ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΡΑΓΙΑΑΘΗΝΑ 12-9-2012.

Ύπνος βαθύς μιας ασήκωτης σκλαβιάς επικρατεί σε ολάκερο το ελληνικό έθνος από τη μια έως την άλλη άκρη, από την πρωτεύουσα του ψευτορωμέϊκου Αθήνα έως το έσχατο χωριό της υποτιθέμενης ελεύθερης πατρίδος και από την Κύπρο έως και την έσχατη σκλαβωμένη ελληνική γη. Είναι βαθιά ενοχλητικό και πληγώνει κάθε γνήσια ελληνική καρδιά να ζει σε χώμα που ποτίσανε με το αίμα τους ήρωες τρανοί και να ακούει τις ιταμές απαιτήσεις των δοσάδων της οικουμένης και τις παράτες των αλλογενών βαρβάρων που διώξανε οι πολεμιστές της φυλής για να γυρίσουνε ως «κακόμοιροι» επιβήτορες. Κι από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου, σε δικά μας νερά και σε ελληνική γη οι Τουρκομογγόλοι ακονίζουν τα μαχαίρια του αιμοδιψή «πολιτισμού» τους περιμένοντας τη στιγμή που θα βρεθούμε κυκλωμένοι από τα δύο κακά της μοίρας μας.

Το πρώτο και κυριότερο τον χείριστο εαυτό μας αν αφεθούμε περαιτέρω να μας βρίζουν και να συκοφαντούν πατριωτισμό και εθνικισμό οι πολιτικάντηδες, οι ενημερωτές της συμφοράς και οι παρακρατικοί προστάτες των αλλογενών. Τέκνα άπαντες του νεοταξικού κατακτητή. Το δεύτερο κακό της μοίρας μας είναι η παραμονή στο ζυγό που είναι καμωμένο για τον ραγιά, ανεχόμενοι να ματώνει η Ελλάς υπό την εξουσία εκείνων που σπείρανε βάσεις και θάνατο στην Κύπρο αλλά και κάτω από τη συναλλαγή των λυκοφιλιών με κείνους που φτιάξανε τον Αττίλα, εκείνους που σταλθήκανε με ειδική αποστολή από τον νεοταξικό κουστουμαρισμένο κατακτητή και λογιστή των τόκων του σήμερα. Εκείνους δηλαδή που οι Νενέκοι του Συστήματος μας τους παρουσιάζουν ωραιοποιημένους στα τουρκοσήριαλ.

Δουλειά και πάλι των ίδιων τοκογλύφων είναι αυτά που ζούμε, δικοί τους οι νέοι κεφαλικοί φόροι σαν τους παλιούς ομοίως. Και φοροεισπράκτορες πάλι οι πολιτικάντηδες του καθεστώτος. Δικοί τους πεμπτοφαλαγγίτες και οι λαθρομετανάστες που μας έρχονται εκ της Τουρκίας μιας και βολεύονται οι μεμέτηδες να μας την πέσουν με την πρώτη αναμπουμπούλα. Τώρα είναι που οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες σηκώνονται δικαίως υπακούοντας στο Αίμα της Ελληνικής Φυλής που τρέχει ορμητικό ποτάμι στις φλέβες για να πάρουμε πίσω τις πατρίδες. Ναι, τις Πατρίδες τις πανώριες, λεβεντογέννες και ελληνικές. Από τον Όλυμπο έως τον Αρκάδι και από την Μάνη έως τον Πενταδάκτυλο και ακόμη παραπέρα, ολάκερος ο Ελληνισμός ένα θεριό ανήμερο για λευτεριά και κυριαρχία εθνική και λαϊκή να συνεχίσει το έργο του Γρίβα – Διγενή και των παλικαριών του.

Κάποιοι ετοιμάζουν τους λαθροεισβολείς να μας χιμήξουν ενώ κάποιοι άλλοι φτιάχνουν «νόμους» που τιμωρούν τους Έλληνες. Ξύπνα λοιπόν καημένε μου ραγιά και πάρε το Έθνος, την Φυλή και την Πατρίδα σου στα χέρια με πάθος ασίγαστο και ορμή ασυγκράτητη εθνικιστική.

http://www.youtube.com/watch?v=IrculnmEmLs

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: