ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ



ΑΘΗΝΑ 10-9-2012.

Η ραγδαία σήψη στην πολιτική διοίκηση της πατρίδας μας προϊόντος του χρόνου διαχειριστικής εξουσίας της αστικής μεταπολιτευτικής δημοκρατίας μέχρι την σημερινή πτώση των τειχών της Πολιτείας υπέρ των σιωνιστών τοκογλύφων και των εισβολέων του νεοταξισμού, «γειτόνων» και λαθροεισβολέων, αποτελεί το βήμα αποκαλύψεως των ανθελληνικών σχεδιασμών. Μια τραγική αποκάλυψη για την πλάνη και την ολιγωρία εθνικής αντιστάσεως χρόνων ολόκληρων που συντελείται ενώπιον ενός λαού που υπόκειται σε μια τραγικών διαστάσεων εσωτερική γενοκτονία.

Κι όμως οι συμμετέχοντες στον αφοπλισμό της πατρίδος μας από τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τις πολιτικές και εθνικές φλόγες των δικών τους χεριών και να ρητορέψουν για την ανάγκη προσαρμογής της Ελλάδος στις συνθήκες μετάλλαξης και απαξίωσης. Προσπαθούν να μας πείσουν πως το ξεπούλημα της Εθνικής Γης και η εξάντληση των έσχατων αποταμιεύσεων και αποθεμάτων επιβίωσης του ελληνικού λαού είναι μετάγγιση αίματος για τη ζωή της Ελλάδος όταν το αίμα αυτό καταλήγει στις θυρίδες του νεοταξικού μινώταυρου.

Θέλουν να μας πείσουν πως η αλλοίωση της ιστορίας είναι βήμα προόδου και συμφιλίωσης με τη νέα κατοχή και πως τα στρατόπεδα του ελληνικού στρατού πρέπει να γίνουν οι χώροι προθέρμανσης του λαθραίου στρατού κατοχής που θεωρείται στις πατρίδες του απόβλητος. Ξεσχίζουν οι κήρυκες του χειρότερου δοσιλογισμού ιερές μνήμες και σελίδες χρυσές και απαιτούν να κάψουμε στη φωτιά της λησμονιάς και της παγκοσμιοποίησης το ιερό σχέδιο απελευθέρωσης των σκλάβων ελληνικών πατρίδων.

Το κατοχικό καθεστώς δεν υποκύπτει από ηλιθιότητα ή σκέτη ανεπάρκεια στα σχέδια προσδέσεως του ελληνισμού στη γαλέρα σκλάβων του διεθνιστικού νεοταξισμού. Το πράττει ενσυνειδήτως και με πλέρια ευχαρίστηση. Άλλωστε το σχέδιο που εφαρμόζεται έχει ναρκοθετήσει όλες τις εξόδους διαφυγής προς την ελευθερία των Ελλήνων γιατί οι εχθροί μας γνωρίζουν πως η εθνική αντεπίθεση που θα πραγματοποιήσουμε έχοντας ήδη έτοιμες της προεργασίες του αγώνος θα είναι πρωτόγνωρη, ορμητική και ανηλεής παρασύροντας κάθε ανθελληνικό σκουπίδι.

Έτσι λοιπόν απέναντι στους υπέρμαχους πολεμιστές της εθνικής μας συνείδησης και κυριαρχίας έχουν παραταχθεί οι πεμπτοφαλαγγίτες υποκριτές και ξωπίσω τους ο εσμός των ανθελλήνων σχηματίζοντας τα δύο διαδοχικά κύματα μίσους που γυρεύουν να σαρώσουν τη Φυλή μας. Στις τάξεις των υποκριτών στριμώχνονται οι σαπιορήτορες της πολιτικής ορθότητας, λογικοί τάχα συμβουλάτορες και αισχροί κίβδηλοι ταγοί που μας ζητούν να δώσουμε στους βάρβαρους της παγκόσμιας πανώλης τη γη και το ύδωρ που αρνήθηκε να δώσει στους Μήδους του Ξέρξη ο Λεωνίδας. Να καταληφθούμε εμείς και οι ιερές παρακαταθήκες μαζί με τα πλούτη πρωτίστως τα ηθικά και ύστερα τα υλικά για να επιβιώσουμε με την επιτήρηση των εισβολέων στις δικές μας εστίες.

Οι υποκριτές υπήρχαν ανέκαθεν. Είναι πάντοτε οι ίδιοι άκαπνοι τυμβωρύχοι της εξουσίας που θρέφονται από τις αδυναμίες και τα διαστήματα παρακμής του έθνους μας που οι ίδιοι έχουν προλειάνει θεσμοθετώντας την ανηθικότητα και την μαλθακότητα στη δημόσια ζωή και την κοινωνία. Τα ελληνόφωνα παράσιτα της ελληνικής κοινωνίας δουλεύουν πάντα πυρετωδώς μέσα στο σκοτάδι παίρνοντας υψηλές διαταγές συκοφάντησης των Ελλήνων και διαλύσεως των ζωογόνων πηγών εθνικής ενέργειας. Θεωρούν σπατάλη δυνάμεων την άρνηση της στρατιωτικής συντριβής του εισβολέα και εξοικονόμηση ψυχών την παράδοση της πατρίδος και της ελευθέρας βουλήσεως στον ίδιο εισβολέα που έχουν προσκαλέσει τα παράσιτα με τις μαύρες ψυχές.

Η μόνη διαφορά των υποκριτών από τους ανθέλληνες είναι τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνουν οι πρώτοι μπροστά στην επιδιωκόμενη συμφορά και η μάταιη προσπάθεια που καταβάλλουν για να αποτινάξουν τον έμφυτο ραγιαδισμό τους. Οι ανθέλληνες από την άλλη πλευρά, βγαλμένοι από την ίδια μήτρα του κακού, αντιστρατεύονται τάχα την συμβιβαστική προθυμία των υποκριτών και αντιπροτάσσουν τον εθνικό μηδενισμό, την άρνηση των προγονικών θυσιών, την άρνηση της Πίστεως, την τέλεια ενσωμάτωση του Ελληνισμού στα στίφη των γυρολόγων κατακτητών.

Είναι εκείνοι οι πονόψυχοι τάχα υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που σκούζουν υστερικά όταν ένας αλλοδαπός γριπωθεί ή πέσει κάτω από μια τρικλοποδιά αλλά σφυρίζουν αδιάφορα όταν ένας Έλληνας χάσει τη ζωή του. Εκείνοι που φωνάζουν για την λύση των εργατικών προβλημάτων με την αποδοχή των εκατομμυρίων ξένων και φτηνών εργατικών χεριών. Αυτοί που βιάζουν και κονταίνουν την ελληνική ιστορία. Υποκριτές και ανθέλληνες μισούν και φοβούνται τον Ελληνικό Στρατό και τον Ελληνικό Εθνικισμό. Είναι συνδαιτυμόνες της παγκοσμιοποίησης και καθοδηγητές ισλαμικών εξεγέρσεων.

Απέναντι σε όλους τους συνεργάτες του εχθρού υπάρχουν οι Αγωνιστές του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού που αρνιούνται την θυσία του λαού και του έθνους με την αποδοχή των μεθοδευμένων αδιεξόδων και των νεοταξικών κατοχικών δυνάμεων. Οι Έλληνες Εθνικιστές στέκονται στο πλευρό των πληγωμένων μα αντιστεκόμενων Ελλήνων και σαλπίζουν το μήνυμα της Ελληνικής Νίκης που θα φέρει η επανάσταση συνειδήσεων και απαιτήσεων για κράτος ακραιφνώς και αμιγώς ελληνικό. Ο Έλληνας Αγωνιστής της Φυλής μας απαντάει με το σάρωμα της εσωτερικής σαπίλας και την άμεση αναδιανομή της εθνικής περιουσίας στα χέρια των δημιουργών της και άξιων απογόνων τρανών προγόνων. Ο Εθνικιστής Πολεμιστής ηγείται της Στρατιάς Σκληροτράχηλων Ελλήνων συντρίβοντας τη θρασύτητα και  σηκώνοντας λάβαρο και σκήπτρο ελληνικό στην κορυφή της ανθρωπότητος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: