ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ



ΑΘΗΝΑ 20-9-2012.

Το πολίτευμα μιας χώρας αποτελεί υπό φυσιολογικές συνθήκες το σύστημα των κανόνων και των θεσμών πολιτικής διοικήσεως προς την κατεύθυνση της εξασφαλίσεως του εθνικού συμφέροντος και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία οφείλουν να διασφαλίζουν την εθνική κυριαρχία μέσα από την αξιοποίηση των γεωπολιτικών πλεονεκτημάτων και των λαϊκών ικανοτήτων επ’ ωφελεία ισχυροποιήσεως της εθνικής κοινότητας κατά αποκλειστικότητα. Παράλληλα οφείλουν να επανδρώνουν τους θεσμούς του κράτους με τους πλέον έντιμους, εργατικούς και πατριώτες εκ των πολιτών παρέχοντας με τα ίδια ακριβώς κριτήρια στο λαό παιδεία, υγεία, εργασία, ασφάλεια και διαφύλαξη της εθνοφυλετικής συνοχής.

Το συγκεκριμένο πρότυπο Ελληνικής Πολιτείας δύναται να επικαλείται την εθνική της συνείδηση και τη λαϊκή νομιμοποίηση. Η αποδοχή ενός πολιτεύματος από την λαϊκή κοινότητα ως νόμιμο και βέλτιστο δεν επιτυγχάνεται με την προβολή ή και το πρόσχημα της παροχής ψήφου ως δείγμα τάχα εκφράσεως των πολιτών και σεβασμού ρητορικού της πλειοψηφίας. Το ιδανικό πολίτευμα είναι εκείνο που οι φορείς και οι θεσμοί του πηγάζουν άμεσα από το λαό, αφουγκράζονται σε όλη τη διάρκεια του πολιτικού βίου τα αισθήματα και τα αιτήματά του, ενώ παράλληλα υπηρετεί το έθνος επιζητώντας διαρκώς τη βελτίωση της θέσης του μεταξύ των ισχυρών.

Υπό αυτές τις ιδεατές συνθήκες για τον Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή το σύστημα της πολιτικής διοίκησης είναι το Σώμα των Αρίστων Πολιτών της Φυλής και το ύπατο κοινοβούλιο, το ανώτατο όργανο που βούλεται προς το κοινό καλό είναι το σύνολο του ελληνικού λαού. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται και τα μέτρα που εφαρμόζονται για την επίτευξη του κοινού σκοπού ακολουθούνται από το σύνολο του λαού δίχως διασπαστικές κινήσεις σε βάρος του έθνους και διχαστικές τάσεις σε βάρος του λαού. Ουδεμία διαπραγμάτευση τελείται με προδοτικές κινήσεις και ξένα συμφέροντα.

Αν παρατηρηθεί η παραμικρή παρασπονδία ή παρέκκλιση εκ των αρχών και κατευθύνσεων της Ιδεατής Ελληνικής Πολιτείας, τότε ο Εθνικιστής υποχρεούται εκ του Ιερού Όρκου ενώπιον Θεού και Ελλάδος να πολιτευτεί ενώπιον του βλαβερού πολιτεύματος με αποκλειστικό σκοπό την αντικατάσταση αυτού και την επιβολή της Ελληνικής Ιδέας. Το δικό μας πολιτικό σύστημα δεν φκιασιδώνεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα, δεν προικοδοτείται με άδηλους χρηματικούς πόρους και δεν κλειδώνει τον λαό κάθε κυβερνητική θητεία σε μια κάλπη για να λεηλατηθεί η πατρίδα από ξένους εντολείς και ξενόδουλα δουλικά. Τα ΜΜΕ, οι μίζες και οι νεοταξικές εντολές είναι για την κοινοβουλευτική δημοκρατία του ψευτορωμέϊκου. Ο Έλληνας Εθνικιστής είτε βρίσκεται εκτός είτε βρίσκεται εντός του κοινοβουλίου είναι αντικοινοβουλευτικός και κατακτητής της εξουσίας χάριν του κυρίαρχου ελληνικού λαού και μόνον.

Είναι μάταιο να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το κοινοβούλιο και είναι παντελώς αδύνατον να μεταβάλλει αυτό εμάς. Το χρήμα, ο διαμεσολαβητής και οι διαχειριστές του κοινοβουλευτικού συστήματος θα εξακολουθήσουν να δίδουν αναφορά στην κεντρική εξουσία που βρίσκεται εκτός των συνόρων διατηρώντας στην πατρίδα μας μονάχα ένα ψωραλέο και πειθήνιο υποκατάστημα της παγκόσμιας εξουσίας. Τα κάλλη και τα χαρίσματα της Ελλάδος θα γεμίζουν τα θησαυροφυλάκια των προσωρινών ισχυρών και ο λαός θα εξακολουθήσει να βιώνει τη ζωή του δήθεν ελεύθερου ραγιά, αποστεωμένος και ξένος μες στην ίδια την πατρίδα του. Αυτήν την ψεύτικη Ελλάδα θα την αλλάξουμε επιβάλλοντας τη θέληση των Ελλήνων και την αποστολή της Ελλάδος ακόμη και μέσα από τον «ναό της δημοκρατίας» αποδίδοντας τις βουλές της Φυλής στην ίδια τη Φυλή.

Ο Επαναστάτης και Αντικοινοβουλευτικός Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής θα υποτάξει το χρήμα αφαιρώντας τη δύναμη επηρεασμού της εξουσίας από τους υπηρέτες του κατοχικού καθεστώτος και τους εμποράκους του διεθνιστικού νεοταξισμού. Στη θέση των δοτών εξαρτήσεων θα παραχθεί έργο για την ανόρθωση ενός δυνατού κράτους ικανού να θρέψει το λαό δια των δικών του χεριών και να σταθεί διεθνώς ανταγωνιστικό επικρατώντας πολιτισμικά και γεωπολιτικά.

Αντί της υπάρξεως διαμεσολαβητών η νομοθετική εξουσία θα στερεώσει θεσμικά και θα οχυρώσει νομικά το κράτος δικαίου και εθνικής ανεξαρτησίας στα χέρια των έντιμων και πατριωτών Ελλήνων μέσα από την εκκαθάριση της σήψης των υποστηρικτών πάσης μορφής διεθνισμού και την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας. Και στη θέση των κατευθυνόμενων διαχειριστών η εθνικιστική εκτελεστική εξουσία των Αρίστων Ελλήνων θα μετουσιώσει την εντολή απευθείας από τον ελληνικό λαό για τον σχηματισμό μιας Εθνικής και Λαϊκής Πολιτείας αρχόντων και αρχόμενων που θα δίδουν αναφορά μονάχα σε σημαία ελληνική.

Ο Έλλην Εθνικιστής δεν διαθέτει την παραμικρή ανοχή στους πράκτορες των ανθελληνικών συμφερόντων που γυροφέρνουν την οικονομική ή την στρατιωτική ασφάλεια του ελληνικού έθνους. Δεν συνδιαλέγεται με τους αρνητές του πατριωτισμού των Ελλήνων και δεν στρέφεται εναντίον Ελλήνων όπως πράττουν οι κοινοβουλευτικοί λούστροι του σιωνιστικού νεοταξισμού. Στην δική μας Εθνικοκοινωνική Πολιτεία το Πολίτευμα της Εθνικιστικής Αριστοκρατίας στήνει στα έξι βήματα όποιον γυρέψει κυριαρχία και όποιον απειλήσει την ασφάλεια του λαού ξεκινώντας από τον προδότη και καταλήγοντας στον εισβολέα.

Τα δικά μας Συμβουλευτικά Σώματα εκλέγονται αμέσως από τις τοπικές κοινωνίες και ο Ελληνικός Στρατός κατέχει κορυφαία πολιτειακή θέση. Παραμένουμε αντικοινοβουλευτικοί γιατί είμαστε ταγμένοι στο δικό μας «κοινοβούλιο», την Φυλή και την Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

    











Δεν υπάρχουν σχόλια: