ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ



ΑΘΗΝΑ 13-9-2012.

Οι μετακινήσεις πληθυσμών και η λαθρομετανάστευση στο καθεστώς υποταγμένων συνειδήσεων και διεθνών τοκογλύφων συνιστούν μέγιστη απειλή. Υπάρχουν πολλά μισελληνικά συμφέροντα που επιζητούν να αφήσουμε την Πατρίδα μας στα γαμψά νύχια της Παγκοσμιοποίησης. Γνωρίζουν όμως πολύ καλά ότι δεν σκοπεύουμε να φύγουμε από τον τόπο μας δίδοντας χώρο σε μια εθνική αιμορραγία. Και έτσι εκμεταλλεύονται στο έπακρο το σκόπιμο κενό της ανύπαρκτης εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής σε συνδυασμό με τις διεθνείς συμφωνίες που έχουν επιτρέψει οι πολιτικάντηδες να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε χωματερή γυρολόγων και ανθελλήνων.

Ταυτόχρονα και κατά ένα παρανοϊκό πλην προσχεδιασμένο τρόπο η μετανάστευση έχει παύσει να αντιμετωπίζεται ως μια εθνική αιμορραγία αλλά ως έπαινος και ως τρόπος επίδειξης ενός ψεύτικου κρατικού ανθρωπισμού. Δεν αντιμετωπίζεται ως αρνητικό αλλά ως θετικό σημείο αναφοράς στα πλαίσια του πολυφυλετικού και πολυπολιτισμικού κράτους τερατογένεσης της παγκοσμιοποίησης. Οι πόλεμοι, οι κοινωνικές αναταραχές και η φτωχοποίηση των μαζών που οι παγκόσμιοι ψευτοσύμμαχοι, ψευτοσωτήρες και εξουσιαστές έχουν σπείρει στα εθνικά κράτη έχουν σχηματίσει μια εγκληματική φάμπρικα που ενισχύει τις μετακινήσεις πληθυσμών με αιχμή του δόρατος τη λαθρομετανάστευση.

Είναι φανερό πως οι προσωρινά ισχυροί του σιωνιστικού νεοταξισμού επιδιώκουν τη συρρίκνωση του λαού και τη λεηλάτηση του έθνους με την μεθοδευμένη κοινωνική έκρηξη και την νόθευση της εθνοφυλετικής συνοχής. Η κατάρρευση της εγχώριας αγοράς εργασίας και η συνεχόμενη παράνομη διακίνηση πληθυσμών δεν έχουν καμία λογική συνάφεια την ίδια ακριβώς ώρα που η ξένη εγκληματικότητα και οι απειλές που υφίσταται η Ελλάς από τα γειτονικά κρατικά μορφώματα του νεοταξισμού γνωρίζουν αμείωτη έξαρση.

Η επάνδρωση άλλωστε στην Ελληνική Αστυνομία ειδικού σώματος με βαρύ οπλισμό αποδεικνύει πως ακόμη κι αυτή η μεθυσμένη πολιτεία που καμώνεται το κράτος γνωρίζει ότι οι κίνδυνοι για την εσωτερική μας ασφάλεια μεγιστοποιούνται. Αδιαφορεί όμως κοιτώντας μονάχα το σαθρό κουφάρι της. Η δε Συνθήκη του Δουβλίνου στη νέα του έκδοση δεν μας απαλλάσσει από το πρόβλημα της αποθήκευσης λαθροεισβολέων όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι φορείς του προβλήματος ηγετίσκοι.

Από τη μια πλευρά του λόφου λοιπόν έχουμε τις επεκτατικές βλέψεις και τις ισλαμικές ανοίξεις των παρασίτων της οικουμένης που μας τροφοδοτούν με ανθρώπινες βόμβες που έχουν αποβάλλει οι χώρες τους και από την άλλη πλευρά του λόφου έχουμε την πλήρη αποσύνδεση της μετανάστευσης από την παραγωγική διαδικασία του κράτους. Το φαινόμενο δεν εξετάζεται από την πραγματική σκοπιά της γάγγραινας που συνιστά η απολύτως κατευθυνόμενη και σκοπούμενη έλλειψη εγχώριας παραγωγικότητας και επάρκειας εργασιακών θέσεων Ελλήνων. Η Πολιτεία των προσκυνημένων δεν ενοχλείται καν με την κάλυψη των ελάχιστων κενών από λαθρομετανάστες όταν οι δικοί μας άνθρωποι πεινάνε. Αρνείται να παραδεχτεί πως σπρώχνει τους Έλληνες στη φυγή από τη γη τους ένεκα της δικής της αποτυχίας και συστημικής αβελτηρίας προς τα διεθνή αφεντικά.

Έχουν επιτρέψει λοιπόν οι ταγοί του διεθνισμού σε συμπολίτευση και αριστερή ψευτοαντιπολίτευση την μετατροπή της ψευδεπίγραφης «μετανάστευσης» σε εστία υποκινούμενης κοινωνικής αναταραχής υπάνθρωπων που μας απειλούν και αφαιρούν ζωές Ελλήνων. Οι δε νόμοι τους υποθάλπουν την παραμονή των ήδη υπαρχόντων λαθρομεταναστών και εξάπτουν την κλήση νέων με τα εθνικά μας σύνορα ουσιαστικά αφύλακτα με άνωθεν εντολές. Τι κι αν σε όλους αυτούς διάφοροι διεθνείς και εγχώριοι οργανισμοί αναγνωρίζουν εθνικές μειονότητες και δήθεν πρόσφυγες που δικαιούνται άσυλο. Τι κι αν η Τουρκία ψάχνει αφορμές να εισβάλλει πουλώντας προστασία. Τι κι αν οι Έλληνες λιμοκτονούν για να πουλάνε κάποιοι τον γεωφυσικό πλούτο και τα νησιά μας.

Οι σκοτεινές σκιές της ζωής μας θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Μας θέλουν κυνηγημένους και νομάδες της υφηλίου για το χατίρι των θησαυροφυλάκων της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Κι όμως η λογική λέει ότι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες μια πραγματική Εθνική Πολιτεία θα θωράκιζε το κράτος και την κοινωνία με κριτήριο την εθνική και φυλετική συνοχή, θα έδιωχνε τα ξένα σώματα με τις υποστηρικτικές τάχα γραβάτες και τις εποικιστικές τάσεις, θα αξιοποιούσε τους εθνικούς πόρους και θα έβρισκε καινούργιους πόρους και εδάφη για να φέρει κοντά της τους ξενιτεμένους Έλληνες, θα εκμηδένιζε τη φτιαχτή κρίση με το πάθος της ακμάζουσας ελληνικής ομογένειας.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό δεν υπάρχουν «οικονομικοί μετανάστες» στην Ελλάδα αλλά λαθρομετανάστες που αξιοποιούν οι εχθροί μας και ως εκ τούτου θα απελαθούν άπαντες. Η θανατική ποινή για τους φονιάδες Ελλήνων θα επανέλθει και τα σύνορα θα φυλαχθούν από ειδικά σώματα της Αστυνομίας και τον Στρατό με τις νάρκες φύλαξης συνόρων να επανατοποθετούνται.

Για το ζήτημα της εσωτερικής μετανάστευσης το Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς θα αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα της εγχώριας παραγωγής και του γεωφυσικού μας πλούτου δημιουργώντας θέσεις εργασίας που θα αποκαταστήσουν πλήρως τις ανάγκες του εγχώριου πληθυσμού και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την σταδιακή επιστροφή των ξενιτεμένων Ελλήνων στην Μητροπολιτική Ελλάδα. Οι εξωτερικές επενδυτικές δραστηριότητες που θα εισρεύσουν στην ελληνική αγορά θα προέλθουν κατά απόλυτη προτεραιότητα από Ομογενείς μας Επιχειρηματίες. Η δε εθνική στρατηγική και συμμαχική πολιτική θα φροντίσει να εξαλείψει τους κινδύνους στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες. Η Εθνικιστική Ελλάς θα σκεπάσει με ασφάλεια τα παιδιά της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: