ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ



ΑΘΗΝΑ 8-9-2012.

Το ανθελληνικό καθεστώς μάς οδηγεί σε μονοπάτια ανείπωτου πόνου υλοποιώντας τις εντολές του νεοταξισμού. Η βεβήλωση και η ύβρις σε βάρος της ιστορίας και της εθνικής μνήμης, η ανεμπόδιστη προέλαση των μισελλήνων προβοκατόρων και εισβολέων σε έδαφος ελληνικό και η εξαθλίωση των Ελλήνων είναι ενέργειες που οδηγούν μεθοδευμένα και προσχεδιασμένα στην εξόντωση του Ελληνισμού. Στο χέρι το δικό μας είναι να απαντήσουμε πως δεν είμαστε οι τελευταίοι ραγιάδες της γης αλλά Μπροστάρηδες Έλληνες Επαναστάτες, άξιοι διάδοχοι των δημιουργών πολιτισμών και των αγωνιστών της ελευθερίας.

Εκείνοι που απαγόρεψαν από μια Ελληνίδα να φωτογραφηθεί με την ελληνική σημαία στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως πρέπει να μας απαντήσουν αν τέτοιου είδους ενέργειες έχουν συμφωνηθεί με τους διεθνείς τοκογλύφους αφού πρέπει να μάθουμε τελικά αν έχουν εκχωρηθεί  τα μνημεία του Ελληνισμού. Έχει άραγε εκχωρηθεί η Ακρόπολη ένεκα του φτιαχτού χρέους όταν κάνουν τα στρατόπεδα χωματερές και χώρους συγκέντρωσης του λαθρομεταναστευτικού στρατού της νέας σιωνιστικής τάξης πραγμάτων;

Η αισχρή πράξη της «καλλιτεχνικής» βεβηλώσεως της μνήμης του Εθνομάρτυρα Αθανασίου Διάκου, άλλη μια πράξη προδοσίας, ως συνεργαζόμενο με Κούρδους λαθρομετανάστες, απατημένο σύζυγο και φονιά της γυναίκας του θα έπρεπε να αρκούσε ώστε να πεταχτούν εκτός συνόρων άπαντες οι εγκρίνοντες και συντελεστές αυτής της βρωμιάς. Εμένα οι παππούδες μου οι Πανουργιάδες των οποίων οι πρόγονοι συνδέονταν με ισχυρούς δεσμούς συγγενείας και σκληρών αγώνων με το Διάκο με δίδαξαν για ένα γενναίο παλικάρι που σουβλίστηκε από τα τουρκικά κτήνη για να συνεχιστεί η επανάσταση, να φουντώσει και να αναστηθεί το Ελληνικό Γένος. Είναι φανερό ότι ο αγών των Ελλήνων συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί με τον ανασκολοπισμό απάντων των καταπατητών της πατρίδος μας.  

Οι βάρβαροι έχοντας βρει γόνιμο έδαφος από τους γραικύλους βυσσοδομούν άπαντες. Και πώς να μην το κάνουν όταν η προπαγάνδα τους κυκλοφορεί πανελευθέρως ακόμη και από ηλίθιους ή δήθεν ηλίθιους που υιοθετούν λόγου χάρη την αλβανική προπαγάνδα πως οι Αρβανίτες, Έλληνες Δωριείς από τους οποίους κατάγεται και ο γράφων, είμαστε τάχα Αλβανοί. Και πως Αλβανοί ήταν πολλοί Ήρωες του Εικοσιένα! Δίνουν έτσι έδαφος στο πλαστό και ανύπαρκτο αλβανικό έθνος που σκάρωσε ο νεοταξισμός για να μας πάρει εδάφη. Βγαίνει λοιπόν κάποιος Ντανάϊ, πρόεδρος του κινήματος «Μεγάλη Αλβανία» που αποτελεί το πολιτικό σκέλος του UCC και μας λέει ότι η Ελλάδα πρέπει να δεχτεί τη «Τσαμουριά», δηλαδή τη Θεσπρωτία μας, ως ελεύθερη ζώνη μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδος  και να αποζημιώσει με 5 δις ευρώ τους τσάμηδες ανθέλληνες για τη δήθεν γενοκτονία τους!

Οι προβοκάτορες των Σκοπίων από την άλλη πλευρά αλωνίζουν τη Φλώρινα αλλοιώνοντας οδικές πινακίδες και γράφοντας συνθήματα στους δρόμους υπέρ του ψευτομακεδονισμού τους. Ο δε υπουργός εξωτερικών του έτερου ανύπαρκτου έθνους Πόποσκι λέει πως η χώρα του δεν θα παραλάβει την έκθεση προόδου του μορφώματος για την ένταξη στην Ευρώπη αν δεν αναφέρει την ένδειξη «μακεδονική». Φυσικά, αφού τα ελληνικά εδάφη των ψευτοκρατών θα έπρεπε ήδη να τα είχε παραλάβει η Ελλάς.

Στην Τουρκία από την άλλη πλευρά ο επικεφαλής του «συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης» Προύσας Κιοσέ σε μια εορταστική εκδήλωση ανέφερε πως όσα συμβαίνουν στη Θράκη Μας δεν θα μπορούσαν ούτε να τα φανταστούν. Βεβαίως, αφού οι πράκτορες της Άγκυρας έφτασαν στο σημείο να γιορτάσουν τη Μικρασιατική Καταστροφή μέσα στην Ελεύθερη τάχα Θράκη. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν ευχόμενος στο ενταύθα τουρκικό κόμμα μίλησε για εγγυημένα δικαιώματα των «Τούρκων» της Θράκης και ο αντιπρόεδρός του Μποσντάγ ήρθε προκειμένου να οργανώσει κρυφά τουρκικά σχολεία με μπαξίσι 500 ευρώ το κεφάλι προκειμένου τα μουσουλμανάκια να φύγουν από τα ελληνικά σχολεία!

Στην Ελληνική Αστυνομία συστήνουν νέα ειδική μονάδα με βαρύ οπλισμό από υποπολυβόλα και τυφέκια εφόδου. Το ζήτημα δεν αφορά μονάχα την εγκληματικότητα αλλά και τις απειλές ανταρτοπόλεμου από τους προσωρινούς «γείτονες». Η μονάδα ξεκινώντας από την Αττική θα επεκταθεί στα σύνορα με Αλβανία και Σκόπια όπως και στη Θράκη. Όμως παράλληλα η κατοχική κυβέρνηση βγάζει στο σφυρί ακατοίκητα νησιά και νησίδες ακόμη και με τη χρήση των ειδικών οικονομικών ζωνών που μελετώνται μεταξύ άλλων νοτίως Κρήτης και Ιονίου όπου υφίστανται σημαντικότατες ποσότητες υδρογονανθράκων. Παράλληλα στη Σύμη οι νησιώτες και ο δήμαρχος ζητούν τη συνδρομή της Πολιτείας ενάντια στην επιδρομή των λαθρομεταναστών που έρχονται τώρα από το Αιγαίο.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν το παραεμπόριο ανθεί έξω από τα πανεπιστήμια με την κάλυψη των αναρχοκομμουνιστών και ο ελληνικός λαός μετατρέπεται σε είλωτα με αναμενόμενη εργασία 13 ωρών, άμεση απειλή απολύσεων, έξαρση της ανεργίας που πλησιάζει το 30% έως το 2013, νέες μειώσεις μισθών, νέα χαράτσια, ημιθανή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.  Η  ανάβαση των παλικαριών της Χρυσής Αυγής στο Γαϊδουρονήσι και η ανάρτηση πανό με το μήνυμα η Ελλάς δεν ενοικιάζεται, δεν πωλείται και η θετική κλήση του δημάρχου Σύμης προς τη Χρυσή Αυγή αν δεν λύσει το πρόβλημα η Πολιτεία  λένε την πάσα αλήθεια.

Η απόφαση μας λοιπόν είναι οριστική. Είμαστε Μπροστάρηδες Εθνικιστές Εεπαναστάτες και οι τύχες της πατρίδος μας είναι στα χέρια μας. Προχωράμε στην Νίκη για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: