ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 2-9-2012.

Η μεγαλύτερη δύναμη του Ελληνικού Έθνους βρίσκεται στην ελληνική φύση και φυλάσσεται με επάρκεια και θαυμαστή ιεροπρέπεια ανά τους αιώνες. Είναι οι κινητήριοι χυμοί της ζωής, η επισιτιστική επάρκεια, ο πνεύμονας της ελληνικής ωραιότητας και το πρώτο εργαστήρι συνυπάρξεως του Έλληνα με τα ωφελήματα και τις αντιξοότητες της τραχιάς μα και διδάχου φύσης. Εκεί μέσα κρύβονται ολάκεροι οι θησαυροί της φυλής μας και δίπλα της ατσαλώνονται στο πάλεμα, τον κάματο και την βιωτή της τιμιότητας οι εργάτες και πολεμιστές του Ελληνικού Γένους, δίπλα στα ακούσματα και τους θρύλους της Ελληνικής Παράδοσης Ημίθεων Ηρώων.

Μέσα στη στοργή του φυσικού περιβάλλοντος μαθαίνεις να συντηρείσαι και να συντηρείς το λαό σου. Γνωρίζεις την χαρά της εργασίας και διαπιστώνεις πως η φύλαξη αυτής της σπουδαίας περιουσίας αρκεί για να μη ξεμακρύνεις ποτέ από την μητρική αγκάλη της πατρίδος και να μην αφήσεις κανέναν να βεβηλώσει τα κάλλη της. Γίνεσαι ένα με την πατρογονική φύση, αναπνέεις τον αγέρα της ελευθερίας και της αυθυπαρξίας που ανέπνευσαν οι Τρανοί μας Πρόγονοι, τη δαμάζεις και σε περιβάλλει με στοργή που δεν θα βρεις ποτέ σε άλλους τόπους.

Η φυσιολατρική πολιτική κατέχει πρωτεύουσα και καθοριστική θέση στο πολιτικό πρόγραμμα του Εθνικοκοινωνισμού γιατί συνδέει με μοναδικό τρόπο την φιλοπατρία με την ανάπτυξη της Εθνικής Κοινότητας. Ενώνει σε μια αδιαίρετη οντότητα τη φύση και τον πολίτη μέσα από την εθνική αυτογνωσία και αυτοκυριαρχία με στέρεο καταλύτη το αυθεντικό συναίσθημα της λατρείας. Μέσα από την επαφή και τη βαθιά γνωριμία της ελληνικής υπαίθρου ο πολίτης σκληραγωγείται, ακονίζει τα αντανακλαστικά της αυτοσυντήρησης και αφομοιώνει στα κατάβαθα του υποσυνείδητου πως κύριος, αφέντης και προστάτης, αληθινός φρουρός της Ελληνικής Γης και εργάτης αυτής είναι μονάχα εκείνος.

Η λατρεία της γης του είναι για τον Έλληνα Εθνικιστή ιερό καθήκον, μια ιεροπραξία που βαστάει χιλιάδες χρόνους προσθέτοντας αίγλη και βάση κραταιώσεως της Φυλής μας μα και φθόνου από υπάρξεις ξένες και μισερές. Η ενασχόληση και η άσκηση του λαού μας στο άφθαρτο φυσικό μεγαλείο είναι ο αποφασιστικός παράγοντας που δημιούργησε το ατσάλινο Σώμα του Φιλόσοφου Πολεμιστή που έμαθε από νωρίς να χειρίζεται το όπλο και το εργαλείο για να την κάνει κτήμα του με φυσικό οχύρωμα την ίδια του την ύπαρξη. Δίπλα σ’ αυτό το μεγαλείο ανέπτυξε ο Έλληνας το διερευνητικό ένστικτο και τη δίψα για περισσότερη γνώση και πλάτεμα της φύσης που παρέλαβε. Κοντά της έμαθε να άρχεται καλώς ώστε να άρχει αποτελεσματικά, να εκτιμά την Θεία Δωρεά και να διώκει τους ασεβείς.

Η εισαγωγή στην αληθινή ζωή του Έλληνα στο προστάδιο της νιότης είναι το σμίλευμα της γης, η κατάλυση μέσα στις ομορφιές και τις μυρωδιές της φύσης,η πεζοπορία και η υμνωδία της θεϊκής μας κληρονομιάς. Ο Νεαρός Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής θα αναπτύξει την ομαδικότητα και τη συναγωνιστική αλληλεγγύη μέσα στον υπέρλαμπρο και ουρανομήκη ναό της Φυλής του κάνοντας την πρακτική εξάσκηση και την επέκταση στα νάματα του Ελληνισμού και του Εθνικισμού στην πραγματική κοιτίδα του ελληνικού πολιτισμού. Θα μάθει να βγάζει το ψωμί του, θα δώσει πνοή δροσιάς στους Έλληνες που βαστούν όρθιο το σιτοβολώνα του ελληνικού κράτους και θα εμπεδώσει βαθιά μέσα του την απόφαση πως όποιο χέρι σηκωθεί ενάντια στη φύση της πατρίδος του θα ξεραθεί από τη ρίζα.

Η γάγγραινα της πυρκαγιάς που κατακαίει τα τελευταία χρόνια με λαιμαργία δασικές και αγροτικές εκτάσεις της Πατρίδος μας είναι έργο υπάνθρωπων ανθελλήνων αφού οι αποδείξεις που υπάρχουν είναι σαφείς και επαρκείς. Οι φλόγες που εξαφανίζουν τεράστιες εκτάσεις της φυσικής μας κληρονομιάς είναι το αποτέλεσμα ξένων πρακτόρων και λαθρομεταναστών που εντοπίζεται σε εθνικά ευαίσθητες για την ανεξαρτησία μας περιοχές αλλά και σε κοντινότερες προς τις πόλεις μας εκτάσεις. Η πληγή σε βάρος της τροφοδοσίας και της εθνικής άμυνας της πατρίδος μας είναι εμφανής στόχος των ανθρωποειδών εμπρηστών. Η έλλειψη δηλαδή της επισιτιστικής επάρκειας, η καταστροφή υποδομών και πρώτων υλών για την οικονομία μας, η εξάλειψη των φυσικών οχυρώσεων και εγκαταστάσεων του Ελληνικού Στρατού είναι μέρος του σχεδίου ενάντια στο θησαυροφυλάκιο της Ελληνικής Φύσης.

Οι εχθροί του Γένους μας ήρθαν να προστεθούν βιαίως δίπλα στους κερδοσκόπους του ντόπιου νεοταξισμού. Τα νεοταξικά ερείπια και ο πλουτισμός των τυμβωρύχων του καθεστώτος των ριψάσπιδων είναι δίδυμη γάγγραινα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από εκείνους που πουλάνε τα ελληνικά νησιά και τον γεωφυσικό πλούτο σαν να είναι κτήμα του παππού τους, από εκείνους που συνθηκολογούν με τους βιαστές της γης μας με παλιόχαρτα υποταγής, από αυτούς που διώκουν τους λάτρεις της φυλής μας ως ρατσιστές.

Ως γνήσιοι λάτρεις της Ελληνικής Ράτσας και Φύσης λοιπόν θα φροντίσουμε στη δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα να φυλάσσονται από ειδικά ένοπλα σώματα και μονάδες δασοπυρόσβεσης όλες οι φυσικές εκτάσεις τιμωρώντας παραδειγματικά και εξοντωτικά τους καταστροφείς. Θα εξασφαλίσουμε την φυσική θωράκιση και τον φυσικό πλούτο ενέργειας και αγαθών φέρνοντας τον λαό μας και τη νεολαία του κοντύτερα στην μητέρα ελληνική φύση, αυτό το ανυπέρβλητο δώρο του Θεού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: