ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣΑΘΗΝΑ 18-9-2012.

Ανακατάληψη των πόλεων και των χωριών μας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης αναφωνούσε πως γύρευε η ελαφροδεξιά της πατρίδος μας και για αξιοπρέπεια έναντι της τρόικας μας μίλαγε η ροζ αριστερά του νέου «σοσιαλισμού». Εθνική κυριαρχία κράζανε αμφότεροι πως θα αποκαταστήσουν σε μια Ελλάδα που στενάζει. Για να αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός καθώς οι κράχτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, τέλειοι κατοχικοί δωσίλογοι, αφήνουν ασύδοτους τους λαθρομετανάστες να καταλαμβάνουν πανεπιστήμια και να ερίζουν μέσα στις πόλεις μας μιλώντας για έδαφος που τους ανήκει. Την ίδια στιγμή οι τοκογλύφοι του νεοταξισμού ζητούν περισσότερο αίμα, φόρους και απολύσεις.

Το ελληνόφωνο γκουβέρνο κυνηγάει τους Έλληνες Εθνικιστές γιατί εφαρμόζουν τον υπέρτατο νόμο της Φυλής που λέει πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες κι όχι στους λαθροεισβολείς που παρασιτοζωούν και εγκληματούν. Το ψευτορωμέϊκο στηρίζει τους λαθροεισβολείς και κάθε ξένη ακρίδα που έχει κουλουριαστεί σαν το φίδι μες στα πόδια μας γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο εξυπηρετείται το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος που έχει εξυφάνει η αράχνη της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Τα παρασιτικά όντα άλλωστε συνεννοούνται μια χαρά μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν έχουμε από την μια πλευρά την λεγόμενη αντιρατσιστική ανεκτικότητα που οδηγεί στον πολυπολιτισμό όταν από την άλλη με την «ανακάλυψη» των ψευτομειονοτήτων μεθοδεύεται ο ακρωτηριασμός μας στον ελληνικό βορρά.

Στην ίδια ακριβώς συνάφεια αλλοιώσεως της εθνικής μας κυριαρχίας κινούνται οι επιταχυνόμενες κινήσεις διεκδίκησης ελληνικής γης από τα γειτονικά μορφώματα του νεοταξισμού. Οι πράκτορες της αλβανικής, της σκοπιανής και της τουρκικής προπαγάνδας βρίσκουν γόνιμο έδαφος εκμεταλλευόμενοι την ελληνική απραξία και συνθηκολόγηση για να γυρέψουν πρόσθετα δικαιώματα που παραπέμπουν ευθέως στην ανάδειξη εθνικών μειονοτήτων. Αιτούνται αποκατάσταση των υποτιθέμενων αδικουμένων σε γλώσσα και σχολεία, στήνουν φιέστες και γιάφκες ανθελληνικές, περνούν πανελεύθερα όπλα στο έδαφός μας, μας επιδεικνύουν τις σημαίες τους και καίνε τις δικές μας. Διευκολύνονται άλλωστε σ’ αυτές τις εχθρικές επιθετικές κινήσεις από την καθεστωτική προπαγάνδα με τις λυκοφιλίες, τους «καλλιτεχνικούς» επαίνους στους κατακτητές μας, τη διαστρέβλωση της ιστορίας μας.

Η Αριστερά έχει ουσιαστικά αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας από κοινού με τους εκφραστές της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας, καθοδηγώντας τα βήματα της φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς. Μαρξιστές και καπιταλιστές άλλωστε προέρχονται από την ίδια διεθνιστική μήτρα. Βλέπουμε λοιπόν τους σοσιαλδημοκράτες συριζαίους και λοιπούς «συντρόφους» να επιτυγχάνουν την πλήρη αποδοχή του μισελληνικού και παράνομου φαινομένου της λαθρομετανάστευσης ως φυσιολογικής τάχα εξέλιξης και να απαιτούν τη δίωξη των Ελλήνων που αντιδρούν διεκδικώντας πατρίδα και εργασία. Έχουν φροντίσει άλλωστε να συναντηθούν με όλα τα «περιούσια» κέντρα αποφάσεων είτε κρυφά είτε φανερά. Οι κυβερνητικοί διαχειριστές ακολουθούν πειθήνια και προσυμφωνημένα.

Την ίδια ακριβώς στιγμή τα διεθνή αφεντικά και οι «διασώστες» εκ του «χρέους» μάς ωθούν στην οικονομική λαιμητόμο και τον διεθνή διασυρμό. Κυβέρνηση και ψευτοαντιπολίτευση σπρώχνουν εσκεμμένα την χρονική ανακοίνωση των νέων οικονομικών μέτρων προκειμένου να γονατίσει η πατρίδα μας κι άλλο δια της αδράνειας. Όμως παράλληλα οι φωνές περί συνεκμετάλλευσης του πλούτου και συγκυριαρχίας με τους προσωρινούς γείτονες Τούρκους, με τα άλλα νεοταξικά μορφώματα και τη μερίδα του λέοντος ανά χείρας των δυνατών της οικουμένης ενισχύονται. Είναι το ίδιο ακριβώς σκηνικό που παρατηρούμε όταν ύαινες και όρνεα περιμένουν να αποκάμει το πτώμα.

Το σχέδιο Εφιαλτών και Βαρβάρων δεν πρόκειται να περάσει. Η εθνική αντεπίθεση των Ελλήνων ξεκίνησε και δεν σταματάει με τίποτα. Στόχος απαρέγκλιτος είναι η απελευθέρωση της πατρίδος μας και η δημιουργία ενός ισχυρού εθνικού και λαϊκού κράτους. Θέλουμε την Νίκη του ελληνικού λαού με την εγκαθίδρυση ενός επαναστατικού εθνικιστικού καθεστώτος. Τους πειράζει η ανατολή ενός γνήσιου και καθαρόαιμου ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού που κατευθύνεται από τα πηγαία νάματα της πρωτογενούς ελληνικής σκέψης και ενέργειας των προγόνων μας. Περαστικά τους. Η εθνοφυλετική αλληλεγγύη του λαού και η ελευθερία της Πατρίδος θα συνεχιστούν και θα καρποφορήσουν.

Η Ελλάς δεν είναι ούτε πολυφυλετικός χώρος ούτε βιλαέτι κανενός κατακτητή. Είναι Έθνος κυρίαρχων Ελλήνων που είναι γεννημένοι να σκορπίζουν εκτυφλωτικό πολιτισμικό φως και να κατακτούν. Στην Πατρίδα μας κατοικούν μονάχα Έλληνες. Γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί γιατί έχουμε ανοικτά τα μάτια και την καρδιά μας. Είναι ξεκάθαρο ότι το πολιτικό σκηνικό ανασκευάζεται. Από την μια πλευρά του λόφου έχουμε τις υποταγμένες στην παγκοσμιοποίηση πολιτικές «δυνάμεις» που συμπτύσσουν με σταθερό βήμα το ενιαίο μέτωπο της Διεθνιστικής Αριστεράς. Και ακριβώς απέναντι με παράστημα αγέρωχο ελληνικό και βλέμμα κοφτερό βρίσκονται οι Πολεμιστές της Ελληνικής Φυλής, οι Εθνικοκοινωνιστές υπέρμαχοι της Εθνικής Μεγαλοσύνης, της Κοινωνικής Συνοχής και της Λαϊκής Προόδου.

Εθνικιστές εναντίον εθνομηδενιστών και Έλληνες εναντίον ανθελλήνων. Ιδού λοιπόν η αληθής αντιπαράθεση. Εντολείς του Εθνικιστικού Κινήματος και φάλαγγα ανίκητη είναι ο λαός που μας γέννησε και η φυλετική ψυχή των προγόνων μας. Εχθροί μας είναι οι εθνικά αναίσθητοι και οι λαθρεπιβάτες γυρολόγοι του νεοταξισμού. Ο δικός μας σοσιαλισμός είναι εθνικός και ελληνικός. Τα αγαθά και τους ανθρώπους μας δεν τα μοιραζόμαστε και δεν τα χαρίζουμε. Θωρακίζουμε την εθνική ασφάλεια, δίδουμε εργασία στους Έλληνες και μεγαλώνουμε την Πατρίδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια: