ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΠΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ



ΑΘΗΝΑ 16-9-2012.

Έχουν περάσει 68 χρόνια από τον μαύρο Σεπτέμβρη του 1944 όταν οι ορδές του αρχισφαγέα και αρχικομμουνιστή Βελουχιώτη σφαγιάσανε στον Μελιγαλά χιλιάδες Έλληνες Πατριώτες γιατί θέλησαν να παραμείνουν εδραίοι στην εθνική τους ταυτότητα. Έλληνες υπερασπιστές της γης των πατέρων τους. Ειπώθηκαν πολλά στο διάβα της ιστορίας από διάφορους σχετικούς και άσχετους. Η μαρξιστική χούντα που λυμαίνεται πνευματικά και ιδεολογικά τον τόπο είπε πως οι εκτελεσθέντες ήταν τάχα προδότες του ελληνικού λαού και πως ό,τι συνέβη ήταν απλώς αντίποινα.

Ξεράσματα και εμέσματα τα λεγόμενα των προδοτών και δωσίλογων της Αριστεράς που δολοφονούσαν Έλληνες με κονσερβοκούτια και λόγχες, με βιασμούς και στραγγαλισμούς, με πετάγματα στον ομαδικό τάφο της Πηγάδας του μεγάλου σπαραγμού ακόμη και ζωντανών ή ημιθανών συμπατριωτών μας, που ξεκοιλιάζανε ακόμη και εγκύους. Σφαγιάστηκαν ακόμη και τραυματίες που ευρίσκοντο στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι προδότες κατέβασαν την ελληνική σημαία και έβαλαν στη θέση της το κόκκινο πανί τους. Οι κομμουνιστοσυμμορίτες θέλανε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Τα Τάγματα Εθνικής Ασφαλείας και οι μαχητές της Βασιλικής Χωροφυλακής στον αντίποδα όπως και οι αντιστασιακοί της Εθνικής Οργάνωσης Χ υπήρξαν Πατριώτες και Εθνικιστές Έλληνες που πολέμησαν στο πλευρό των Γνήσιων και Γενναίων Ελλήνων, απλού, καθημερινού και μαχόμενου λαού, για να αποτραπεί το ανθελληνικό σχέδιο εξανδραποδισμού της ελληνικής ενδοχώρας και της υπαίθρου όταν στα βόρεια επιχειρείτο αντιστοίχως ο εθνικός μας ακρωτηριασμός. Το σχέδιο συνεχίζεται έως τις μέρες μας με μοντέρνους τρόπους από τοκογλύφους, πολιτικάντηδες και επίγονους των κομμουνιστοσυμμοριτών τάχα λαϊκών προστατών, άπαντες τέκνα του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Εμείς παραμένουμε ισοβίως Εθνικοκοινωνιστές, Φυλετιστές και Φρουροί της Εθνικής Ασφαλείας του Ελληνικού Έθνους. Νοιαζόμαστε αποκλειστικώς για Ελεύθερους Έλληνες και Μεγάλη Ελλάδα. Αποδίδουμε Φόρο Τιμής στους Εθνομάρτυρες του Μελιγαλά κλίνοντας ευλαβικά γόνυ και Σημαίες της Φυλής μας και υποσχόμεθα πως αυτή η Γη Μαρτύρων και Ηρώων θα γίνει εκ νέου αληθινά ελληνική με τις ενέργειες του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος γιατί το Τίμιο Αίμα των Ηρώων κατευθύνει το νου και τις πράξεις μας. Ενάντια σ’ ένα ψευτορωμέϊκο που από το 1974 και εντεύθεν απουσιάζει από την απόδοση Τιμών συναγελαζόμενο με τους εχθρούς Πατρίδος και Λαού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: