ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 17-9-2012.

Στην διαχρονική διαπάλη των εθνών για γεωπολιτική ισχύ, διεθνή έλεγχο της οικονομίας και διευρυμένη εξουσία το χρήμα ήταν ο διακαής πόθος του εισβολέα και το θυσιαστικό αίμα ήταν η απάντηση του αμυνόμενου. Όμως το χρήμα πήρε γρήγορα άνομο χαρακτήρα και βρώμικη υπόσταση όταν η οικονομία και η εξουσία έφτασαν στα χέρια του σιωνιστικού νεοταξισμού που θέλησε να καταστρέψει τα οικονομικά συστήματα των ελεύθερων εθνών και να υποτάξει τις πολιτικές τους διοικήσεις κάτω από το λάβαρο της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Αυτή η συνομωσία πήρε πολλούς χρόνους και έδωσε πολλούς πόνους μέχρι να φτάσουμε στον απότοκο της συμφοράς που ζούμε στην πατρίδα μας. Διέβη μέσα από πολέμους, εμφυλίους, εγκατάσταση διεφθαρμένων ταγών, κρυφές από τους λαούς οικονομικές συνδιαλλαγές, οικονομικές λεηλασίες τόκων και δανείων, αγοραπωλησίες και ακρωτηριασμούς εθνών, μαζικές φτωχοποιήσεις. Στην Ελλάδα έχουμε βιώσει όλα τα στάδια της διαστροφής των ηθών στα πολιτικά, οικονομικά και εθνικά ζητήματα. Κι ο λόγος είναι ότι εμείς είμαστε ανέκαθεν οι φορείς του Τίμιου Φυλετικού Αίματος και ο πραγματικός κίνδυνος του μολυσματικού νεοταξικού χρήματος.

Φτάνουμε λοιπόν πλέον στο πεδίο της ανοικτής σύγκρουσης. Τα σκουπίδια του συστήματος που περιβάλλουν το περιβόλι του Ελληνισμού έχουν σηκώσει υπερβολικό μπόι και οι πληγές του έθνους παίρνουν να κακοφορμίζουν. Οι δε εχθροί που μας ζώνουν, τέκνα του ίδιου παγκόσμιου κτήνους, κρούουν τις πύλες του Ελληνικού Κάστρου. Τα κόκκινα χαλιά που έχουν στρώσει οι γελωτοποιοί και επιστάτες του παγκόσμιου δυνάστη, οι αυτοαποκαλούμενοι κι ως πολιτικοί ηγέτες της χώρας με τα κόμματα που επιδιώκουν να μας οδηγήσουν σε εθνικό κώμα, έχουν στρώσει το έδαφος στους κατακτητές του νεοταξικού χρήματος. Οι τοκογλύφοι εμπρός και ξωπίσω οι λόγχες των τοποτηρητών.

Θαρρούν οι λυμεώνες της ηρωοτόκου γης μας πως με τα τελεσίγραφα του μεγάλου ξεπουλήματος και τις κραυγές των εποικιστικών τους στρατών θα ανοίξουμε τα συρτάρια της ψυχής και τα σεντούκια της πατρίδος μας στη διάθεσή τους. Πιστεύουν τα κοράκια του μισελληνισμού ότι μετά από χιλιάδες χρόνια αγώνων και αιμάτων θα τους δώσουμε γη και ύδωρ, όσα ζήτησαν και δεν τους δόθηκαν μήτε από τον Λεωνίδα μήτε από τον Μεταξά μήτε από κανέναν ανδρειωμένο Έλληνα. Εμείς όμως ως Έλληνες καθαρόαιμοι ως τα κατάβαθα του υποσυνείδητου έχουμε να τους μηνύσουμε ότι οι συμμορίες του χρήματος θα συναντήσουν τις φάλαγγες του ελληνικού αίματος.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι ο αυθεντικός εκφραστής της Ελληνικής Ιδέας. Η κορωνίδα λοιπόν της δικής μας κοσμοθεωρίας είναι ότι το αίμα είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να συντρίψει το χρήμα. Καιρός να το πληροφορηθούν και εκείνοι που κάνουν πως το ξέχασαν. Όταν αυτοί αγοράζουν θωριά επίπλαστη και μολύνουν την πλάση με την ασχήμια τους, οι Έλληνες ορθώνουν το φυσικό ανάστημα τρανής γέννας και πολεμούν με πάθος για να αποκαταστήσουν την ομορφιά και τη δικαιοσύνη που φέρουν γαλανόλευκο εκτυφλωτικό ένδυμα και θείο ελληνικό λόγο. Η δική μας δύναμη δεν αφαιρείται και δεν μεταλλάσσεται γιατί είμαστε ποτισμένοι μ’ αυτήν ως τα έσχατα κύτταρα. Είναι η επιθυμία να μείνουμε Έλληνες ως την τελευταία ανάσα μας, ο όρκος να βαδίσουμε στα χνάρια των γεννητόρων μας, ο έρωτας για την γη μας, η απόφαση να την μεγαλώσουμε.

Ο Έλληνας Εθνικιστής δεν είναι μια αμελητέα ποσότητα στην απεραντοσύνη μέσα σε μια και μόνη χρονική συγκυρία. Δεν είναι ένα άτομο στείρο από αρχές και σκοπούς. Είναι μια προσωπικότητα που εργάζεται για την προκοπή του κοινωνικού συνόλου. Ο Έλληνας είναι ο Στρατιώτης της Φυλής που μάχεται για να τη βλέπει καθαρή και ζωηρή να γυρεύει τα πρωτεία και τα σκήπτρα της οικουμένης. Είναι ο Πατέρας και ο Εργάτης του Έθνους που στάζει το αίμα της καρδιάς του και τον ιδρώτα του προσώπου του για να είναι ανέγγιχτο από πειρασμούς και γιομάτο από χαμόγελο ευτυχίας το παιδί του. Και την ίδια ακριβώς στιγμής ανακατώνεται με τη λαχτάρα της λεύτερης ύπαρξης μέσα στα χώματα της πατρίδος για να κάνει το περιβόλι ακόμη πιο ανθηρό, ακόμη πιο ψηλό.

Τούτες τις ιστορικές στιγμές ο πλούτος της Ελληνικής Φυλής γίνεται πανοπλία και ξίφος μαζί στον υπέρτατο αγώνα. Ο Θεός, ο Λαός και η Γη μας ενώνονται σε μια σταυροφορία εθνικής αντεπίθεσης. Το Ελληνικό Έθνος τραβάει πορεία προς τα εμπρός προκειμένου να ισοπεδώσει την λαίλαπα από τα ιερά και τα όσια του Γένους των Αετών, να κατακρημνίσει από τα τείχη της Πολιτείας τους πραματευτάδες της ζωής μας και να κτίσει κραταιά και ακμάζουσα την Μεγάλη Ελλάδα του Ήθους, της Τιμής και της Ισχύος.

Το Έθνος του Φωτός θα τσακίσει τον σιχαμερό εσμό του σκότους. Οι Ήρωες σαν άλλοτε θα κλειδώσουν στη λησμονιά για πάντα τον γυρολόγο τσαρλατάνο. Και ο Έλλην βασιλεύς της Πίστεως θα πάρει τα κλειδιά του Ελληνισμού και της Οικουμένης από τον σιωνιστή πιστωτή και τον αγαρηνό επιστάτη του. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος αγαπημένε λαέ έξω από τη Λευκή Φυλή και το Αίμα το Ελληνικό. Αυτή είναι η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού για την οποία αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική Νίκη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: