ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 24-9-2012.

Οι οικονομικοί και οι συμβατικοί πόλεμοι, η λαθροθηρία και η τρομοκρατία σε βάρος των ελεύθερων τάχα εθνών που άνοιξαν διάπλατα το δρόμο στον σιωνιστικό νεοταξισμό για την οικειοποίηση εξουσιών δίνουν τώρα τη σκυτάλη στους μηχανισμούς ελέγχου της νέας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ολάκερα τα έθνη που έχουν παραδοθεί στην παγκοσμιοποίηση και τον διεθνισμό θα μετατραπούν σε τεράστιες ηλεκτρονικές φυλακές και στρατόπεδα συγκεντρώσεως των πολιτών τους για να προστατευτεί τάχα η εσωτερική ασφάλεια και η ειρήνη. Τα σύνορα καταρρέουν και τον ρόλο της εξουσίας αναλαμβάνει η παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Η μεθοδευμένη ανασφάλεια που διασκορπίστηκε στην οικουμένη δίνει τις απαντήσεις της ακόμα και στους πλέον δύσπιστους. Παντού όπισθεν της δυσωδίας ο διεθνιστικός νεοταξισμός. Δικοί του άνθρωποι οι ηγετίσκοι, δικοί του οι πολιτικοί «αμφισβητίες», δικοί του οι τρομοκράτες και οι βραδυφλεγείς βόμβες με τα ανακατώματα των λαών. Και τώρα που το κουβάρι του κόσμου μαζεύεται με τις διακρατικές συνεργασίες και τις πολιτικές ενοποιήσεις, ξεκινάει ο έλεγχος των μαζών ώστε να δεθούν πιο γερά τα δεσμά των φυλακισμένων και να αποφευχθούν αντιστάσεις και δραπετεύσεις.

Ο έλεγχος αυτός περνάει από τις ηλεκτρονικές κάρτες που θα αντικαταστήσουν ταυτότητες και συναλλαγές, ενώ στον αμέσως επόμενο τόνο στην αρένα του θανάτου εισέρχονται τα ενσωματωμένα βιομετρικά τσιπάκια. Στην πατρίδα μας η ηλεκτρονική διακυβέρνηση έχει αποκτήσει υπουργικό θώκο και θεσμικό χαρτοφυλάκιο. Μαζί με το παραισθησιογόνο της φτώχιας και το ξεπούλημα της Ελλάδος ακολουθεί η φοροκάρτα και η κάρτα του πολίτη με τον ατομικό μας φάκελο, το ιστορικό μας και έναν «μαγικό» αριθμό.

Η συλλογή των στοιχείων μας είναι εύκολη και γρήγορη. Οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις του νέου κράτους που ετοιμάζουν οι δωσίλογοι και η συγκέντρωση των δεδομένων των πολιτών αφορά όλες τις υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών, δημόσιες και ιδιωτικές, οι οποίες υποχρεώνονται να αποστείλουν ονομαστικές καταστάσεις στις κυβερνητικές αρχές. Από τις καταναλωτικές συνήθειες έως και τα προβλήματα υγείας, όλες οι διαδρομές της καθημερινότητας των πολιτών θα αποκτήσουν κοινή θέα στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του παγκόσμιου κέντρου εξουσίας. Ο ατομικός αριθμός μας φυσικά δεν θα είναι ο μόνος. Εκτός από αυτόν τον ορατό θα υπάρχει κι ένας αόρατος που θα είναι κοινός για τους υπηκόους της παγκόσμιας συνύπαρξης αφού αυτός θα αντιπροσωπεύει τη νεοταξική πύλη της βάσης δεδομένων.

Για να πειστούν οι λαοί να σκύψουν το κεφάλι έχουν ήδη βρεθεί οι τρόποι και έχουν ανακοινωθεί. Στην αρχή ακούσαμε ότι οι κάρτες θα είναι προαιρετικές. Μετά μάθαμε ότι τελικά θα είναι τόσο προαιρετικές ώστε όποιος δεν θα τις παραλάβει δεν θα μπορεί να δώσει και να πάρει αμοιβές και αγαθά! Πλήρης επαλήθευση δηλαδή των αποκαλυπτικών προφητειών των Γερόντων της Πίστης μας. Στο μεταξύ οι πληροφορίες που φτάνανε από τις Βρυξέλλες λέγανε καιρό τώρα με επιμονή πως η κατασκευή των ηλεκτρονικών τσιπ έχει περατωθεί. Προορισμός τους το σφράγισμα δεξιού χεριού ή μετώπου προκειμένου να μην μπορεί να το αφαιρέσει ο φέρων. Άλλη μια τρανταχτή απόδειξη των προλεγομένων. Και το επόμενο βήμα πειθαναγκασμού είναι ότι η εφαρμογή της κάρτας θα ξεκινήσει στη Ρωσία ενώ το τσιπάκι θα φορεθεί στις ΗΠΑ το 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iz1I0UBRUK0 !

Είναι σαφές ότι ο διεθνιστικός νεοταξισμός θεωρεί πως από τη στιγμή που οι υποτιθέμενες μεγάλες δυνάμεις μπουν στην τροχιά της βασικής του επιδίωξης, κανείς δεν θα τολμήσει να αντισταθεί. Τα ηλεκτρονικά τσιπ θα έχουν ενσωματωμένο μηχανισμό αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων και μια κάψουλα με χημική ουσία. Βήματα και σκέψεις θα είναι άμεσα ανιχνεύσιμες και αναγνωστέες. Όποιος ξεστρατίζει θα διαγράφεται με βιολογικό τρόπο. Η χημική ουσία θα πλημμυρίζει τον οργανισμό του και θα τον τελειώνει. Όσοι δηλαδή μπαίνουν στην ηλεκτρονική φυλακή δεν θα έχουν διέξοδο διαφυγής και όσοι δεν θα μπαίνουν θα στερηθούν των στοιχειωδών αγαθών.

Η μεγάλη αναμέτρηση έχει ξεκινήσει και τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα είναι ξεκαθαρισμένα. Από την μια πλευρά του λόφου βρίσκονται οι δυνάμεις της Πίστης στο Έθνος και από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι πρόθυμοι και ενσυνείδητοι υποστηρικτές του νεοταξικού φακελώματος και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Στις επάλξεις του Ελληνικού Έθνους έχουν παραταχθεί ως Στρατιώτες του Θεού και της Πατρίδος οι Εθνικιστές που υπηρετούν τον μαχόμενο λαό μας.

Ο λαός μας δίδει την εντολή και εμείς ακολουθούμε την φωνή της εθνικής συνειδήσεως που βοά να δικαιώσουμε τις θυσίες των αγωνιστών της Φυλής που έχυσαν το αίμα τους για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. Το πράττουμε άλλωστε από το λυκαυγές της ανθρωπότητας. Υπέρ Βωμών και Εστιών. Απέναντί μας έχουμε τους εκφραστές της πολιτικής «ορθότητας» και της «προόδου» μαζί με τον ξένο ψευτοσύμμαχο και επιβήτορα.

Τα μεγάλα έθνη δείχνουν το ανάστημά τους πρωτίστως στην ψυχή και εν συνεχεία στην αποφασιστικότητα. Η μόνη ασφαλή οδός είναι η παραμονή στις αγκάλες του Έθνους και η ανόρθωση λαβάρων και παρακαταθηκών δίκην πύρινης ρομφαίας. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δίδει Όρκο Ιερό σε Θεό και λαό πως η δική μας Πολιτεία θα κραταιωθεί με πυλώνα ακατάβλητο τις Αξίες της Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  



Δεν υπάρχουν σχόλια: