ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΕ



ΑΘΗΝΑ 1-9-2012.

Έρμαιο των ριψάσπιδων της ντόπιας πολιτικής σκηνής και των κατσαπλιάδων μισελλήνων που επιζητούν την σκύλευση της εθνικής μας υποστάσεως έχει καταστεί ο ελληνικός λαός. Η εφόρμηση των ασπόνδυλων είναι πολύ καλά συντονισμένη και ο σκοπός ξεκάθαρος. Θέλουν πάσει δυνάμει να καμφθεί η σπονδυλική στήλη και ο νους των Ελλήνων. Να εξισωθεί ο λαός με τα αθύρματα που ασκούν την εξουσία και την επικοινωνιακή προώθηση προτύπων.

Θέλουν να άρει ο λαός μας τις αντιδράσεις του για την απώλεια της κοινωνικής και εργασιακής συνοχής υπό τον φόβο των επιδρομέων της παγκόσμιας τοκογλυφικής συμμορίας. Το σύστημα θίγεται από τη διαπεραστική σιχασιά που αισθάνεται ο Έλληνας για την φκιασιδωμένη και ψωραλέα κοινοβουλευτική δημοκρατία που διασύρει τη φυλή μας και εκδίδεται στους οίκους ανοχής της παγκοσμιοποίησης. Όλοι τούτοι οι σημαιοφόροι του δοσιλογισμού χάριν της επιβιώσεως του ψευτορωμέϊκου σαπιορητορεύουν για τάγματα εφόδου όταν οι πεμπτοφαλαγγίτες έχουν ανοίξει ήδη διάδρομο διέλευσης στους εχθρούς του έθνους.

Στη Βρετανία η φυλλάδα της Independent βαθύτατα ενοχλημένη από την άνοδο της Χρυσής Αυγής και του Ελληνικού Εθνικισμού έκανε σφοδρή επίθεση στη χώρα μας για την υποτιθέμενη έξαρση της ρατσιστικής βίας ενάντια στους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες τους οποίους δεν αμελεί να τους αναφέρει υπόπτως ως εθνικές μειονότητες. Ο λίβελος της βρετανικής εφημερίδος και θεραπαινίδας του νεοταξισμού αναφέρεται σε φυλλάδια που απειλούν τους ομοφυλόφιλους και τους ανθρώπους με αναπηρίες διαβλέποντας μια διεθνή κυβερνητική χαλαρότητα που νοιάζεται μονάχα για την αποπληρωμή του «ελληνικού» χρέους προς τις «ευρωπαϊκές» ελίτ.

Η απάντηση προς το βρετανικό παραλήρημα είναι πάντως ότι η Ελλάδα δεν πλήττεται από το οπίσθιο σύνδρομο και το κυνήγι μαγισσών που γνωρίζουν καλά οι συκοφάντες των Ελλήνων και των Εθνικιστών. Αν ψάχνει για τέτοιες καταστάσεις ας τις αναζητήσει αλλού, σε μονοπάτια που βγάζουν στους λάτρεις του πολυπολιτισμικού συγχρωτισμού. Στην Ελλάδα η ανθρώπινη αξία και ο πατριωτισμός συμβαδίζουν.

Ας αφήσουν επιπλέον τις αθλιότητες περί ανύπαρκτης αντιπάθειας στους συνέλληνες που έχουν κάποιο σωματικό πρόβλημα. Καλύτερα θα ήταν να μας εξηγήσουν κάποιοι ελληνόφωνοι δημοσιογράφοι που ενοχλούνται από την απαξία προς το κοινοβούλιο καλύψεως πάσης χλιδής και υποταγής τι εννοούν όταν αναφέρονται σε τυραννοκτονία. Πάντως όλα τα παπαγαλάκια με ένα στόμα συμβουλεύουν τους Έλληνες να μην παρασυρθούν από την οικονομική κρίση.

Στο μεταξύ στο πεζοδρόμιο και την καθημερινότητα η ασφυξία του ελληνικού λαού μαίνεται αδιάκοπα. Στη Μυτιλήνη ένας συμπατριώτης μας δάρθηκε από Αλβανούς επειδή αντέδρασε στο γνωστό βίντεο με τη βεβήλωση της σημαίας μας όταν εξέφρασε στο διαδίκτυο την άποψη πως οι ελεεινοί δράστες χρειάζονται απέναντί τους τούς Έλληνες Εθνικιστές αντί των ψοφοδεών γραικύλων. Στη δε Χαλκίδα βρέθηκαν σε νηπιαγωγείο εννιά φιάλες υγραερίου και τρία πλαστικά μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό με επικολλημένα κεριά! Αίσχος και όνειδος όταν διαλύεται η ελληνική κοινωνία με την αβάντα του καθεστώτος.

Παντελής ανασφάλεια επικρατεί σε όλα τα επίπεδα. Οι δε προκλήσεις πέφτουν βροχή. Ο ΟΗΕ δια της υπάτης αρμοστείας τσοντάρει πάντως στην αντιμετώπιση της «ρατσιστικής» βίας ζητώντας να προστατευτούν τα «θύματα» και να διωχθούν «θύτες» και «υποκινητές».

Εμείς πάντως βλέπουμε τους μουσουλμάνους να εισέρχονται με βαθμολογίες χαμηλότατες στα ελληνικά πανεπιστήμια όταν στις Βρυξέλλες το γραφείο της «ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Τούρκων Δ. Θράκης» βγάζει ανακοινώσεις για την πρόσληψη προσωπικού για το συντονισμό και τη συμμετοχή σε συνέδρια και «ευρωπαϊκές» ΜΚΟ που θα στηρίζουν τις αξιώσεις της Άγκυρας σε βάρος της Θράκης μας.

Και φυσικά όταν αναφερόμαστε σε μουσουλμάνους εννοούμε εκείνους που έχει βάλει στην αγκάλη του το τουρκικό φίδι. Αλήθεια ο Αμερικανός πρόξενος της Θεσσαλονίκης που συναντά κάθε Πέμπτη στην Κομοτηνή τους επιστήμονες της μουσουλμανικής μειονότητας τι έχει κατά νου, θα μας πει κάποιος;

Το ψευτορωμέϊκο όμως ανέχεται τις προκλήσεις των Αλβανών που θέλουν διαφορετικά θαλάσσια σύνορα, υποθάλπει την ελληνοτουρκική «φιλία» με τουρκικά μισελληνικά σήριαλ και κουρνιάζει οικονομικά στην αγκαλιά του νεοταξίτη τοκογλύφου συνεχίζοντας την αφαίμαξη των Ελλήνων. Το κόστος της μειώσεως των αποδοχών και του ξεπουλήματος των εθνικής περιουσίας συνεχώς ανεβαίνει και τα δημοσιεύματα το υπολογίζουν έως και τα 22 δις ευρώ. Οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι τοποθετούνται παρά τις αντίθετες εξαγγελίες στην προκρούστεια κλίνη ενώ τα δώρα και το επίδομα της καλοκαιρινής αδείας εξαλείφονται.

Η Ρωσία προχωράει στην εξαίρεση της Ελλάδος από τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream σε αντιστοιχία με τον πετρελαϊκό αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης ένεκα της ελληνόφωνης αναβλητικότητας και νεοταξικής προσκολλήσεως. Και τούτο όταν οι Γερμανοί εντοπίζουν στην ελληνική υπόθεση πάνω από το οικονομικό στοιχείο τον γεωπολιτικό παράγοντα καθώς η Ρωσία είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει την Πατρίδα μας ενώ επισημαίνεται ο κίνδυνος αναταραχών λόγω των γεγονότων σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή.

Έλληνα τους ριψάσπιδες και τους κατσαπλιάδες ξεθεμελίωσε. Συμμάχους θα βρούμε αφού πρωτίστως ορθώσουμε μια τεράστια εθνικιστική στρατιά αποφασισμένων Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών στην ηγεσία ενός εθνικού και λαϊκού κράτους. Διαγραφή στο ραγιαδισμό και ανόρθωση μιας Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος πλούσιας σε πόρους και πάνω από όλα σε ελληνικές ψυχές και εθνική ισχύ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια: