ελλαδικό κράτος που ακύρωσε παρανόμως την προμήθεια ρωσικού λογισμικού γεωεντοπισμού λαθρομεταναστών επειδή το γύρεψαν οι νεοταξίτες της Εσπερίας ενώ επέτρεψε με τις αρχές προσωπικών δεδομένων τα τσιπάκια εύκολου εντοπισμού ανήλικων και γερόντων είναι επικίνδυνο. Αυτό το ελλαδικό κράτος που πετσοκόβει λαϊκά εισοδήματα και επιδόματα ακόμη και μετά την παραλαβή αυτών και επιτρέπει στο βρυξελλιώτικο επιτελείο του διεθνιστικού νεοταξισμού να μας επιπλήττει ωσάν «κακά παιδιά» και «κακοπληρωτές» αν δεν μοσχοπωλήσουμε την Ελλάδα, δεν το χρειαζόμαστε.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι το Φως που ανατέλλει. Είναι η Μεγάλη και Κυρίαρχη Ελλάδα των Μαχητών του Εθνικοκοινωνισμού που θα ενώσουν τον ελληνικό λαό, θα  συντρίψουν τους ρέμπελους της Νέας Τάξης και θα δημιουργήσουν το περιβάλλον μιας νέας ελληνικής ηγεμονικής πορείας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: