ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΣΒΕΣΤΗ ΔΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 9-8-2012.

Οι πολλαπλές και συνεχείς πιέσεις που δέχεται η Ελλάς από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς στρέφονται ενάντια στην εσωτερική ανάγκη και νομοτέλεια αναγεννήσεως της φυλής μας. Είναι ποταπές ενέργειες που κατευθύνονται από τους μισητές της Ελληνικής Ιδέας, υπάρξεις μικρές και μιαρές που βρίσκονται παντού. Στο εσωτερικό πρόκειται για ανθρώπους και φορείς που νοιάζονται για την καταστροφή του πολιτισμικού, θρησκευτικού και εθνικού μας υπόβαθρου προκειμένου να πάψουμε να αναζητούμε την ανάκαμψη του Ελληνικού Έθνους στις δικές του δυνάμεις και δυνατότητες. Και στο εξωτερικό είναι όσοι μάθανε τη φύση χάριν στον Ελληνισμό μας και τώρα μετρώντας τα πάντα με το χρήμα μάς ζητούν να ξεπουληθούμε.

Όλοι οι ελαττωματικοί και ματαιόδοξοι της οικουμένης μαζί με τα ελληνόφωνα ανδράποδα θέλουν πέραν πάσης αμφιβολίας να πετύχουν το ακατόρθωτο. Θέλουν να σβήσει η άσβεστη δάδα του Ελληνισμού. Να παύσει το φως της δημιουργίας και της εξέλιξης στην πατρίδα που το γέννησε. Το ίδιο φως που έχει δύσει στην υπόλοιπη ανθρωπότητα όπου οι λαοί διαβιούν ως δούλοι και νεροκουβαλητές των θησαυρών της γης τους στους άρπαγες του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Είναι ο «πολιτισμός» της υποχρεωτικής συμβίωσης του μαζάνθρωπου με τον έμπορο χρυσού και ελευθερίας. Ένα ακόμη άθλιο κατόρθωμα της δυτικότροπης αστικής δημοκρατίας που στρέφεται ενάντια στις αξίες του Ελληνισμού και την ίδια τη φύση. Όμως ο Ελληνισμός δεν δύναται να λείψει από την πλάση γιατί τότε θα λείψει μαζί του η ίδια η ανθρωπότητα. Αλλά το φως του ήλιου πέραν από τις εκλείψεις και τα πρόσκαιρα φυσικά φαινόμενα δεν αποχωρίζεται ποτέ την αποστολή που του έχει αναθέσει ο ίδιος ο Θεός.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την υψηλόφρονα Φυλή μας. Έχει ανυψωθεί σε κοινωνία ηθικής, πολιτισμικό εργαστήρι και ατσάλινη δύναμη ολκής που τυγχάνει αιώνιας αναγνώρισης των ευεργετηθέντων εθνών όταν έχει πέσει στη βαθύτερη και πλέον χρονοβόρα έκλειψη της ιστορίας της. Έζησε με βάση το ηρωικό ήθος, την ανδρεία, την πνευματική άνθηση, τη συγκρότηση ελληνικής παιδείας και ανθεκτικής Πολιτείας, μεταλαμπάδευσε τα αγαθά της στα χθεσινά υποπόδια που κάνουν σήμερα τους δυνατούς και συμβιβάστηκε στα νέα ήθη της υποταγής από κάποιους ελληνόφωνους «πεφωτισμένους» και ραγιάδες των νέων δυνατών.

Τα άλλα έθνη πήρανε τις ευκαιρίες που τους αξίζανε και είναι δικό τους θέμα αν θα καταστήσουν τους εαυτούς τους πεισιθάνατους. Αυτή η μοίρα όμως δεν είναι ελληνική και μοιρολάτρες, δηλαδή γεννημένοι υποταγμένοι, δεν μας πρέπει να γενούμε. Καμία έκλειψη δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα φυλακισμένη τη φωτιά. Αυτή τη Θεία Φλόγα της Φυλής μας είναι που καλούμαστε να απελευθερώσουμε που θα κατακαύσει «πεφωτισμένους» γραικύλους και συνωμότες ισχυρούς που εμπορεύονται τα έθνη.

Ας διώξουμε τις σειρήνες της μιζέριας, της αργυρώνητης συμβίωσης του εθνομηδενισμού και της πολυφυλετικής συνύπαρξης της παγκόσμιας διακυβέρνησης άχρωμων μαζών. Ο Ελληνισμός μας είναι ο διδάχος της αρετής, της τόλμης, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της πολεμικής αρετής, της έλξης προς το ωραίο που πηγάζει μέσα από τους ανυπέρβλητους νόμους της ελληνικής φυλής ενάντια στην ασχήμια του διεθνισμού. Είναι λαός κι όχι μάζα. Διδάσκεται να σκέφτεται, να ενεργεί και να διεκδικεί από τα μικρά του. Να σέβεται τα πρέποντα και να απαιτεί τα χρειαζούμενα. Αυτή είναι η δική μας η παιδεία στα διδασκαλεία, στην κοινωνία της φυλετικής αλληλεγγύης, στον στίβο της εργασίας, της πολιτισμικής ζύμωσης και της εθνικής ισχύος.

Σε τούτες εδώ τις μέρες που οι εχθροί μας πασχίζουν να ολοκληρώσουν με βιάση το πλιάτσικο της ελληνικής γης με το χρήμα και οι λόγχες του νεοταξικού τέρατος απλώνονται στη γειτονιά μας, οι διάφοροι πλιατσικολόγοι έχουν βαλθεί να εξηγήσουν την άνοδο του Ελληνικού Εθνικισμού. Έχουν βαλθεί να εξηγήσουν που οφείλεται το φαινόμενο της Νέας Ανατολής του Ελληνισμού και προσπαθούν να το αναστείλουν. Μάταια όμως διότι ο Ήλιος του Νέου Ελληνισμού είναι εκτυφλωτικός και οι Νόμοι της Φύσης ανυπέρβλητοι. Είναι το Αίμα που κυλάει στις φλέβες του Έλληνα Φιλόσοφου Πολεμιστή που προκαλεί τριγμούς στο σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα με το σπάσιμο των αλυσίδων της δουλείας. Η μεγάλη πάλη για να σταλούν τα σκοτάδια των εντολοδοτών και των εντολοδόχων του «περιούσιου» νεοταξισμού στην άβυσσο της κόλασης που ανήκουν.

Η άσβεστη δάδα του Ελληνισμού είναι εδώ ζωντανή και αμόλυντη. Υπήρξε καρτερική και είναι σήμερα περισσότερη απαιτητική όσο ποτέ άλλοτε. Την βαστούν στα χέρια τους υπερήφανοι αγωνιστές του έθνους μας, Έλληνες Εθνικιστές και Ελληνίδες Εθνικίστριες. Ένας λαός ενωμένος που στρέφεται στην αρετή των ελληνικών ιδανικών, στην τόλμη της αναμέτρησης με τον μισελληνισμό δίχως τη λογική των αριθμών, στην κοπιώδη και πραγματική ελευθερία, στην δικαιοσύνη του αξιοπρεπούς λόγου και του εντίμου ξίφους, στην κατάκτηση της ελληνικής ωραιότητας και του ελληνικού μεγαλείου.

Είναι η Μεγάλη Ελλάδα που θα φέρει μαζί της τον Νέο Πολιτισμό και το Νέο Ήθος. Ο Έλληνας που θα εργαστεί για να συμφιλιώσει την ελληνική λαλιά με την ελληνική ψυχή. Γνωρίζουμε ότι θα βρούμε αντιστάσεις από σκλάβους και υποπόδια. Όμως η κραταίωση της δάδας του ελληνισμού είναι λαϊκή απαίτηση και ο Ελληνικός Εθνικισμός ο εκφραστής της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια: