ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 23-9-2012.

Η περιστολή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών που βιώνουμε υπό το βάρος των παγκόσμιων τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών βάζουν σε ισχυρή δοκιμασία το νομικό καθεστώς αντιμετωπίσεως των δεινών μας. Η ακύρωση της εθνικής μας κυριαρχίας από τους «δανειστές» του διεθνιστικού νεοταξισμού με την πλήρη αποδοχή των όρων αυτής από την πολιτική ηγεσία και το καθεστώς της αστικής «δημοκρατίας» παραπέμπουν ευθέως σε πράξη εσχάτης προδοσίας σε βάρος της Ελλάδος. Από την άλλη η παραμονή των λαθρομεταναστών, η απονομή σε μερίδα εξ αυτών πολιτικών δικαιωμάτων και η τέλεση κακουργηματικών πράξεων, τη στιγμή που γνωρίζουν οι πάντες τη συμβολή στο φαινόμενο της Τουρκίας, ενισχύουν την ανεμπόδιστη διενέργεια προδοτικών πράξεων και χρήζουν αντιμετωπίσεως άμεσης και αυστηρής.   

Οι ανωτέρω κακουργηματικές πράξεις είναι φανερό ότι πλήττουν στον ίδιο βαθμό επικινδυνότητας τόσο το Έθνος και την εδαφική του ακεραιότητα όσο και το λαό και την ζωή του. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία δυναμιτίζεται δια της διαλύσεως της συνοχής και της εθνοφυλετικής της συνθέσεως. Το ξεπούλημα εθνικής περιουσίας και ελληνικών νησιών σε αντιστοιχία με το φτιαχτό χρέος για την οικειοποίηση του τεράστιου γεωφυσικού πλούτου της πατρίδος μας και η διενέργεια κατασκοπευτικών ενεργειών σε βάρος στρατιωτικών μας εγκαταστάσεων τεκμηριώνουν τη δημιουργία συνθηκών εισβολής και κατάληψης της χώρας. Τα δε αιματηρά φορομπηχτικά μέτρα με τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων και οι βιασμοί και οι δολοφονίες συμπατριωτών μας, ακόμη και μικρών παιδιών, συνιστούν μια διαρκή εσωτερική γενοκτονία.

Αυτές οι καθαρώς ανθελληνικές και απάνθρωπες πράξεις δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητες. Την ίδια στιγμή δημιουργείται μέγιστο ζήτημα σε νομική και ηθική βάση για το εάν μπορεί το ελληνικό κράτος να ανεκτεί την ύπαρξη και συντήρηση μιαρών υπάρξεων όταν χάνεται ο ανθός της ελληνικής κοινωνίας. Η εξάλειψη της εσχάτης θανατικής ποινής είναι απολύτως βέβαιο ότι απελευθέρωσε τον δυσώδη ψυχικό κόσμο εκείνων που εμπορεύονται το θάνατο πατρίδος και ψυχών, ενώ παράλληλα αυτό το ολέθριο «εμπόριο» διανθίστηκε με νέες μορφές δράσης. Το εξοργιστικό φαινόμενο καθημερινώς διογκώνεται και είναι βέβαιο ότι θα εξακολουθήσει μέχρι να μας φτάσουν σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Οι διενεργούντες τη γενοκτονία του ελληνικού έθνους και όσοι ενθαρρύνουν με υποβοηθητικές πράξεις το έγκλημα πρέπει να εκλείψουν. Εκτός κι αν προτιμά κάποιος να εκλείψει το Γένος Μας.

Αντιλαμβάνομαι πως ίσως υπάρξουν κάποιες ενστάσεις από μέρους της εκκλησίας, αλλά είναι εξίσου σίγουρο πως και η ίδια χρειάζεται τους πιστούς της. Το ηθικό δίλημμα βρίσκει μπροστά του το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και το δικαίωμα στη ζωή των εντίμων πολιτών. Το φραγγέλιο του Χριστού στους ασεβείς του Οίκου Του λέγει πολλά πράγματα μες στις ψυχές. Ολόκληρος ο ελληνικός λαός επιθυμεί να σηκώσει τείχος αντίστασης και ξίφος τιμωρίας ενάντια στους ασεβείς δολοφόνους της Φυλής μας που δεν σέβονται ούτε Θεό ούτε Πατρίδα ούτε ελληνική οικογένεια. Επιτέλους το κακό θέριεψε. Κι αφού πήρε αυτή την πορεία θα αποκοπεί από τη ρίζα του από την επερχόμενη Εθνικιστική Διακυβέρνηση που θα συντρίψει το καθεστώς των ριψάσπιδων.

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι εκείνες οι βρωμερές πράξεις που οδηγούν στην εσχάτη των ποινών η οποία θα επανέλθει στη θέση της. Είναι η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας τόσο στο επίπεδο της παραχωρήσεως εξουσιών όσο και στη συρρίκνωση της εδαφικής κυριαρχίας. Η υποθήκευση της Ελλάδος και η στέρηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων από το δημόσιο ταμείο, την εθνική οικονομία και τον Έλληνα Εργαζόμενο που χάνει μισθό, σπίτι και ζωή. Είναι επιπλέον η αυτοκτονία του λαού μας από τα άθλια οικονομικά εγκλήματα και οι δολοφονίες από τους λαθροεισβολείς.

Την εσχάτη των ποινών πρέπει να επισύρουν επιπλέον η βλάβη της ψυχικής υγείας, ο βιασμός και η απώλεια της ζωής των ελληνόπουλων από τους φορείς του πολυπολιτισμού, από οποιονδήποτε δράστη ακόμη και ημεδαπό και από τη σαπίλα των ναρκωτικών. Είναι η διενέργεια πράξεων κατασκοπείας. Επιπλέον η προσβολή των εθνικών μας συμβόλων, ελληνικής σημαίας, μνημείων και ιστορίας, καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Η σκοπούμενη αφαίρεση ζωής ή η τέλεση αυτής της πράξης ως συνέχεια έτερης ποινικά κολάσιμης πράξης, ληστείας ή άλλης.

Το Γουδί εφαρμόστηκε μες στη δίνη μιας άλλης μεθοδευμένης εσωτερικής γενοκτονίας, του εθνικού διχασμού που μείωσε εξίσου την Ελλάδα σε ψυχές και πατρίδα έναντι πολιτικών που προχώρησαν στο μικρασιατικό πολεμικό πεδίο κάποια μέτρα παραπάνω. Στήθηκε στα ερείπια που ενίσχυσαν κάποιοι άλλοι «δημοκράτες» προκειμένου αυτοί να εξαλείψουν αντιπάλους και να πάρουν εξουσία. Επομένως θα εφαρμοστεί δικαίως τούτη τη φορά εναντίον εκείνων που οπισθοχωρούν πολλά μέτρα πίσω άνευ πολέμου και προσυμφωνημένα. Να στηθεί ενάντια στους αρνητές της Μεγάλης Ελλάδος που θέλουν να δημιουργήσουν την μικρή πετσοκομμένη Ελλάδα με τους λιγότερους Έλληνες στα νύχια της παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας. Οι απόγονοι του Εφιάλτη που φέρνουν εκ νέου τον εχθρό από το πίσω κρυφό μονοπάτι ενάντια στο έθνος και την κοινωνία θα σταλούν στον Καιάδα τους.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα προασπίσει την Τιμή του Έθνους και τη ζωή των Ελλήνων άνευ ουδεμίας διαπραγμάτευσης. Τα χέρια της ανομίας θα κοπούν. Η Ελλάς θα μεγαλώσει και οι Έλληνες θα ζήσουν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: