ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΓΙΝΟΥ ΘΕΡΙΟ



ΑΘΗΝΑ 27-9-2012.

Η εγκατάλειψη των τυχών του ελληνικού έθνους στα χέρια μισοκακόμοιρων τάχα ραγιάδων και ξένων αρπακτικών όρνεων προσβάλλει βάναυσα την Τιμή του Ελληνισμού μας. Οι μεν μισοκακόμοιροι στην πραγματικότητα σπεύδουν ασμένως να υπηρετήσουν τις μιαρές υπάρξεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης προσποιούμενοι πως ερίζουν μεταξύ τους ως δεινοί γραικύλοι και υποκριτές πολιτικάντηδες. Τα δε όρνεα του διεθνιστικού νεοταξισμού δεν μπορείς να τα δέχεσαι σαν συζητητές και κατευθυντήριους νόες κάνοντας το αναψοκοκκινισμένο μαθητούδι παρά να τους συντρίψεις την κεφαλή όπως συμβαίνει με όλους τους εισβολείς που μας έχουν ζητήσει έως σήμερα έδαφος ελληνικό.

Το ελληνικό ήθος και η υπέρτατη εντολή υπεροχής της φυλής επιβάλλουν για την Τιμή μας να γινόμαστε θεριά και μάλιστα ανήμερα. Να χιμούμε στην φλόγα του πολέμου και να κατακαίμε τους εχθρούς μας είτε φορούν λεοντή προβάτου είτε φορούν λεοντή λύκου. Να γινόμαστε εκ κατακλείδι οι ίδιοι λύκοι ελληνικοί και να κατασπαράζουμε τον θρασύ ανθέλληνα. Σήμερα όμως έχουμε αφεθεί να σπαρασσόμαστε από τους ανθέλληνες που έχουν εισχωρήσει μέσα στο Κάστρο του Ελληνισμού βρωμίζοντας το. Οι απεσταλμένοι του νεοταξισμού και οι δωσίλογοι αγριεύουν με το μαχαίρι ανά χείρας και ο λαός μας γρυλίζει προσπαθώντας να αφήσει τη θέση του σφαγίου όταν ο πάτος της πρόκλησης είναι βαθύς.

Όταν βλέπουμε τους νέους μπραίμηδες της λαθρομετανάστευσης να καίνε φυλακές, μαγαζιά και αυτοκίνητα προκειμένου λέει να υπερασπιστούν την προσβεβλημένη τιμή του «προφήτη» τους Μωάμεθ και μας λένε πως θα γίνουν πολλοί για να κάψουν τις εκκλησίες και εμάς τους ίδιους, είναι δυνατόν να μας μιλάνε για «φιλήσυχους» και «κακόμοιρους μετανάστες» και εμείς να τους ακούμε; Να δεχόμαστε τις αντιρατσιστικές μομφές και τα ενοχικά μαλώματα σε βάρος των Ελλήνων από «προοδευτικούς» και «συντηρητικούς» προδότες και εμείς να σκύβουμε το κεφάλι ή να ψάχνουμε μέσα στο συρφετό της λαίλαπας ποιος είναι ο καλός τάχα συστημικός και ποιος ο αδικημένος λαθροεισβολέας; Όταν σου γυρεύουν πατρίδα, σπίτι και ψυχή, εσύ Έλληνα μπαίνεις στο μολυσμένο οικόπεδό σου, ξεριζώνεις τα παράσιτα και το καθαρίζεις!

Όταν αλωνίζει το ανθελληνικό κτήνος στα στρατόπεδα και σου κανονίζει άμυνα και στρατιωτικό εξοπλισμό, τότε η προδοσία λαμβάνει το πρόσωπο του μαζοχισμού. Τότε όχι απλώς δεν είσαι θεριό, αλλά είσαι ένα τιποτένιο σκουπίδι. Όταν μάλιστα γραικύλοι θεσμικοί, τοπικοί και πολιτειακοί παράγοντες, σου απαγορεύουν να οχυρώσεις την πατρίδα σου για να μην πειραχθεί τάχα το περιβάλλον, τότε οι θεσμοί σου θέλουν κρέμασμα. Δεν είναι δυνατόν να μας σπρώχνουν στον πόλεμο οι προσωρινοί δυνατοί και οι προσωρινοί «γείτονες» και εμείς να κρατούμε ξεδοντιασμένο τον Ελληνικό Στρατό που θα έπρεπε ήδη να έχει καθαρίσει τις γειτονιές και να ετοιμάζεται για τα ξωμερίτικα μαντρόσκυλα του Συστήματος. Δεν είναι καν δυνατόν να χάνουμε ακόμη Έλληνες από την φτώχια και την πείνα όταν τα συσσίτια Ελλήνων ανθούν.

Έλληνα για την Τιμή σου γίνου θεριό και σήκω επάνω. Πάρε σπάθη φοβερή και πέτα έξω από την ιερή σου γη τους τυράννους. Άνοιξε τον Καιάδα για κείνους που δεν πειθαρχούν και θέλουν να παραμείνουν για να σου φάνε τις σάρκες. Ο πολιτικαντισμός είναι σκέτη κατάρα και δεν έχει καμία διαφορά από τον βάρβαρο που σε μισεί. Τουναντίον, είναι τσιράκι δικό του και πιστό, άπιστο στη φάρα την ελληνική. Ο Ελληνικός Εθνικισμός από αιώνων είναι ο φυσικός ασκητής της Ελληνικής Ιδέας και ο πηγαίος πολεμιστής του Έθνους και του λαού μας. Στρατιώτης πιστός στη δική μας φάρα. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν αποδέχεται ελεγκτές και στρατούς κατοχής.

Ελεγκτής της οικουμένης και κατακτητής εξουσίας δικαίου είναι μονάχα ο Ελληνισμός. Ο Ελληνισμός που βρίσκεται μέσα στο Κάστρο της Φυλής που πρέπει να γίνει Κράτος σωστό και ο Ελληνισμός που βρίσκεται σε σκληρή μοίρα εγκατάλειψης εκτός των τειχών. Η Ελληνική Διοίκηση, Γλώσσα και Πίστη πρέπει να απλωθούν όπου χτυπά ελληνική καρδιά. Όμως οι πρόθυμοι ελληνόφωνοι επιστάτες του διεθνιστικού νεοταξισμού μας θέλουν αφομοιωμένους και αλλοτριωμένους κοσμοπολίτες της κακιάς ώρας σε έναν ψεύτικο κοσμοπολιτισμό δίχως εθνική ταυτότητα και προορισμό. Όμως αν αφεθούμε περαιτέρω στην εκποίηση της φυλετικής μας περιουσίας που ξεκινά πρωτίστως από την ιδιοπροσωπία και την αυτοσυνειδησία σε προσωπικότητα και ιστορία, τότε το κεφάλι που τώρα σκύβει θα πέσει κατάχαμα.

Η επανάσταση που κάνανε οι πρόγονοί μας για λευτεριά και αξιοπρέπεια ενάντια στους πρόγονους των τωρινών τυράννων δεν έχει κοπάσει. Το χρέος της Τιμής πέρασε στα χέρια τα δικά μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η οργή να εφαρμοσθεί με σχέδιο εθνικό. Το ελληνικό θεριό πρέπει ταυτόχρονα να τινάξει το ζυγό και να γυρέψει το πρώτο σκαλί της κοινωνίας των ελεύθερων εθνών. Αυτό είναι έργο που μπορεί να το πετύχει σε όλα του τα στάδια το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Όμως οι μισερές υπάρξεις θα επανακάμψουν. Κι αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Πράμα που σημαίνει πως το δικό μας το θεριό πρέπει να κατασπαράξει το μισελληνικό κτήνος όπου το βρει. Και προδότες να μην αφήσει. Και δεν θα αφήσει κανέναν ανθέλληνα. Τότε με ενωμένο λαό και προίκα γης και ψυχής θα σταθούμε λεύτεροι και πρωταφέντες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  



Δεν υπάρχουν σχόλια: