ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙ – ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 27-8-2012.

Έχουν περάσει 63 χρόνια από τη λήξη του συμμοριτοπόλεμου με την ήττα των Κομμουνιστών στο Γράμμο και το Βίτσι. Το πέρας του τρίτου γύρου της κομμουνιστικής ανταρσίας βρήκε την Ελλάδα πληγωμένη μα βαστάζουσα την εθνική της κυριαρχία η απώλεια της οποίας ήταν ο στόχος των ψευτοσυμμάχων όπισθεν της δράσεων των ξενοκίνητων ενεργούμενων. Μια βρώμικη μεθόδευση που ξεκίνησε από την περίοδο κιόλας της εθνικής αντιστάσεως μεσούσης της γερμανικής κατοχής. Η Αριστερά δεν μαχόταν για την ελευθερία της Ελλάδος αλλά για την εξουδετέρωση των πολιτικών της αντιπάλων και την τοποθέτηση κομμουνιστικής πολιτικής διοικήσεως σε μια Ελλάδα δίχως εθνική ταυτότητα και ακρωτηριασμένη στον ελληνικό Βορρά δίχως Μακεδονία και Θράκη.

Από τα βουνά στις πόλεις και από την κατοχή έως την συγκρότηση ελληνικού κράτους οι κομμουνιστές μιλάγανε με τα όπλα τη γλώσσα της μαμάς τους Σοβιετικής Ενώσεως, σκορπάγανε ομαδικούς θανάτους Ελλήνων, χτυπάγανε ύπουλα Αστυνομία και Στρατό, συνδιαλεγόντουσαν με τους εχθρούς της Πατρίδος. Ολάκερη η ιστορία των κομμουνιστοσυμμοριτών είναι ένα ατελείωτο ποινικό μητρώο βαρύτατων κακουργηματικών και προδοτικών ενεργειών. Ακόμη και εναντίον δικών τους ανθρώπων δεν δίσταζαν να εξαντλούν το εγκληματικό τους μένος. Σε μια εξιστόρηση του εθνικόφρονος παππού μου πληροφορήθηκα πως όταν στα δύσκολα εκείνα χρόνια ένας φίλος του κομμουνιστής ρώτησε τους συντρόφους του για ποιο λόγο σκότωναν Έλληνες, το αποτέλεσμα ήταν να εξαφανιστούν τα ίχνη του ατυχούς ερωτούντος και να μην βρεθούν έκτοτε ούτε καν τα οστά του!

Όποιος Έλληνας δεν απαρνιόταν την Πίστη και την Πατρίδα του, όποιος δεν στρατευόταν στη διεθνιστική ψώρα και δεν έσκυβε το κεφάλι εκτελείτο από τους ανθρωπόμορφους ερυθρούς γύπες. Η νίκη του ενδόξου Ελληνικού Στρατού ενάντιαστις κομμουνιστικές ορδές στα βουνά σε Γράμμο και Βίτσι κατέβασαν το σιδερένιο χέρι του σλαβικού παράγοντα από το κορμί της Ελλάδος. Η Ελλάς όμως είχε προλάβει να θρηνήσει χιλιάδες νεκρούς πολίτες και στρατιώτες. Παράλληλα το όνειρο της εθνικής ολοκληρώσεως με την απελευθέρωση των σκλάβων πατρίδων με πρώτη τη Βόρειο Ήπειρο σε συμφωνία για τη συμμετοχή της Ελλάδος κατά του δευτέρου μεγάλου πολέμου στο πλευρό των δήθεν καλών νικητών και ψευτοσυμμάχων ματαιώθηκε. Η υπόσχεση των αθλίων καπιταλιστών και συνεργατών των μαρξιστών, κοινών διαχειριστών των τυχών της ανθρωπότητος για λογαριασμό του «περιούσιου» νεοταξίτη αδελφού, τσαλαπατήθηκε και ξεσχίστηκε. Το γιατί το ζούμεέως τις εσχατολογικές μέρες μας.

Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο η Ελλάς κρατήθηκε στο στρατόπεδο της Εσπερίας με την προπαγάνδα να καταλήγει στα χέρια των ηττημένων μπολσεβίκων. Οι συγκυβερνήσεις των άλλοτε αντιπάλων στα μάτια του λαού και οι βολικές αντιπολιτεύσεις που στηρίζουν την νεοταξική καθεστωτική σαπίλα, οι συμβιβαστικοί διάλογοι για την αποδοχή του «μακεδονισμού» και του «τουρκισμού» των γειτονικών νεοταξικών δορυφόρων και των εγχώριων μειονοτικών τους πρακτόρων, το ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και περιουσίας με απώτερο στόχο τον διαμελισμό τμημάτων της Ελλάδος υπέρ της παγκόσμιας διακυβέρνησης απαντούνε στους λόγους που το κακό το οποίο απετράπη στον καιρό του συμμοριτοπόλεμου δεν έχει ακόμη οριστικά αποτραπεί.

Δίνονται οι εξηγήσεις γιατί αγκαλιάζονται οι μακελάρηδες Ελλήνων λαθρομετανάστες από τους πρασινοκοκκινομπλέ όταν η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού παραμένει πιστή στο νόημα του αγώνα και της θυσίας του Ελληνικού Στρατού και των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών για να παραμείνει η Ελλάς ελεύθερη και ελληνική. Όχι, δεν θα επιτρέψουμε στη σύγχρονη έκδοση του μπολσεβικισμού, στον ενιαίο και αδιαίρετο ντόπιο κομματικό νεοταξισμό, να πατήσει στο νέο ελληνικό αίμα που χύνεται και το νέο παιδομάζωμα συνειδήσεων και σωμάτων σαν άλλοτε για να σβήσει το Ελληνικό Έθνος.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα συνεχίσει για πάντα να τιμά τους ήρωες εθνομάρτυρες και υπερασπιστές της Ελλάδος από τον μπολσεβικισμό. Θα συνεχίσει να λαμβάνει τα μηνύματα εθνικής υπερηφάνειας από το Γράμμο, το Βίτσι και κάθε θυσιαστήριο και έπαλξη ελληνικής ανδρείας. Θα ολοκληρώσουμε την μεγάλη πορεία με την επικράτηση Εθνικιστικής Διακυβέρνησης σε μια Μεγάλη Εθνικοκοινωνική Ελλάδα μονάχα για Έλληνες που δικαιώνουν τις θυσίες των Πατέρων τους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: